Bilder

Nu har jag lagt in nya bilder på pixbox, har dom även på facebook.
www.Megaemsing.pixbox.se

Kanske ska till Göteborg i juni

Inatt när jag skulle sova så känmde jag mer och mer av min hals ..den mår inte så bra :/
jag var tvungen att ta en ipren för att kunna sova .
Hoppas att jag slipper bli förkyld för om jag blir det kanske jag inte kan fara till Umeå på fredag som jag har bestämt mig för .
Idag var det ingen praktik för på onsdagar är vi ju på mellansteget, efyran, förra veckan eller om det var för två veckor sedan så kom dom på förslag att jag kunde göra delar av min sista praktik på din sko, en av tjejerna på mellansteget har varit där och trivdes jätte bra, men jag har ju aldrig velat vara i en affär.

Idag var jag och träffade chefen hon verkar trevlig och om jag vill vara där så är det bara i tre veckor till en början.
Det kan vara skönt att vara i stan för en gång skull.
Men jag har nåra veckor på mig att bestämma mig på för jag skulle börja där vecka 15 tror jag det var .

Fick oxå veta idag att det finns en tjejmässa eller vad det var för nått i Göteborg i juni som vi skulle kanske få fara på om vi ville det ...det är bara tjejer med olika handikapp.
Det känns pirrigt men kul om vi får oss i väg ...då skulle vi fara en torsdag kväll och komma hem måndag morgon.
Men det är ju ett tag kvar så allt kan ju hända .

Melodifestivalen

Nu är helgen över och det känns lite trist.
Eftersom det har varit melodifestivalen här så var jag och Linnea ut i fredags och jag hade ju tänkt att jag skulle ta det lugnt men det lyckades jag inte med.
Vi var först här och förfestade sen for vi efter Let's dance ut till schlagertältet, där lyssnade vi på bandet som spelade.
Sen så ville vi vidare men det var som tråkiugt att just då var bara olearys öppet och där var bara alla 18 åringar så kvällen tog slut där.

Igår var jag jätte bakis och mådde jävel hela dagen.
Fick mig till grubban för att fira Sara som fyllde år för en månad sedan, men mådde skit dåligt, men sen skulle jag vidare för att äta middag hos Linnea .
Där var det tänkt att jag oxå skulle dricka lite grann så att jag kunde festa efter vi hade varit på melodifestivalen.
Jag lyckades att få i mig mat och ett glas vin så efter det mådde jag lite bättre .
Jag mådde rätt okej under själva melodifestivalen och det var så kul att vara där ....det var jätte bra stämning där :)
Men efter det så borde jag ha farit hem för kvällen slutade inte bra :(

Idag har det inte känns så bra har varit väldigt off och inte varit på topp.
Har idag nästan bestämt att jag ska till umeå nästa helg det ska bli kul att få fara dit .
Saknar Isak, Idha och Polly.

Hur mycket snö ska det komma?

När ska det sluta snöa?
Vädret förstör ju verkligen jag kan inte ta mig nånstans min cykel kan säkert oxå vara inne snöad ..men det går inte att cykla när det är såhär.
Jag ville redan igår fara och träna men det går ju inte ...om jag ska göra nått måste jag väl gå och det är oxå jobbigt för det inte plogat, eller dom har ju plogat men eftersom det snöar så mycket så syns det inte efter ett tag.
Hade hoppats att jag kunde träna idag men då måste jag gå dit och det känns inte så pepp för jag är osäker om det är plogat .

Jag borde oxå ha varit och handlat men det går ju inte heller för pissvädret *ARG*
Har inte varit på topp i helgen :(
Har hunnit med att träffa Linnea & Kajsa i fredags och igår kom Linnea hit och såg melodifestivalen, det var väl inte så bra låtar igår har sett dom en gång till idag , tycker att Emilia och Alcazar var bäst av dom som var med igår.

Nästa vecka är man ju på plats :)
Det blir fest fre-lör, men det blir lugnt på fredag så jag inte är bakis och mår dåligt på lördag.
Usch vill inte att det ska bli imorrn, hoppas det går fort det jag ska göra .
Ska gå och börja med maten tror jag är såå hungrig.....sen hoppas jag att jag kanske kan träna men jag inser snart att det inte kommer att gå om jag inte vill plumsa till brännanskolan.


Fin dag

Har städat i helgen så nu är det fint här ..nu kan folk få komma hit utan att man skäms över hur dammigt och skitigt det har varit men det är ju väldigt sällan som det är nån här.
Det har varit en väldigt fin dag idag och jag känner att jag har tagit vara på denna dag, har inte varit lika slö som jag brukar .

Har ju börjat med träningprogrammet, sen brukar jag passa på att göra övningarna för axlarna oxå för jag har kännt av det oxå ...det började efter att jag tränade förra söndan.
Jag vet inte om jag gör käkprogrammet rätt tycker det är krångligt men jag tycker iaf att det blir lite bättre just när jag har gjort det men jag har bara gjort det 1 gång per dag hittills och dom skriver att man borde göra det 2-3 gånger per dag ...men jag har gjort det det 1 gång idag så jag borde hinna med en gång till ...sen ska jag ju träna klockan sju så kanske att jag kan vara rätt så avslappnad när jag ska sova.

Nu är det snart melodifestivalen i stan , längtar dit :)
Jag och Linnea ska ju dit och vara där så det ska bli kul ..sen blir det nog fest hela den helgen :D
men vi får se inget bestämt.



RSS 2.0