Fina låtar och en bra ute kväll :)

Sen förra måndan så har jag börjat jobba igen, jag har verkligen blandade känslor över det . Vädret denna sommar är allt annat än bra . Denna sommar har varit kall och regnig . Tror inte att det blir någon bra sommar i år så det spelar nog ingen roll hur man är ledig detta år .

Förra året då jobbade jag när det var som finast och då när jag fick semester så ja visst var det fint väder och varmt men inte lika bra som dom som hade första perioden därför är det riktigt tråkigt att jag måste jobba fast det är fint väder , nu när dom andra har semester. Som varmast har det ju bara varit typ just över 20 grader och det är ju rikigt dåligt för att vara sommar och så fort solen är borta käner man hur allt det är ute och jag som är så vamt ivad känner av det och då är ILLA

Jag hade i allafall kul på stadsfesten och sommaren är ännu inte över så allt kan ju hända så jag kommer att ta hand om dom få dagar som är var av smmaren och dom jag kan ta vara på som ikväll. Då när jag Linnea, Maria och Kajsa var ut på först Olearys och sen Bischop Arms, det var riktigt kul! :)

Två fina låtar, först Erik Hassle & Ellie goulding - Be mine (Cover på (Robyns låt)


Andra låten är Norska Frida Amundsen som sjunger Lalehs låt Some die young!

Stadsfesten 2012!

Sommarvärmen har ännu inte kommit iår :(
Och jag är inne på min tredje semester vecka så det känns sådär , nu är det iofs soligt och lite varmare än tidigare så nu kanske det vänder .

I helgen var det stadsfesten och vädret var skit kasst , kallt och små regnigt, men helgen var kanon hade skit kul alla dar jag var ute och i år blev det tre dagar.
Blev lagomt full alla dagar iaf så jag kunde med den sista dagen :P
Nu är man rätt sliten har inte sovit så mycket sen i torsdags men det hinns ju ta igen .

Några bilder från helgen! :)
    


RSS 2.0