Sommaren

Börjar känna av att jag har varit ledig rätt länge nu för sen i slutet av april så har jag varit så gott som ledig .
På arbetsförmedlingen så sa dom att dom skulle höra av sig i september och då är det för ett möte, ändå om jag brukar känna att gud vad skönt det är att vara ledig så mår jag dåligt av att vara ledigt länge det brukar jag känna av om somrarna när jag är ledig och inte gör nått.

Jag ser alltid framemot sommaren men har som varit missnöjd dom senaste åren dels på vädret och sen att det inte händer nått.
Iår har det varit likadant men är mest missnöjd över vädret att det är ännu en sommar med dåligt väder .
Men jag kan ju få fint väder i slutet av sommaren eftersom jag ändå är ledig till september och jag hoppas nästan att det är i början så att jag snabbare kommer igång med jobbsökandet.

I helgen for jag och Linnea till Umeå för att träffa Alexandra som hon gick socionom med, hon ska städa ur sitt stundetrum men Linnea och Alexandra ville träffas en sista gång för hon bor i Ö-vik så därför åkte vi dit för att festa .
Vi gick ut på Rex som är vid Rådhustorget, jag hade det rätt kul men man blev rätt svettig det stället är kännt för det men det var tur att dom hade kannor med iskallt vatten som man kunde dricka annars hade man inte klarat det .
Jag har haft tur med att vara bakis sen midsommar och igår var inget undantag trodde jag skulle må sämre men hade bara lite ont i huvudet men vi sov till ett :) och för mig är det ett väldigt bra tecken .
Kunde äta nått innan vi for hem så det var bra det.

Nu är jag på grubban och Isak, Idha och lilla Polly är här.
Hon är febrig så hon är som sliten men hon är iaf lite piggare nu än när jag kom hit.







25 + 25 = 50

Nu är jag lite sen och lite onykter :p
Mamma fyllde 50 igår ( 17 juli) ;)
Hon och pappa är i Finland så jag har inte kunnat fira henne .
Ikväll har jag varit med Linnea & Frida och druckit vin sen for vi till Trästocks, vi såg först Linneas syster som dansade sen såg vi på Miss Li
Mamma fyllde 25 år 9 dar efter jag föddes allstå är det 25 år mellan oss eftersom jag nyss har fyllt 25 år , jag har nåra bilder från när jag och Isak är liten som jag tänkte lägga upp : )


4 år

Nu har jag bott i min lägenhet i fyra år.
Känns som det var nyss som jag flytta hemifrån.
Tror att det var 13 eller 14 juli jag flyttade.
Vet iallafall att det var några dar efter att jag hade fyllt år.
Jag hade nog rätt tur när jag väl hittade min lägenhet så jag är glad att jag hittade den :)

Utelivet i Ske-å

Utelivet i ske-å är ju inte det bästa.
När jag var 18 så hade jag Etage som senare blev E sen fanns Underbar.
Sen har man kunnat gå ut på statt men där var man nästan aldrig kom inte ihåg om det var åldern som var fel för att gå dit eller om det lockade mer att gå på Underbar eller E.
Jag tror att jag hade roligare på underbar när jag väl hade kul där för på E så blev det alltid så att man tappade bort sina vänner och man gick och letade dom resten av kvällen eller att det var så trångt där .
jag vet att ibland när man gick ut på E så var det lite folk och att det än idag har gjort att det har varit så tråkigt att gå ut .
Att antingen så har det varit lite folk eller så har det varit dom som har varit i 18årsåldern som har varit ute.

Nu finns ju varken E eller Underbar så då har man haft två elternativ Balzac eller Station 8 .
Jag vet att jag tidigare tyckte det var roligare på Balzac men nu på senare tid så har jag ändå tyckt att det är riktigt kul på station 8 .
Sen tycker jag ändå att det kan vara rätt lagomt med folk när man väl går ut där.

Jag fyllde år i onsdags och bestämde då att jag, Linnea och Kajsa skulle gå ut.
Det var som jag misstänkte att det skulle vara lite folk därför att det nyligen hade varit stadsfest dom hade avstängt på nedervåningen .
Jag har ALLTID mycket roligare på nedervåningen dom spelar bättre musik och dom som är där dom är mer på g allstå var det inte så jätte kul att vara där i onsdags.
Musiken där uppe är mest teckno som jag verkligen hatar dom kanske spelade fem låtar som man kunde höra på resten skit jag förstår inte hur dom tänker där .
Självklart finns det dom som tycker om teckno men Dj.en måste ju märka att det drar mer om man spelar musik som folk har hört.
Där nere spelar dom schlager/ 90talsmusik och sen 80 tals musik sen kan det vara nya oxå vad skulle ni välja att gå på?

Nya kort på pixbox

För ni som inte har facebook och vill se kort på Polly så har jag nu lagt in nya kort på pixbox.
www.Megaemsing.pixbox.se

Stadsfesten

I år så fanns det endel man klaga på stadsfesten sen så hade jag väl sådär iår.
Jag har haft roligare och haft bättre stämning men jag har som inte heller nån bra sommarstämning jag har nog varit ledig för länge för att känna att det är sommar.

Jag gick ut redan på torsdag för att följa med Linnea & Kajsa som skulle ut då.
Först var vi på förfest hos Kajsa .
Fast då drack jag inget .
Hos Kajsa var det trevligt och vi for väl till stan runt 22.00 vi märkte rätt snabbt att det var mycket folk och vilket tält vi hade valt så hade vi varit tvungen att trängas.
Vi såg inte ens att dom hade staket när vi skulle ta oos in i Balzac tältet så mycket folk var det .
Anledning att det har varit mycket trängsel i år är att dom gör om vid älven därför var inte Walmans tältet där nere och därför så försvann en massa yta man kan vara på.
När vi hade fått oss in i Balzac tältet gick vi aldrig ut därifrån men roligt hade vi för när klockan var ett så ville man nästan inte hem :P

Fredan, hade jag förfest hos mig då åt jag och Linnea pizza först och sen så kom Stellan och tre andra så det var trevligt :)
när jag och Linnea först kom tioll stadsfesten ville hon se på Ledin men vi såg bara tre låtar sen gick vi till öltälten och stanande där resten av kvällen men både jag och Linnea blev som less mot slutet ...så fredan var tråkigast.

Jag har ju lyckats slippa vara bakis dom här dagarna för att jag har tagit det lugnt jag sov till och med till tolv i lördags så det var skönt det .
I lördags så skulle Pavel & Kajsa ha en förfest hos hans mamma, så jag och Linnea var där och grilade men sen for vi till stadsfesten för att se på Darin som började 20.00 han spelade bara i typ 40 min så vi han både vara på roa och dricka en öl som vi delade på innan vi skulle till Ace Of Base.
Vi valde att dricka ölen vi delade på i det där blues tältet som alltid är mitt emot åhlens, när vi gick ut därifrån hörde vi nåra killar säga- Men det är ju Johan Palm! 
När vi vänder oss om så är det ju han men han hade spelat på stadsfesten under dagen , många som såg han ville ju ta ett kort med honom eller få en kram och Linnea var ju inte sämre så hon bad mig att ta ett kort på han och sin bror och när hon som skulle tacka för sig så fick hon puss av honom :)
Varken jag eller Linnea är nått fan av honom han är ju som en barnunge för han är ju bara 17 år.

Ace Of Base var kul att se för det var ju mina första Idoler jag har ju två av deras skivor och dom spelade låtar från dom ..var nog bara en låt som jag inte hade hört .
När jag fick veta att dom skulle komma hit kändes det som att det var nåra år försent men jag är glad att jag såg dom för det var hur kul som helst :)
När dom var slut så gick vi till öltälten och det var där vi var resten av kvällen det var väl bättre än på fredan men ändå kanske inte överdrivet kul ...men man fick sig ändå inte hem föränn vid tre tiden och dom ständer ju två .
Igår hade jag ont i huvudet men tror inte att jag var bakis utan att det berodde på sömnbrist för jag sov dåligt natten till igår.

Ace Of Base!







RSS 2.0