Praktik :)

Idag var jag på Norrlandsmiljö vård och presenterade mig.
Jag var for inte dit själv, så jag var rätt så avlappnad ändå.
Det gick iaf bra, jag har fått praktik där efter jul : )

Så nu måste jag bara komma på vart jag ska göra praktik nu , men dom hade två förslag och det är antingen att städa på Anderstorpskolan, eller med Skelleftekraft dom städar kontor och sånt.
Vet inte vad som känns bäst så dom får väl kolla upp det där först om dom tar emot praktikanter sen får man väl kanske fara dit och kolla, för det är ju svårt att veta vad som är bäst av dom två.
Jag kommer ju inte på nån annanstans att göra praktik och städning passar nog mig bra därför blir det där jag försöker få göra min praktik.


Minneslunden

Nu har jag lagt upp nya bilder på pixbox. www.megaemsing.pixbox.se


Praktik

Skönt med helg.
Är på grubban är bara jag & mamma hemma, för pappa jobbar och Erik har nog farit till sin tjej i Piteå för han skulle fara nånstans.

Det ända positiva denna vecka är att jag har kommit fram till vart jag vill vara på praktik, jag missade ju studiebesöket på Norrlands miljövård eller vad det nu hette förra onsdag för vi skulle fara till sjukhuset och ta farväl av morfar.
Det är iaf en städfirma, jag ska få fara dit och presentera mig lämna mitt cv som vi har gjort ..det var tänkt att jag skulle fara dit på tisdag men dom ringde idag och sa att dom inte hade tid så det blir nog veckan efter det .
Det låter iaf som att dom gärna tar emot praktikanter så det låter ju bra det, sen är det ju nära och bra för dom håller till på älvsbacka.
När jag ska fara dit följer en ledare med så jag slipper ju fara dit själv och hon har inte heller varit där ännu så det passar ju bra :)

Praktiken kommer nog att börja vecka 40-41 men alla går nog inte ut på praktik samtidigt för det kan ju vara så att vissa inte hittar praktikplatser lika fort som andra .
Dom är alltid trevliga på alla ställen man har varit på men på vissa ställen tar dom inte emot praktikanter för dom har inte nog med jobb eller tid att ta emot några.

Begravning x 2 på en vecka

Idag är morfars dödsannons i norran.
Morfars begravning blir på onsdag, så då blir det två begravningar för oss nästa vecka :( det känns tungt.
På fredan är det min fasters begravning.

Nästa torsdag är det ju tänkt att vi på mellansteget ska till Umeå, vi ska på en mässa och berätta om mellansteget .
Just nu vet jag inte om jag kommer orka att fara dit men jag har sagt till hon som jag har bäst kontakt med att jag får bestämma mig då hur det känns.

Vi kommer ju att vara i Umeå hela dagen ..vi ska oxå äta middan tillsammans därför känns det jobbigt att det är i flera timmar när man sälkert är slut efter begravingen som var dagen innan, sen att vi ska på en till dagen efter.
Men vi får se hur jag gör, har iaf varit där igår och idag.

Morfar

Igår dog morfar.
Så därför är jag hemma idag.
Vi ska fira Erik som fyller år idag, han har som otur ...för tre år sedan dog farmor på just hans födelsedag och nu morfar dagen innan.
Vi var rätt mycket på sjukhuset igår .
Jag tog ledigt från lunch för vi skulle ta farväl för morfar för vi visste inte när han skulle gå bort men vi visste att det var rätt nära .

Vi for dit efter två nångång och stannade tills efter fem då när vi skulle hem för att äta.....vi hann bara börja äta så ringde min moster och berättade att morfar hade dött klockan sex.
Mamma & pappa for dit direkt medans vi barn for lite senare .
Men det var kanske efter sju sen stannade vi där tills min morbor skulle komma han hade åkt från borlänge så han kom vid tio tiden .....var rätt tingt igår men har inte lyckats gråta ännu men jag tror jag mår illa och har onti huvudet pågrund av det det hade jag även igår ...sen har jag inte riktigt ätit så bra sen igår .
Men har iaf ätit frukost.

Ska lägga in två fina kort på morfar.





Tankar

Denna vecka har väl börjat bättre än förra måste jag säga.
Vet inte vad som var fel förra veckan på mellansteget kände jag mig rätt off och det värsta var väl att det var andra som inte var på topphumör heller men dom visade det .
Sen var det var bara det vi gjorde som var tråkigt ...var nog bara dom få studiebesöken som jag följde med som ändå var rätt kul ....ändå om jag inte har hittat nått ställe som jag vill vara på så är det ändå intressant att fara på studiebesök.
Det är rätt störande egenligen att jag har visat både för mig själv och dom på mellansteget att jag kan prata bara jag vill det ...har pratat mer på mellansteget , än vad jag gjorde under tiden på både klädringen och utisam .
Så det är rätt störande att det har tagit så lång tid att hitta nått som kanske kan hjälpa mig på traven .
Vissa övningar verkligen hatar jag men i slutändan kanske det bara är bra för mig men just nu är dom jobbiga .

Jag mår jämt dåligt när jag ska sova men det är väl då som alla tankar kommer .
Det är då man skulle önska nån var hos mig, det är då man önskar man hade en pojkvän.
Kan vara rätt uppjagad men jag sover kanske ändå bra tror det ...ändå om jag alltid vaknar nångång under natten och då är det ju mindre kul att vakna ..är aldrig på bra humör när jag vaknar hatar mornar.

Nyss plingade det på dörren, hatar när det gör det när man inte har bestämt att nån ska komma hit allstå att nån kommer hit oanmäld.
Nu var det från mormon kyrkan eller vad det nu var *suck* men jag sa bara att jag inte var intresserad och stängde dörren .

Inte helt på topp just nu

Helgen började deppigt, min faster dog i fredags efter att hon hade haft cancer en kort tid .
Hade inte så bra kontakt med henne vi sågs bara kanske en gång per år om ens det men det känns så hemskt ändå, fast nu känns det mest konstigt tror jag.

I lördags när jag vaknade kände jag av att jag skulle bli förkyld eller jag hade nästan väntat det för jag har haft en blemma eller nått på min tunga hade iaf ont i munnen i flera dar, sen är det flera på mellansteget som har varit förkylda.
Men när jag vaknade kände jag av halsen men annars mådde jag okej.
Så på kvällen blev det fest.
Jag och Linnea for på en fest här på sjungande bara en gård nedanför mig så det var nära och bra .
Var rätt kul på festen och sen blev det utgång och då gick vi på station 8.
Där var det sådär .

Hade druckit en helg del så igår mådde jag skit vaknade tidigt och behövde spy och sen höll som det i sig + att jag hade hunnit bli mer förkyld så igår var ingen bra dag ...fick inte i mig mycket mat heller.
Gick och la mig tidigt men sov väldigt hackigt från klockan ett typ ....

Så idag har jag mått skit dåligt och jag stannade hemma, känner att jag har svårt att äta vet inte om det är förkylningen eller annat.
Hoppas det iaf ska g¨bättre att sova inatt så jag kanske mår bättre imorrn så jag kan fara på mellansteget.
Ska duscha nu så jag känner mig lite bättre.


RSS 2.0