Solig fredag!

Skriver från mamma och pappas dator för att se om det jävlas mindre här .
Då kanske det är felet på min dator som hjälper till att jävlas så min text blir hur konstig som helst när jag ska uppdatera det blir allt annat än hur jag vill ha det .

Har varit och tränat idag bodypump är så skönt att få bort träningen på morgonen så resten av dagen är fri sen :)
Att det är helg gör ju inte saken mindre bra.
Har fortfarande problem med huvudvärken trodde att det hade försvunnit igår men det kom tillbaks på kvällen .
Nu är det ju bättre så att jag kunde träna idag men i onsdags var jag tvungen att hoppa över det .
Är less på att inte ha orken till att träna men men får väl vara glad att jag kan träna nångång per vecka, den här veckan har jag tränat två gånger .
 
Imorgon blir det kanske utgång på Verandan, med Maria.
Jag har haft svårt för Verandan så jag hoppas på bättre musik och att jag träffat nån man känner så man får uppleva  det där stället från den bättre sidan .
Vi har kanske tänkt gå ut tidigare och gå hem tidigt då kanske man slipper all skit musik som spelas då när man är ute .
 
Jag blir extra glas idag för det är så fint väder ute känns som man måste passa på att njuta för det har verkligen regnat mycket i höst också, inte kul med tanke på att vintern kommer snart och det vill jag inte .
 
 
 
 

16 september!

Den här helgen har verkligen varit seg.
Har haft rätt jobbig huvudvärk under en veckas tid men har kunnat jobba har inte varit borta därifrån sen i våras nångång.

Men igår så var huvudvärken skit jobbig jag tror den har med spänningar att göra men var vet jag inte men det har som gjort ont i hela vänster sida av från käken till huvudet och det är ju där jag har det onda och knaket. Jag fick mer ont när jag försökte vila och det kunde bli sämre om jag rörde mig så det har nog med det att göra .

Idag är det som tur var bättre men är seg . Känner att jag är mindre spänd i käken så jag hoppas det bara kan bli bättre nu.


RSS 2.0