25årsfest!

När jag var i Umeå senast så fick jag i uppdrag att sova utan bettskena för att se vad som hände då och nu har jag gjort det i en vecka och vet ni vad!?
Vissa stunder har det kännts rätt okej så undra om bettskenan har hjälp till något under den tiden jag har haft den .
Ska vara helt utan till jag får en ny nästa måndag har jag tänkt för det har inte blivit värre iallafall :)

Imorgon blir det att fara till umeå men denna gång till Sara för hon ska ha 25årsfest så därför så ska jag dit.
Därför ska jag gå och sova nu så jag orkar med helgen .
Längtar till sommaren nu är så less på allt snöande jag har hellre kylan som var för nån vecka sedan än att det ska snöa är så less nu.
Hoppas jag kan cykla till stan i morgon så jag slipper gå hem på söndag när jag kommer hem för på söndagar går det så dåligt med bussar från stan till sjungande.

17 februari

Har varit i Umeå två gånger nu för att utreda min käke/ huvudvärk.
Jag har ju knäppningar i käken och för dom ska jag få en ny bettskena, dom har ännu inte hittat något speciellt som kan ha med huvudvärken att göra men utrednigen fortsätter.

Har varit mycket bättre på att träna denna vecka, har varit på yoga och igår tränade jag core station och snart ska jag fara och träna bodypump.

Nu är det bara tre veckor kvar tills jag ska till stockholm tiden går fort men det är ju bara bra för då är det ju snart sommar :)

Whitney Houston 1963-2012!

 


Verandan

Har inte varit så duktig på att träna som jag vill men idag finns det ingen ursäkt för att fara och träna. Så om en timme ska jag träna som vanligt bodypump :)
Sen ska jag till grubban, var ett tag sedan jag var där känns det som iallafall.
Förra veckan blev det inte av för att det var så kallt så då gick jag inte ut på hela dagen, men i lördags så trotsade jag och Kajsa kylan och gick ut på Verandan .
Först åt vi middag ihop såg melodifestivalen och sen tog vi taxin dit. Väl ute var det rätt okej :) Sen valde vi båda att gå hem trots kylan.
Äntligen har det blivit mildare ute så det inte ens känns jobbigt att gå ut så idag blir det träning som vanligt!

RSS 2.0