Träning & Städning

Var och tränade på morgonen är skönt att börja dagen med träning för då är hela dagen fri sen :) sen tycker jag att helgerna blir längre och det känns som det händer något sen jag har börjat träna.
Efter träningen har jag städat och det var på tiden så nu vågar jag ta hem folk hit utan att skämmas :P
Förstår bara inte hur långt tid det kan ta att städa , iofs så hade jag endel disk att ta hand om före så själva städningen tog kanske inte jätte lång tid.

Har börjat lyssna på en fransk sångerska som heter Zaz har lyssnat lite på hennes senaste på spotify och den är bra .
Här är den första låten jag hörde med henne .

Lockigt hår

Skriver inte ofta här längre men det är mest för jag har inte så mycket att säga.
Men förut när jag skrev så var det väldigt mycket negativt .
Nu tycker jag väl att jag mår bättre jag har ett jobb som jag trivs med speciellt dom jag jobbar med så det finns inget att klaga på där ..är så glad att jag slipper utisam vet inte hur jag hade mått idag om jag hade varit kvar där.

Har börjat träna och känner mig stolt över hur mycket jag tränar varje vecka och så här länge har jag aldrig stått ut :P har alltid bara tagit några veckor sen har jag avslutat träningen .
Men nu så har jag köpt ett årskort på friskvårds och det är så dyrt att träna så jag känner ett måste bara därför sen har jag hittat pass som jag kan gå på efter jobbet så jag kan fara direkt dit efter jag slutat .
För jag vet att om jag far hem så kommer jag inte mig iväg sen .
Sen tränar jag på helgen så det passar ju bra när jag är ledig på fredagar :)

Idag har jag varit och klippt mig hos Maria som är elev på Torsten hon klippte till min frisyr och gjorde till luggen som jag har stört mig på en längre tid sen så har hon lockat mitt hår :) det är så ovant för jag har ju aldrig det annars.
Om ni vet nån som behöver klippa sig så kan ni ju gå till Maria hon behöver kunder :)





RSS 2.0