Börjat om att jobba igen!

Har börjat om att jobba igen. Min sjukskrivning gick ut förra lördagen. Så i veckan har jag jobbat som vanligt. Innan  det så arbetstränade jag. Men nu är det bara ca fyra veckor kvar tills min semester börjar så det blir ju rätt lugnt på jobbet tills dess.

Förra lördagen så var vi i Umeå för Sara & Axel gifte sig! :)
Det var en trevlig fest. 
Har försökt lägga ut bilderna jag tog med min kamera men något är fel så det går inte men tänkte lägga ut någon bild jag tog med mobilen. 

Axel & Sara!





1:a maj!

Jag har börjat arbetsträna på jobbet. Förra veckan blev det jobb på torsdagen, i veckan har jag jobbat i måndags och igår.
Min sjukskrivning går ut den 10 maj. 
Vet inte riktigt hur jag har tänkt jobba nästa vecka om jag ska lägga till en dag till eller om jag ska jobba hela veckan men jag får fundera vidare tills helgen är slut. 
Tycker att det har gått bra att jobba ändå om jag har känt av huvudet och trötthet men jag har ju bara några veckor kvar till jag har semester nu :) 

Sen så tror jag att jag känner mig sliten pågrund av mitt öga, jag känner att det händer saker med ögat jag är helt säker på att det håller på att flyttas så att det blir helt bra snart! :) 

Igår var det Valborgs men jag valde att ta det lugnt hemma. 
Likadant idag har jag bara varit hemma och slappat!

RSS 2.0