Julkort

Nu har jag lagt upp kort från julen www.megaemsing.pixbox.se mer blir det nog efter nyår men det beror lite på vad jag ska göra då . Just nu har jag lite beslutsångest om det ska bli fest eller bara hemma på grubban.

God jul

Idag är det julafton!
Kommer kännas konstigt att bara vara familjen iår men det blir nog bra .
Vi ska nog gå en promenad senare idag till minneslunden och tända ljus det blir nog mysigt.
Sen ska jag stanna på grubban till imorrn, då ska vi ha lilla julafton med Isak, Idha och lilla Polly, sen kommer kanske Axel.
Så det blir nog en bra jul.
God jul!

Hela vägen från A-torp

Har just kommit hem från att ha varit hos tandläkaren, har hämtat min bettskena.
Är väl inte allt för glad just nu.
Självklart så ska det bli pissväder JÄMT när jag ska cykla har ju annars valt att åka buss rätt mycket för jag skaffade ett busskort när jag började min praktik då när jag var tvungen att åka buss, sen dess har jag ju valt att använda det och det har varit skönt men visa gånger så har det kännts bra att cykla men självklart så ska det just dom gångerna bli dåligt väder så att i slutändan så blir det att jag måste dra cykeln .
Idag märkte jag att det hade kommit mer snö och jag såg att det snöade men inte så farligt och sen kom plogbilen hit till sjungande så tidigt på morgonen, jag trodde det var lugnt att cykla men när jag hade kommit en bit så märkte jag att det kom mer snö .
Så nu har jag dragit cykrln HELA vägen från A-torp , det tog typ en timme eller nått ..det går riktigt tungt att dra en cykel speciellt när bakhjulet inte vill rulla.

Jag ångrar att jag inte ringde mamma eller pappa om skjuts men fegade ur och kändes dumt.
Ikväll ska jag, Linnea och Kajsa ha lilla julafton , men innan det vill jag fara till grubban, då ska jag ringa och fråga om dom kan hämta mig om dom inte kan/ vill så får jag väl stanna hemma.
Men dom brukar ju kunna hämta mig så det löser sig väl.
Har iaf tagit in min cykel i trapphuset så kanske om det har slutat snöa så kanske men bara kanske jag kan cykla .

Nu ska jag gå och lägga mig och vila i soffan innan jag ska börja röja upp här så det är fint till ikväll!

25 okt - 7 dec

Nu har jag lagt upp bilder som är mellan 25 okt - 7 dec www.megaemsing.pixbox.se

Lucia

Nu har jag gjort klart min praktik på solbacken, det känns skönt samtidigt som det är pirrigt att börja på nått nytt ställe efter jul, den 12 jan, men jag har ju träffat min nya handledare och hon verkar vara jätte snäll , ett problem kan vara att förstå henne för hon är från Eritrea men hon har bott i sverige i 19 år så hon kan ju göra sig förstådd sen pratade hon tyst men dom sa att om jag inte förstod får jag säga till ..så det ska nog gå bra att städa med henne.

Igår var jag som vanligt på grubban, kom hit efter jag slutat och det gjorde jag redan 11.10 typ för jag kunde ta bussen som gick 11.15 hem .
Jag blev typ hundvakt tills mamma kom hem vid 14.35 .
Pappa hade jobbat natt så han sov .
Det snöade hela dagen och självklart hade jag valt att cykla just igår.
På morgonen och på dagen gick det väl rätt okej att cykla, men när jag valde att cykla hem för att se på Idol så gick det verkligen INTE att cykla var tvungen att dra cykeln ...bakhjulet rullade inte ens .
Jag kunde cykla vid lejonströmsbron där var det så plogat att det gick cykla .
Sen kunde jag cykla en bit till kvantum för jag skulle dit snabbt och handla ..men sen var det bara att dra cykeln hem ..var helt slut och blöt när jag kom hem men jag hann iaf se hela Idol och det var rätt som vann! :)

Idag har jag varit på stan och då valde jag att ta bussen, jag och mamma var på stan och letade julgardiner det gick rätt fort att hitta dom jag köpte sen for jag till grubban medans mamma fortsatte att gå på stan och sen dess har jag varit här.
Efter maten ska vi till mig och fixa endel grejer bl.a att sätta upp gardinerna och några saker jag fick förra året i julklapp dom ska sättas upp på väggen.


Jobbig dag

Det här har varit en jobbig dag därför ska jag gå och sova typ nu.
Har ju varit i Umeå i helgen.
I fredags for jag till Isak, Idha och Polly.
Sen i lördags kom Linnea & Kajsa dit, vi var där en stund men sen for vi för vi skulle till Linnea .
Vi skulle ju festa, så vi for till henne och gjorde oss klara för fest, sen åt vi oxå middag hos henne.
Sen for vi ut senare på kvällen på Rex.
Var en trevlig helg i umeå men igår var jag bakis ..som vanligt.
Så jag var rätt seg igår orkade inte stiga upp föränn efter två .
Sen skulle ju jag tillbaks till Isak & Idha för att fira Isak för han fyller år nästa vecka, var rätt off kände jag och trött.
Sen kom jag inte hem föränn efter 22.00 så jag somnade sent.

Idag har jag mått illa och varit sliten .
Det kan oxå ha varit nervositet för jag skulle ju till tandläkaren och laga ett hål.
Var rätt jobbigt hos tandläkaren, först fick jag en bedövning men det kändes inget, sen när han började borra gick det rätt okej kändes väl lite otäckt ibland ..men det jobbiga kom nog sen när dom började stoppa massa saker i munnen .
Sen sa han att man kan ju bli rätt slut i käken och ja det blev man och då sa tandsköterskan att jag har ju käkproblem, dom märkte det oxå för jag inte kunde gapa så stort.
Eftersom jag hade sagt till tandhygienisten att jag hade problem med käken så tog dom upp det idag, jag skulle få göra en avgjutning idag och det var skit jobbigt trots att jag har gjort det flera gånger förut så trodde jag att jag skulle spy och fick panik men tandsköterskan sa att jag skulle nypa mig i örat opch andas genom örat och då blev det bättre men det jobbiga var att jag var tvungen att göra om överkäken två gånger och det var det som var jobbigt ..var jobbigare andra gången .

Tandläkaren sa att han förstår att jag har ont i huvudet för jag har som inget bett ...har två stycken och det är det ena som jag biter ihop med om natten .
Men det tog jätte lång tid att när jag skulle göra en annan avgjutning i vax för han hittade som inget bra bett ..han sa oxå att det är inte många tänder som biter ihop .
Hoppas nu att det iaf blir bättre av bettskenan.

Sen jag kom hem från tandläkarn har jag varit helt slut.
Jag hade ju inte ätit nått förutom frukost men åt inget när jag kom hem och när jag väl orkade göra middag så började jag må skit illa och började gråta så jag har inte fått i mig mycket att äta idag ..och nu har jag tänkt gå och sova för jag är helt slut .

RSS 2.0