Nationalteatern - Vi äro tusenden


Kallelse till arbetsförmedlingen

Har fått en kallelse till arbetsförmedlingen idag ska dit den 17 sept.
Känns skönt att jag nu vet när jag ska dit för att göra en planering för nu känner jag verkligen av att jag har varit ledig för länge är rastlös och känner mig nedstämd.
Jag vet att det kommer kännas jobbigt att börja på nån slags praktik men att det känns bättre efter ca två veckor, men ju längre tid det tar så jobbigare är det ju att på börja nått.
Nu vet jag ju att det kan ta ett tag att hitta nått men så länge vi har gjort upp en plan kan dom ju börja hjälpa mig att hitta nått.

Höst

Nu är det höst och det känns trist och jobbigt.
Linnea har farit nu från skellefteå :(
Men jag får fara och hälsa på henne men det blir nog senare i höst.
Men Idha har fått jobb i Boliden :) så därför kommer Isak & Idha att flytta till ske-å i december :) så då får man träffa dom mer.
Hoppas att dom hör av sig från arbetsförmedlingen snart dom sa bara att dom skulle höra av sig i september och då får man hoppas dom menar i början .
För ändå om det är skönt att vara ledig så har jag varit ledig för länge nu och då blir det nog ännu jobbigare när jag väk hittar nått.
Det kan ju ta allt från nåra veckor till månader fast först ska jag väl som ha en praktik sen får jag se om det leder till jobb.

Nu har jag fått tillbaks Windows på min dator :) så nu är jag nöjd .
Har behövt fixa lite grann men nu är allt som det ska .

En rolig ekorre! :)

Haha! :)
En riktig bildsabotör

Sommarvärmen är tillbaka :)

Har varit och hämtat min cykel som har varit inne på service så nu funkar allt som det ska och det bästa var att det var gratis :) jag är så fattig nu så det var tur det .
Jag drar mig från att gå till synsam och hämta mina linser som har kommit för jag vet att efter det är jag ännu fattigare :(
Det som är bra är att jag har rätt nya linser som jag använder nu så det gör inget att jag väntar men på måndag måste jag nog gå dit för jag har slut linsvätska .

Är nu på grubban och väntar tills vi ska fara och bada om jag förstår att det kommer att ta tid så kommer jag nog att cykla dit för jag rinner bort snart.
Har fått tillbaks min värk som jag kan få ibland senast jag hade det var när det var varmt senast för mer än en månad sedan, kan det höra ihop?
Jag skulle vilja veta vad det bror på men det känns iaf bättre än igår så det kanske går över tills imorgon man kan iaf hoppas på det.

Imorrn ska jag ha en liten förfest hos mig sen så blir det utgång, det blir nog sista gången jag festar med Linnea på ett tag :( innan hon flyttar till Stockholm .






Har ingen ro

Jag har börjat bli så rastlös och tycker allt är bara tråkigt det händer ju inget .
Kan komma på saker som jag kan göra tex läsa i en bok men har inte ro för att läsa i böcker längre ..det kan funka ibland.
Känns inte som jag har ro för nått.
Samtidigt som jag känner att sommaren borde vara slut nu för det är ju ändå så dåligt väder :(
Så vill jag inte ha höst vill inte att det ska bli september.
Det är av olika anledningar.

Kommer inte att bli som vanligt till hösten och det känns jobbigt!:(
Nu tänker jag inte så mycket på att jag kanske kommer att få jobb då ....eller iaf få prova på nått städjobb som senare kan leda till jobb.
Det känns väl jobbigt på sitt sätt men jag vet att jag klarar av det .

Det ända som jag ändå ser framemot och blir nog trevligt är mammas 50årsfest om två veckor.
Borde gå och sova nu den här dagen har som varit seg .



RSS 2.0