Skellefteås uteliv

När jag började festa så fanns Etage eller E som det i slutet kallades för och Underbar.
Tyckte alltid om Etage det måste ha varit det bästa uteställe i denna stad .

Har tyckt synd om dom som är unga allstå 18-19 dag .
Dom har inget ställe att gå ut på förutom typ O'learys och där kan man inte dansa om man vill det .
Sen etage och underbar stängde så har jag ändå tyckt om station 8 och det har varit gått om folk och det har varit kul att gå ut .

Men ikväll insåg jag att Skellefteås uteliv har inte blivit dåligt pågrund av att jag kände mig som en gammtant, utan att problemet är det kommer inte folk till uteställen .
Nu var jag inte på Allstar ikväll så jag kan säga hur det var där men det var säkert mer folk där för det var rent tragiskt hur lite folk det kunde vara ute Mollys ikväll jag fyller 27 år i sommar och hoppas att det blir mer kvällar som gynnar dom i min ålder för annars blir det tragiskt.
Jag tycker lika synd om dom som är lika gammal som jag som jag har kännt för 18-19 åringar för vart ska man gå ut i denna stad?

Jag kommer iallafall prova på Allstar och dissa Mollys för det var det sämsta jag har varit på länge!

En av dom bättre låtar dom spelade i kväll på Mollys!
Veronica Maggio - Jag kommer


Tankar om min värk

Jag förstår mig inte på min värk som jag kan ha i huvudet och i nacken .
Tycker det är konstigt att inget fel har hittats.
Nu är jag inne i en dålig period då jag har haft ont i hvudet och i nacken ..nu är jag inne i tredje veckan som det har varit värre.

För tre veckor sedan när det efter ett längre uppehåll började bli värre i huvudet så var det inte föränn under en helg som det blev värre hade som kännt hela veckan att det var som jobbigt och jag var rätt trött så hela den veckan så blev det ingen träning ..men är glad att jag lyckades vara på jobbet iaf.
men under den veckan så vaknade jag av att jag hade onti huvudet och hade ont i nacken och eftersom jag hade vaknat tidgit så försökte jag somna om men det var rätt svårt för värken var rätt jobbig.
hela den dagen så låg och vilade och försökte sova .
Det var inte föränn runt middags tid eller nått sånt som det kändes bättre nästan så att det hade försvunnit .

Dagen efter så hade jag mindre ont i nacken men det gjorde ont i huvudet och det slutade med att jag inte var ut på hela helgen fast att jag egentligen borde tex ha handlat .
Samma sak hände denna dag huvudvärken släppte vid middagstid .
Eftersom jag har bra minne kom jag på att det inte blev nå bättre denna dag då när jag vaknade och märkte att det hade snöat så det tanken att fara och handla kändes inte kul när det blir svårt cyklat när det snöar .

Veckan efter det allstå förra veckan kändes det bättre med undantag att jag var hemma en dag men det kändes som bättre ändå om det inte var okej, försökte träna vid två tillfällen men kännde att jag inte var i form .

Den här veckan som har gått så har jag ändå kännt mig rätt bra och ändå om det har varit rätt mycket jobb på arbetet allstå mycket att vika så har jag varit på bra humör och allt har kännts bra tills jag i torsdags började känna av min nacke igen och då var det värre, jag tvingade mig till jobbet men trodde att jag skulle behöva fara hem för att jobba med ond nacke i det jobbbet jag har är inget hit kan jag säga men opå nått vis så stod jag ut och det kändes lite bättre så bra att jag for och tränade .
Träningen gick bra och där är det ju inget problem och det blev nog lite bättre mot kvällen men när jag steg upp idag var det tillbaks idag ..men jag tvingade mig att träna idag också .
Efter det har det väl pendlat lite men nu känns det iallafall okej så nu hoppas jag att det kan vända snart är så less på denna värk och att jag inte vet vad som är felet ..kan det verkligen bara hänga ihop med att jag spänner mig utan att jag vet vad?
För jag är ju expert på att nöta jobbiga saker i huvudet .


RSS 2.0