Hur ska jag göra?

Idag är det nyårsafton och jag har ännu inte bestämt om jag ska vara helt själv hemma eller om jag ska följa med på en fest. För endel skulle det vara enkelt och det skulle det ha varit för mig oxå om det nu inte är så att festen är utanför stan och risken är stor att jag måste stanna över där och det känns mindre pepp, jag mår ALLTID dåligt på mornarna och därför så är risken stor att jag oxå blir bakis och jag vill inte behöva vakna nånstans och vara skit bakis, som tex som jag var på annandagen iofs så har jag inte så mycket dricka att jag blir så full och sen kan man ju lämna nån cider hemma så att man inte blir så bakis och sen kan man sen till att man går och lägger sig sent eller det lär väl kanske bli så ändå, men det jobbiga är att jag har blivit så tråkig när det gäller fest jag blir trött och less efter typ tolv ...jag for ju hem från station 8 senast runt ett tiden för jag vart less .

Nu mår jag inte direkt bra kan jag ju inte säga onti käken i huvudet och mår illa, vet inte om nått av det är psykist skulle inte bli förvånad om det är det :(
Det som är bra nu är att jag och Linnea far inte föränn 16.00 så lite tid har jag på mig men typ två timmar kanske att bestämma mig ...nä, nu måste jag gå och se vad jag ska äta för nått till frukost.

Ha en bra nyårsafton alla! GOTT NYTT ÅR!

Julen

Jag och Linnea gjorde ett nytt försök med knäcken dagen före julafton och då gjorde vi det i micron och då lyckades vi med det :)

Jag vaknade av att jag kände mig förkyld på julafton och eftersom jag alltid vaknar med att jag mår dåligt med illamående och ont i huvudet så kändes det inte så kul.
Men jag försökte göra mig klar så gott det gick ändå om jag kände mig rätt slö, det blev så att jag såg Kalle själv, dom hörde aldrig av sig så jag kände mig bortglömd och sen så mådde jag inge bra heller så jag tyckte väl som att jag kunde vänta tills efter det sen är det ju bättre på nått vis att slippa fara en massa när vi ändå skulle åt mitt håll när vi skulle till mormor & morfar.
I år var det lite annorlunda för mina kusiner från borlänge hade kommit upp men det var ju trevligt det oxå.
jag kommer lägga upp bilder från julen senare på pixboxen men inte just nu.

På juldagen så mådde jag oxå lite dåligt men under dagen så kändes det lite bättre och det var tur det för jag & Linnea skulle ut på station 8.
Vi åt middag tillsammans för vi behövde börja tidigt eftersom man var tvungen att vara ute vid 22.00 redan, jag hade det riktigt roligt ute och blev väl rätt onykter eftersom jag ändå hade fått i mig 1 liter vin och sen lite cider :P sen får man tänka att jag ändå inte hade festat sen början av november.
Träffade endel jag kände där ute bla min kusin som är lika gammal från borlänge, han känner nån härifrån som han hade följt med .

Jag vaknade redan efter 6.00 och mådde riktigt dåligt och lyckades väl aldrig riktigt somna om bara slumrade vissa stunder, så jag var som bakis den dagen och sängliggande ..men det var kanske inte så konstigt :P tror oxå jag var rätt onykter när jag gick och la mig och det kan vara en orsak till det ......
Men på kvällen så var det ju släktmiddag på sunnanå och då kände jag ändå inte att jag var jätte trött det var bara trevligt .

Jag är fortfarande förkyld och mår inte så jätte bra, jag har inte heller blivit nå klokare när det gäller linserna för ibland har jag verkligen sett skit bra men redan dagen efteråt när jag sätter in linserna är det skit dåligt och då ändrar jag ögonen och när jag sedan märker att det är fel och sätter in dom rätt igen då först kan jag se bra vad är felet då? varför måste jag hålla på att ta ut och sätta in igen för att det ska bli klar syn för innan ser jag bara skit ...jag har haft skit ont i ögonen pågrund av att jag är förkyld för mamma hade tydligen kännt samma så både igår och idag har jag glasögon igår var oxå en sån dag då det rann ut ögonen så kanske att om jag väntar så går det bättre *HOPPAS* är lite smått less på linsproblemen.

Idag har jag varit på stan och köpt en topp och hittat en almanacka, sen har jag gått hit till sunnanå!
Ska äta middag här hade jag tänkt!


Dagen då allt löste sig & Lilla julafton

Igår var dagen då allt löste sig.
Jag steg upp tidigt för att fixa det jag skulle fixa innan jag skulle på stan, för jag visste ju inte hur mycket tid jag skulle ha när jag kom hem.

Jag stod i en timme och försökte få bort det brända från kastrullen och som tur var lyckades jag få bort det, vi gjorde aldrig knäck igår men ska kanske göra det idag eller imorn vi vill iaf ha revansch på det :) sen när jag var på stan blev jag klar med alla julklapparna rätt snabbt, så nu är man klar med det.

Jag är ändå rätt envis och ibland kanske det är bra men oftast är det bara negativt för mig men som med kastrullen , många kanske hade gett upp men jag blir bara mer envis att det ska bort ......sen då med linserna jag ska inte ge mig och jag provade att byta öga och självklart så såg jag mycket bättre med dom ..fattar inte vad jag gör för fel när jag lyckas blanda ihop dom ...försökte ju innan att byta innan jag for på stan i torsdags men fick jätte ont i ögonen och såg då inte så mycket bättre så jag bytte tillbaks och det var synd för om jag hade stått ut så hade jag sluppit gå i blindo på stan då .

På kvällen kom Linnea & Kajsa för vi hade Lilla julafton och det var trevligt :)
Idag så får vi se vad som händer kanske att det blir ett nytt knäck försök om man hinner det sen så har jag tänkt fara till grubban idag var ett tag sen nu, jepp nu ska jag försöka få bort min huvudvärk och illamåendet ....

Jullov, Linsproblem, Lakritskola & Knäck

Nu har man äntligen jullov till den 7 jan och det är så skönt det.
Har inte gjort kvar endel julklappar men ska försöka göra klart dom imorrn, det tog ju ett tag att få dom nya linserna men igår så såg jag att dom hade ringt efter lunch till min mobil men jag har ju aldrig på mig den under dagen så jag missade det samtaet och tänkte att dom hör ju säkert av sig och jag skulle ju ändå på stan efter att jag slutade .

Men dom ringde aldrig och jag hade som gjort mina ärenden och jag hade som ingen ork att gå på stan längre och hade säkert varit inne i typ i alla affärer som går och kollat på julklappar till dom som är kvar men blev mer och mer less och ville hem men ville ändå få chansen att få linserna.
Självklart så förstod jag att dom hade kommit och en smart grej var ju att gå dit och fråga om dom hade gjort det men eftersom jag är för feg så kändes det skit jobbigt men jag gick iaf dit bort och til och med kollade in och sen vände om och gick tillbaks igen, klockan var då efter fem och kände mig bara dum som var på stan .

Till slut så tog jag min cykel och for ändå till synsam och gick in och fick hjälp snabbt och linserna hade ju kommit. hon som hjälpte mig skrev oxå vad som var vad på linserna så hon var väldigt hjälpsam, jag har ju lärt mig vad som var vad eftersom jag gjorde fel sist, men trots det satt jag fel denna gång oxå ......vet inte hur jag lyckades men .
Jag såg typ nada innan jag insåg att detta måste vara fel och grejen är att senast hade jag fel i en vecka typ.
Ändå om jag har rätt just nu ser jag jätte dåligt och jag var på stan idag och det kändes skit jobbigt så imorrn när jag far tills stan har jag nog glasögon så jag ser nått ...vet inte vad som är fel ...om det är att jag måste vänja ögonen eller att det helt enkelt är helt galen denna gången har iaf märkt att jag ser riktigt dåligt på vänster öga ...och det kanske är det som gör att jag inte kan se normalt ....optikern sa att jag inte skulle tänka så mycket på just synen utan hur linserna känns i ögonen men det är som svårt att tänka på när man ser skit dåligt ...har tex svårt att läsa saker.
Dom här linserna är bra om man har torra ögon och jag tror jag har det och därför så känns så konstigt att jag ser sämst med dom här linserna detta är det tredje paret jag provar.

Iikväll har Linnea varit här och vi har gjort julgodis, först gjorde vi lakritskola och dom blev skit bra :) men vi lyckades inte så bra med knäcken dom blev brända och jag lyckades få min kastrull bränd oxå och vet inte riktigt hur jag ska få bort det :/ har provat med svinto och med diskmedel men nu har jag gett upp men jag har vatten och diskmedel i så jag hoppas att det löseer upp sig för jag använder den kastrullen mest, vi slängde alla knäcken men vi ska göra ett nytt försök imorrn eller på lördag kanske .....
Imorrn bli det iaf stan och sen så kanske då ett nytt försök med knäcken, sen på kvällen lilla julafton med Linnea & Kajsa :)

Nu ska jag gå och sova iaf! Natti!


Ingen julstämmning ännu

Trots att det är så nära jul så har jag inte så värst mycket julstämning, ändå om vi har snö på marken, sen har jag sett två luciatåg, var på ett gigantiskt stort ett i onsdags då var jag på anderstorp med mamma & pappa, och mormor & morfar, där var det lucia konsert med estet programmet och det var alla musik klasserna det var typ 100 stycken eftersom från och med iår är det fyra klasser.
Erik går ju musik så därför var vi där, det var lite roligt för han var den ända som hade svarta strumpor på sig medans alla andra hade vita ; ) så han var lätt att känna igen.
Sen igår kom ju fjolårets lucia till utisam, men trots det så har jag som ingen julstämning ännu.

Jag har tagit ledigt torsdag-fredag nästa vecka sen är jag ledig till 7 jan, det ska bli såå skönt att vara ledig så länge. Ska försöka njuta av det och hoppas att jag slipper vara uppjagad .

Nu i helgen har jag inga speciella planer, men hoppas på att synsam ska höra av sig imorrn, var ju där förra veckan och då bestämde vi att jag ska prova till par allstå ett tredje par linser och se om jag nångång hittar rätt, jag var där förra fredan och då sa han att han trodde linserna skulle komma onsdag eller torsdag och det lät lite väl snabbt för det brukar ta exakt en vecka innan dom brukar komma, men dom har inte hört av sig ännu så jag hoppas på att dom gör det imorrn.
Sen borde jag verkligen på stan och köpa julklappar har många kvar men får ta allt till nästa vecka tror jag .

Nu ska jag fortsätta se på tv!

Roliga klipp :)

Nu har jag hittat roliga klipp på youtube som jag tänkte visa :)
Det första är när Rikard Palm var med i Robins :)


Sen är det en kille på svt som får ett skrattanfall :)


Sen är det Mats Wilander med dikten droppen :)

Enorm press

Känner just nu en enom press på mig själv och det är skit jobbigt har redan fått frågor om gårdagen och mer lär det väl bli .
Helst av allt vill jag bara koppla bort det och försöka njuta av att det snart är jul och slippa all tänk på allt som har med praktik att göra, just nu mår jag bara skit av det .
Har skit ont i käken, det kommer säkert inte att gå över föränn jag söker hjälp nånstans och kan lära mig att slappna av för nu är jag spänn dag ut och dag in .
Jag går alltid och lägger mig vid denna tid nu för jag mår skit, jag brukar ligga och lyssna på musik ett tag och sen försöka somna jag är ju ingen som kan somna snabbt så det kan ta ett tag innan jag somnar ....jag är inne i en period då jag kan ligga obekvämt .....och direkt jag vaknar mår jag skit igen så det känns aldrig kul att vakna och det spelar ingen roll när jag stiger upp ...har oxå en tendens att vakna under natten eller nån timme innan klockan ska upp så jag är helt död när jag måste upp......jag spänner säkert käken under natten oxå men eftersom jag är spänd på praktiken så känns det ju inge vidare när man kommer hem .
Så allt går i en ond cirkel .....
Nu hoppas jag att slippa känna allt det under julen .....ska göra ALLT för att inte tänka på nått jobbigt men det lär väl bli svårt eftersom jag har så lätt för att vara uppjagad ....

Studiebesöket

Idag var vi ju på ett studiebesök på ett ställe som heter IP, Industriplast, det är typ på Hedensbyn men vet inte så noga kändes långt dit bort  och jag kände mig rätt lost så jag chansar att det är på Hedensbyn .
Redan där ett stort minus att det är så långt bort :/
Men när vi kom dit så började det med fika för dom fikar som på Utisam klockan två, efter det så gick vi omkring där och jag var ändå rätt avslappnad när vi gick där det ändå som jag inte tyckte om var när vi gick i trappor för jag är höjdrädd och det var trappor med hål i och sånt klarar jag bara inte av men det gick iaf bra den här gången, finns ju en sån trappa på Utisam men jag är ALDRIG upp på övervåningen på grund av det ..Usch ....efter att vi hade varit där en timme ungefär skulle vidare till ett ställe som är nytt som heter Hallen det hör ihop med IP , jag har ju träffat både han som jobbar på IP och hon som var på Hallen .......trots att jag inte vet vad jag vill om jag vill vara där så blev jag possitiv men tror det var av stämningen och att inte all fokus var på mig ...pappa tog ju som över :P
Jag blev allstå inte mer klokare för det finns som sagt minus med att vara där och det är dom slutar mycket senare än vad jag gör nu och att det är en bit bort, som tur är väl att jag har över julen på mig att fundera över vad jag vill göra för nått .

Imorrn studiebesök

Jag skrev ju ett mail till mamma i tisdags.
I onsdags när jag for till praktiken fast jag inte mådde så bra och jag känner av det varje dag nu allstå huvudet och illamåendet, men i onsdags iaf så kom han i personalen som jag har bäst kontakt med och frågade om jag har tänkt nå mer om det vi pratade om på mötet i våras, allstå om att byta praktikplats ...jag blev så paff så jag fick inte fram nått, är så less på att det känns som folk pratar bakom min rygg, ibland kan mamma säga saker som jag vet att andra säger till henne och det är väl ändå bättre att man säger att jag har hört av ja och så personen och vad dom hört istället för att jag ska förstå att nån har sagt nått till mamma för det är inte svårt att förstå är så less ...
men hur som helst så fick jag den känslan att jaha har mamma ringt nu för jag hade inte fått nå svar av mamma  ...men förstod senare på kvällen när jag fick svar av mamma att så var inte fallet utan mamma hade inte haft tid att svara föränn då.

Men i torsdags så kom han igen och sa att pappa hade ringt och att han ville att jag skulle komma hem ( sunnanå) för att han hade bakat pepparkakor men jag är inte så dum att jag gick på det förstod vad som var bakom det, självklart var det att ville prata om det jag skrev i mailet.

För att göra allt lite kort så ska jag fara till ett nytt ställe imorrn på studiebesök det känns sådär men jag kan väl gå med på att iaf kolla in stället, förra veckan kändes skit jobbig och hoppas jag kan slappna av mer den här veckan men den har inte börjat bra, mår ju dålig så fort jag ska till Utisam :(  är så spännd just nu i käken och har ont i huvudet .
Imorrn ska iaf pappa följa med när vi ska dit.

Längtar iaf till helgen men så är det väl kanske alltid men på lördag ska vi till Umeå för att fira Isak som fyller år den 14 dec, det ska bli kul det :)

Nu ska jag gå och äta pepparkakor och se på tv!

RSS 2.0