Ny cykel & klippt hår :)

Idag så har jag & mamma varit på stan och fixat endel grejer.
Vi började på team sportia där kollade jag på en cykel för den jag hade har jag haft i nio år och sen har den alltid varit trög cyklad så jag kände att nu vill jag byta, jag hittade en röd cykel och dom gjorde den klar så jag har fått den.
men under tiden dom gjorde den klar så gick vi och kollade om det fanns nån klipptid på drop in och som tur var så hade dom en idag :) sen så efter det så gick vi till expert för att lämna in min Ipod som jag fick när jag fyllde år, dum som jag var så tog jag med mig den när jag & Linnea var ut i lördags och när jag skulle lyssna på den när jag kom ut därifrån så hade nått hänt på displayen :( jag hade ingen försäkring på den så jag kunde inte laga den där så jag måste fara nån annanstans och laga den eller dom kan kanske inte laga sånt men nu måste jag betla typ 800 istället 100 kr, ska aldrig mer ta med värde saker ut för det är säkert nån som har trampat på den när jag har varit på dansgolvet:(

Sen efter att vi hade varit på stan fanns det tid kvar innan jag skulle klippa mig så vi får och hämtade ut den nya cykeln och eftersom jag hade min gamla med och mamma hade gått dit så kunde vi ta en var, ska försöka slja min cykel på blocket så därför så ska jag nog ha den gamla cykeln på grubban, men eftersom den nya cykeln hade för hög sadel fick mamma ta den och när vi kom fram sa mamma att det var nå fel på växlarna så därför har jag inte tagit hem den nya cykeln för dom for sen tillbaks och fixade till det .
Jag hade ju en klipptid så därför hade jag inte tid att följa med och ta cykeln då men jag far dit imorrn och hämtar den :)

Nu så har man ju äntligen fått bort håret, hon som klippte mig sa flera gånger att jag har väldigt tjockt hår så hon förstod att det är väldigt varmt ibland om man har långt hår .

Det ser ut som det blir en väldigt lugn helg för mig men det kan oxå vara skönt det :)
Jag ska till Umeå på fredag och hälsa på lilla famlijen Karlsson :) ska nog bara stanna där över dagen eller åker hem på fredag.

På lördag ska jag till grubban och ska sova över där för på söndag ska jag vara hundvakt till Seja, hoppas det går bra ibland tror man hon ska bita ihjäl en och det tycker jag inte om ..är inte så hundrädd nu men var ju livrädd för hundar som liten ..kunde gråta direkt jag såg och hund ..så jag känner att det är lite pirrigt att ta hand om Seja, hon har iofs lärt sig dom senaste dagarna att vara i buren och då kan hon bli lugn och sova där ..som tur är det bara några timmar tills pappa kommer hem från jobbet.

Tiden har gått fort

Tiden har VERKLIGEN gått fort nu är det bara två veckor kvar av min ledighet och det känns som jobbigt eftersom det inte känns som att det har varit nån sommar.
Jag har inte gjort ett skit under tiden jag har varit ledig.
Det ända jag har kommit på är att jag har varit i Umeå två gånger för att hälsa på Isak, Idha & Polly, sen att umgås med familjen och träffa Linnea ibland men vi ses oftast när det har varit fest, för det har jag hunnit med under sommaren, sen har jag solat nåndag och badat två gånger men man hade ju velat hunnit med fler gånger av det .

Jag har kännt mig nedstämd sen i typ fredags och jag vet inte vad som gjorde det, men jag hade varit i falkan och sen for jag till grubban efter det och läste norran och då såg jag en dödsannons av en kille som gick i min paralellklass på sörböle, jag kände inte honom kan inget om honom men det är ju alltid tråkigt när unga dör det är så tragiskt blev som nedstämd då.
Men det är andra orsaker till att jag tror det har hållit i sig sen dess, var nog fel av mig att festa i lördags kände mig som nedstämd innan jag började dricka och det försvann ju när jag blev onyker och sen när jag kom hem började jag gråta, det gjorde jag oxå när jag vaknade och grät i flera timmar ...så om jag känner i veckan att jag är nedstämd så kommer jag inte att festa .
Fast som det ser ut nu så kanske jag inte har tid med det .

Idag ska mamma & pappa bjuda på palt det ska bli gott det :)
Nu är ju Per & Agneta här så det blir med släkten.
Idag blir oxå Polly en månad :)

Stad i ljus

Eftersom jag gillar schlager så har jag endel skivor eller en skiva med alla som har vunnit den svenska melodifestivalen, iofs så är den rätt gammal nu så det är vinnarna från 1958-2001.
Sen har jag en skiva med alla vinnare i ESC och det är vinnarna från 1956-1999.
Jag lyssnar dock inte så mycket på dom skivorna längre.
Men det jag egentligen tänkte skriva om var att jag har läst att när Tommy Körberg var med i ESC med låten "Stad i ljus" så var han sjuk och sen när han väl sjöng var det inte helt utan problem och nu har jag hittat det på youtube.
Det kanske är ändå gången man får höra han sjunga lite falskt?
Han kom på 12:e plats och vann gjorde Céline Dion med låten "Ne partez pas sans moi" hon sjöng för Schweitz 1988.


Trästocks & P-piller

Igår blev det fest .
Jag följde med Linnea på en förfest sen var det okklart om vi skulle till trästocks eller om vi skulle gå ut nånstans.
Men när vi kom dit så var det helt klart att dom som var där ville gå på trästocks.
Det var trevligt på förfesten och jag blev lagomt onykter jag drack cider och då blir man inte lika onyker, efter elva nångång så gick vi till trästocks, förfesten var i lägenhet som är nära lek & hobby så vi var ju väldigt centralt.
Jag hade mina linser som jag försöker ha så mycket som möjligt men jag ser fortfarande dåligt i linser så det var lite jobbigt att ha dom igår när man försökte se nått, vi såg som inga artister utan mer gick omkring där ..jag vet inte riktigt hur länge vi var där men jag var nog hemma vid två tiden iaf.
Jag fattar inte varför jag mådde så dåligt igår eller jag mådde som illa och hade svårt att dricka och sen fick jag huvudvärk som inte försvann innan jag gick och la mig ...sen när jag vaknade så hade jag lika ont i huvudet .

Jag vet inte om jag gjorde fel i att hämta ut p-piller igen, jag har använt det nu i tre månader och jag borde kanske ha slutat men ska väl prova en tag till för det är svårt att säga om jag mår dåligt av just dom ...jag har mått illa varje dag en längre tid och nu när jag fick mens blev det bättre därför känns det som att det kanske kan vara det ....eller så är det psykiskt men då är det konstigt att det bara kan försvinna sådär ...känner just nu att det finns saker som är jobbiga och jag kan ju jaga upp mig i onödan för bara enkla saker ....men jag började ju om med p-pillrerna igår och då fick jag ont i huvudet och illamående ...sen jag har börjat med p-piller har jag ibland haft jätte onti huvudet men jag har haft svårt att veta om det är just från det eller om det är min värk som gör det .

Vet inte om jag har varit bakis idag, tycker det är lite konstigt att jag började må dåligt igår när jag festade för jag var rätt onyker förra helgen och jag drack en hel vinare + massa annat......hela dagen efter det gick åt att jag hade onti huvudet men kanske inte var så särskilt bakis egentligen ...ibland vet jag inte om jag har ont i hvudet för jag är bakis eller om det är min värk ....tror iaf att det kan bli värre om jag bara ligger ner en hel dag .

Nu mår jag rätt okej så jag har nog inte varit bakis idag men jag var typ nyker när jag kom hem igår och det kan ju vara ett bra tecken det . Japp nu måste jag försöka fixa nån mat har inte ätit nått idag.

Var är sommarvärmen!?

Nu har jag varit ledig i tre veckor och det gör mig stressad, och det är mycket vädret som gör det.
Jag vill ju kunna sola och bada, när sloen har varit framme blir jag som stressad eftersom jag vet att jag borde passa på men det finns som inget bra ställe här på gården jag kan sola på och jag har morgon sol på min balkong, jag satt där endel och solade för två årsedan när det var så bra väder, men då måste jag ju upp iaf runt nio för då kan man sitta där ett tag men eftersom det inte har varit sol så många gånger så har jag inte haft så många chanser ändå men ska försöka stiga upp tidigare så jag kan sola när det är det.
Nu har jag städat och gjort fint ...eller försökt göra det fint på balkongen.

Idag har det varit halvrisigt väder och det är trist.
Ska kanske festa idag poch då kanske man kommer att hamna på trästocks men det är inte säkert och om man hamnar där vill man ju att det ska vara fint väder och slippa regnet.
Men det är inte ens säkert det blir frst för min del heller.

I veckan har ju Isak, Idha och Polly varit i Ske-å :)
Hon var på grubban från onsdag till igår morse.
Nu har man ju fått träffa henne rätt mycket eller under en lång period så man har träffat henne när hon var rätt vaken för hon är vaken på kvällarna :)
Har lagt in kort från när dom var här på pixboxen. www.Megaemsing.pixbox.se


Seja & Polly

Idag var jag och mamma i Umeå igen.
Förra veckan samma dag som vi var och hälsa på hos Isak, Idha & Polly, så hade mamma & pappa hämtat valpen Seja, hon är söt men kan vara väldigt vild, hon gillar att bita i folks fötter men hon är ändå rätt söt för när hon ska sova så söker hon sig till fötter för att sova .
Pappa har redan börjat bli less på hon men det kan jag förstå det är ju han som måste ta hand om henne om natten då hon måste ut och kissa och det kan vara rätt tidigt och inte bara en gång ...så han är nog rätt slut vid det här laget men det var ju deras ide att skaffa valp så dom får nästan skylla sig själv :P
Tänkte lägga ut en bild på henne .


Men hur som helst det var bara jag & mamma som for till Umeå för att häsla på lilla familjen Karlsson igen, för pappa var hemma med Seja .
Den här gången var hon mer vaken så det var kul :)
Hon är såå söt och längtar tills jag får träffa henne igen, men dom kommer ju till grubban på onsdag :)
Ska lägga upp nåra bilder!
  




Bilder på Polly

Idag har jag äntligen fått träffa Polly hon var så söt och snäll :)
Har lagt upp bilder på henne på pixbox.
www.megaemsing.pixbox.se 

Typiskt

Jag har ännu inte fått träffa Polly.
Det var meningen att jag skulle fara dit igår och vara med och hjälpa dom att flytta men redan i måndags började jag må dåligt och få jätte ont i kroppen och hade på gränsen till feber men tror att man kan säga att jag hade det för det kändes lite som det och sen blev jag jätte känslig och började gråta för inget ...men gick iaf och la mig tidigt redan efter åtta men kunde inte sova av värken ....men jag lyckades iaf sova nåra timmar innan jag vaknade och sov lite hackigt på morgonen och då mådde jag fortfarande dåligt med ont i huvudet och i ögonen som man kan ha ibland så jag visste redan då att det skulle inte bli nått.

Jag tänkte redan då att jag kunde passa på att fara till umeå på fredag när mamma & pappa ska dit.
Men frågade om det gick för dom först och det gick det :)
Så jag hoppas jag mår bra då, har som mått illa oxå för jag har haft svårt att äta men om jag försöker att äta och göra mina övningar som jag brukar göra ibland kanske jag slipper det värsta värken iofs så har ju det värsta försvunnit så jag tror det bara var nått som kom men jag har ju alltid värk och på senaste har den blivit värre men ska försöka gå ut och gå imorrn för det verkar ju bli fint så jag hoppas det ska bli bättre till på fredag vill så gärna träffa Polly :)
Har sett kort på henne och hon är sååå söt :)

RSS 2.0