Datorer

För några veckor sedan så bestämde jag mig för att jag skulle skaffa en ny dator .
Det blev så att pappa pratade med en jobbarkompis som kunde beställa en dator åt mig.
Det tog kanske en vecka innan den kom sen kom pappa och hämtade min dator så att dom kunde föra över det som var på den gamla till den nya datorn ..så jag var utan dator i typ tre dar .

När pappa så äntligen kom med datorn så ska det ju självklart krångla sladden från skärmen passade inte till datorn .
Men nästa dag var det fixat ..men när jag skulle ladda min ipod märkte jag att usb uttagen på framsidan inte funkade så jag var tvungen att använda dom på baksidan .
Jag tyckte kanske inte att det var en så stor grej men pappa och hans jobbarkompis kom bara nån dag senare för att försöka fixa det men det gick inte
Så jobbarkompisen ringde dit han hade beställt datorn ifrån och då sa dom väl att det kunde vara två saker som det kunde vara så han var tvungen att ta min dator så jag skulle få tillbaks den gamla ..det visade sig vara nått helt annat fel och det satt på själva lådan .

Så nu har jag den gamla datorn medans han har skickat tillbaks själva lådan och så får jag vänta tills dom skickar upp en ny låda.
Den här datorn är skit seg och jag blir lätt irriterad så fort jag ska göra något sen är typ allt borttaget från när jag hade den senast så jag har knappt kvar något av mitt på den .
Är så less på att datorer bara ska krångla för mig !




RSS 2.0