Mellansteget

Såhär har det sett ut på mellansteget.

Måndagen den 11 augusti- Vi började med att få endel information, sen indelades vi in i små grupper och så skulle vi sitta och prata .
Sen gjorde vi inte så mycket mer innan lunch, vi fick mat där ( på efyran) sen efter det vid typ ett så for vi till Eddahallen och spelade minigolf tills vi slutade vid tvåtiden.

Tisdagen den 12 - Vi for till ett ställe som heter Sörträsket, där fick man göra allt möjligt. Fiska, skjuta pilbåge, kubb, men vi gjorde även övningar.

Onsdagen den 13 - På förmiddan gjorde vi övningar, sen var det tänkt att vi skulle köra Go- cart men det regnade så det blev inställt, vi såg en film istället.

Torsdagen den 14 - Även denna dag gjorde vi övningar på förmiddan, sen på eftermiddan så blev det Go-cart .

Fredagen den 15 - Åkte till Piteå, först for vi till en av våra ledares jobb, sen blev det lite prat och sen for vi och åt lunch..sen avslutades dagen med Lacerdome.

Måndagen den 18 - Övningar på förmiddan, sen på eftermiddan så for vi och bowlade.

Tisdagen den 19 - Övningar på förmiddan, på eftermiddan så kom jag inte ihåg om det bara var prat eller om vi oxå gjorde övningar.....vi har nu börjat prata om var vi kan göra studiebesök som sen kan leda till att man kan hitta praktikplatser vi ska redan nästa vecka fara på endel om vi vill dit allstå men jag ska väl försöka fara på endel iaf .

Onsdagen den 20 - Övningar på förmiddan, på eftermiddan blev vi visade vart vi ska hålla till för vi har inte kunnat vara där för det har varit andra där tills nu.
Det är på samma våning och korridor som ungdomshälsan är, så igår träffade vi dom som jobbar där dom berättade vad dom jobbar med och så .
Vi kommer att alltid behöva gå förbi dom när vi ska till mellansteget så därför var det kanske bra att vi träffades sådär sen kanske man kommer att vilja ha kontakt med dom av olika anledningar.

Idag ( 21 aug) - Idag började vi allstå att vara på ett annat ställe i bygnaden men det var så mycket bättre för jag har frusit riktigt mycket där vi har varit och nu var det nästan tvärtom att man kunde klä av sig lite. Vi har som vanligt gjort övningar och bara diskuterat eller jag ska inte säga vi utan dom andra pratade jag lyssnade, jag sa bara vad jag kom fram under övningen.

Övningarna handlar oftast om vad man är bra på/ dålig på vad är mina dåliga egenskaper/ Dåliga osv det är nog mest för man ska lära känna sig själv i slutändan och jag vet att det måste jag göra så mellansteget kanske är bra för mig.
Men sånna där övningar är väl kanske inget jag tycker om men så länge vi är så få så går det väl rätt okej ..men ibland kan det vara riktigt svårt att komma på nått att skriva oxå ....sen brukar vi alltid säga vad vi kom fram till antingen i dom små grupperna eller både och att förstå i dom små sen när alla har samlats ...men vi är ju bara nio st plus fyra ledare så det känns ganska okej .

1 år

Igår firade Isak & Idha ett år som gifta :)

BB nytt

I fredags var Isak, Idha och Polly i tidningen.
Det var på BB nytt.
Här är bilden :)

  

Idha och Isak Karlsson, Umeå, fick den 29 juni flicka som ska heta Polly. Hon vägde 2 885 g och var 46 centimeter lång.


Mamma Mia

I onsdags for jag, mamma och Sara på bio och såg på mamma mia.
Den filmen var ändå rätt okej :)
Det var ju skit väder så det var ändå rätt mycket folk så vi satt i den stora salen .
Filmen är rätt underhållande, och det behövdes efter alla tråkiga nyheter vi fick i onsdags .
Tycker att den är helt klart sevärd.


Min ledighet är slut nu :(

Igår fick jag tillbaks min Ipod och jag fick den på garantin :) vet inte riktigt vad som var felet och jag kan ha fått en ny för när jag fick den ville den inte starta för batteriet var dött men nu funkar det som det ska .
Jag är inte på topp just nu därför har jag inte skrivit så mycket under min ledighet, känns som att jag alltid har en klump i magen när jag far från grubban :(
I onsdags blev det lite tjaffsigt mellan jag och Linnea eller det hann inte bli nå allvarligt, men det slutade med att jag grät och ja det var väl lite av bevikelse och sen att jag kanske inte tål så mycket just nu.
Men det slutade iaf bra i onsdags, jag och Linnea for till Olearys och åt och sen förfestade vi där och sen for vi till station 8 där träffade vi Kajsa :)

I tordags var jag lite bakis men tvingade mig upp nångång på dagen så jag hann med att följa mamma till mormor & morfar, där var Isak, Idha och Polly.
Det visste jag inte om att dom skulle vara där men att dom skulle komma till Ske-å det visste jag ju.
Jag ringde till mamma för att fråga om hon kunde hämta mig och det var då som hon sa att hon skulle till mormor & morfar.
Sen for vi till grubban, var där till typ elva .

Igår så for jag till grubban på dan nångång, sen till middan kom Idhas familj :) det var trevligt det ,har tagit kort som jag har lagt in på pixbox ..hehe blev bara på dom som höll i Polly :P
www.megaemsing.pixbox.se

På måndag börjar jag om och det känns ju sådär.
Jag har faktiskt kännt att jag vill ha tillbaks vardagen men jag vet inte om jag vill börja om.
Känns inte som jag har haft nån sommar och gjort ett skit så det känns som tråkigt .
Men nästa vecka blir nog rätt lugnt, jag har inte förstått om det alltid kommer att bli så men när vi hade mötet i våras så var en mamma med där och hon frågade bilka tider vi hade och då sa dom att vi slutade klockan 14.00 alla dar förutom fredag då slutar vi 12 .00, då vet inte jag om hon menar bara för dom två första veckorna eller om hon menar för alltid .
Sen lät det som att på måndag blir det bara information för hon ringde mig i onsdags, men jag får väl se hur det blir.
Dom två första veckorna kommer vi bara att göra saker för att lära känna varandra så då blir det ju slappt, sen kan jag tänka mig att det kan ta ett tag innan praktiken börjar för vi kommer att få fara på en massa studiebesök innan vi bestämmer oss var vi vill vara eller om man vet vart man vill vara så kan man ju säkert börja rätt snabbt för dom sa att vi inte behöver fara på alla studiebesök men jag lär väl fara på endel eftersom jag inte har nån aning på vart jag vill vara nånstans.


Hemma igen efter en lååååång helg!

Nu är jag äntligen hemma.
Om ett tag ska Linnea komma hit det var en vecka sedan sist jag träffade henne så det ska bli trevligt.
Det gick bättre än väntat att ta hand om Seja för hon sov ju i tre timmar :) jag hade just gått ut med henne så hon gick kissa då när pappa kom hem ....självklart har hon provat att bita mig, hon tyckte om att bita i mina mjukisbyxor så direkt vi skulle gå ut så bet hon i dom men jag hade tagit dom mest för att jag inte vill att hon ska kunna bita sönder mina jeans inte för att det kanske är så lätt men det var nångång som hon bet mig och det kunde ha blivit ett märke .
Hon sov oxå under tiden vi åt middag så idag har hon varit rätt slö, sen har hon inte kissat en ända gång och det har då inte ens mamma & pappa lyckats med :P

Jag borde vara trättare än vad jag är för jag har stigit upp vid åtta tre dar i rad nu inte för at tdet riktigt är i ottan men just åtta är jag kanske inte van vid att stiga upp vid. Men rätt skönt har det varit att få sig upp på mornarna.
Jag har ju fått mig i säng så jag har sovit bra så därför har det inte varit så jobbigt att stiga upp.
Nu har jag ju bara en vecka kvar och då ska jag försöka att få mig upp vid nio iaf den tiden brukar jag stiga upp i vanliga fall eller tio ...men senare än det ska jag försöka unvika.

Isak, Idha och Polly kommer till ske-å i veckan, jag längtar dit.
Det blir iaf på fredag som vi kommer att träffas då ska Idhas familj komma till grubban :)

Jag vill ha min Ipod :( varför var jag så dum?
Men nu vet jag ju till nästa gång att INTE ta med den ut och inte några andra värdesaker heller om man vill ha dom hela .
Om ni skaffar en Ipod eller nått annat oxå för den delen ha FÖRSÄKRING på det om det skulle gå sönder så man slipper betala så mycket om man måste laga det .


Hundvakt

Har inte varit hemma mycket i helgen.
I fredags for jag till Umeå för att hälsa på Isak, Idha och Polly.
Jag stannade där till igår .
Fick hålla i Polly rätt mycket och långa stunder, man kan bara sitta och titta på henne för hon är så söt :)
Hon har ju blivit större än sist jag såg henne ändå om jag har lite svårt att se det men en sak man märker om man tittar på korten är att hon har fått så stora blå ögon :) tror det är det som gör att hon kan vara lik Isak ibland .

Igår var jag bara hem tvärt och sen for jag till grubban och sen har jag sovit här inatt för att jag ska vara hundvakt till Seja.
I morse tänkte jag shit vad jobbig hon är och trodde inte att det skulle vara så lätt att få henne att somna för nu har sovit i en timme i buren :) men jag får ju se hur länge det varar men pappa är ju hemma om två timmar så jag står väl ut om hon vaknar.

Polly bilder

Nya bilder på pixbox på Polly :D
www.Megaemsing.pixbox.se

RSS 2.0