Grynetmagen :)

Under påsken så tog jag kort på Idhas gravidmage, tänkte lägga in den här :) grynet är då i vecka 25.

image8

Umeå igår

Igår tog jag ledigt för att följa med mamma & Erik till Umeå.
Där så träffade vi Sara och det blev jag mamma & Sara som följdes på stan, Erik gick med nåra kompisar.
Jag försökte hitta nåra sommar skor jag provade säkert 15 - 20 par skor INGA passade alla glappade i hälen eller satt för dåligt, var nog bara ett par som satt bra, men mamma köpte nå liknande skor eller så var det dom ....så det blev inga.
Men jag får gå här och leta kanske att jag hittar nått .
Det ända jag köpte var tre par leggins men det är ju bra att ha, sen kollade jag lite på nån topp att ha men hittade inget och sen gick vi och åt och sen for vi hem så jag hann som inte hitta nått mer i Umeå.
Men det var en skön dag iaf slapp helvetet för en dag och skönt att komma bort och göra nått annat, det var ju så fint väder oxå .

Kanske om jag orkar att jag far på stan idag och ser om jag hittar nått att ha på mig idag.
Ska följa med Linnea till en inflyttningfest det är hos killen jag köpte min lägenhet av :) dom gick i samma klass på gymnasiet .

Tråkigt att vara vaken den här tiden då det knappt är nån ute på internet men ska nog gå och se Let's Dance från igår var ju på grubban så det blev inte att jag såg det .

Tråkiga besked

Påsken blev inte alls som jag hade trott .
Jag hade sett framemot ledigt, men under påsken så fick vi veta två tråkiga besked :( så nu är man inte på topp .
Har varit på praktiken igår och idag och det har kännts sådär har oxå varit så trött för jag har somnat sent så jag ska försöka att gå och lägga mig tidigt idag har somnat framför tv:n nyss men jag är som seg så jag ska nog kunna somna.

Det är skönt att det blev en kort vecka för snart är det helg igen så ska jag bara ta det lugnt, ska väl vara på grubban tror jag iaf på fredag hade jag tänkt.

Har inte så mycket att skriva!

Blev ingen middag idag

Jag fick svårt att sova inatt jag grät och kunde inte sluta tänka på en massa jobbiga saker, somnade inte föränn efter fyra nångång .
Första gången jag vaknade i  morse var runt tio men kände mig inte utvilad då så jag sov till tolv nångång, då mådde jag skit dåligt så jag låg i sängen i nån timme till, jag grät då oxå .
Den här dagen har varit jobbig.
Middan idag blev inställt till imorrn, det var pågrund av det vi fick veta igår det har med det att göra .

Ska försöka sova snart och hoppas att det går lättare att somna men jag är trött så jag hoppas på det bästa. Iofs var jag trött inatt oxå men lyckades inte somna .
Känns jobbigt att min ledighet är slut imorrn, det går så fort när man väl är ledig .

Jag har som inte fått veta nått mer om jag kommer med i projektet "Mellansteget" ännu men det är ett infomöte den 8 april på kvällstid då ska jag dit med mamma & pappa eller det beror nog på om båda har tid .

Påsken

Nu så är det ju påsk och det är skönt med ledigt har inte varit ledig sen jul, jag har varit hemma för jag har mått dåligt men inte varit ledig som jag är nu.
I torsdags så slutade jag tidigare , efter lunch slutade vi, det var en skön dag, när jag vaknade så var det sol ute och det höll i sig hela dagen pch man blir ju glad av sol .
På kvällen så vart det fest för min del för Linnea hade sin födelsedagsfirande då för hon fyller år på måndag men hon skulle vara borta hela helgen så därför så var det ju bra att vi kunde göra det då.
Hon bjöd på middag så jag var där runt sex tiden ...sen så satt vi bara och pratade, blev lite tjaffsigt en stund men jag tycker att det löste sig och vart trevligt.
Vi gick sedan ut på station 8 och jag vet inte om jag tyckte det var så kul blev som vanligt less och ville hem redan vid ett tiden, varför jag har blivit så tråkig vet jag inte men jag blir oxå trött samtidigt så jag vill som hem, jag hade tänkt ta en taxi hem och stod och vänta jätte länge på att en taxi skulle komma dom står ju alltid på samma ställe men i torsdags var ingen där jag började frysa jätte mycket så jag gav upp och ringde Linnea för att fråga var hon var och då visade sig att hon var på max .
Så jag gick dit och träffade hemma med personen hon var där med blev som tjaffsigt eller det tog sån tid att bestämma oss hur vi skulle ta oss däifrån men det slutade med att vi frågade nåra 18-20 åringar om dom ville köra hem oss och dom gick med på det väldigt snälla eller kan vara så at personen jag inte skriver vid namn kan ha betalat killarna förstod det som det :P men jag var bara glad att få komma hem så jag brydde mig inte om det.

Gick nog opch la mig för onykter visste att jag skulle vara bakis och kanske behöva spy och mycket riktigt jag vaknade före sju nångång och mådde illa och senare under dagen var tvungen at spy, men trots det så var jag kanske inte bakis hela dagen som jag kan vara .
Låg och såg på tv i flera timmar i stället för i sängen om jag är riktigt bakis kan jag inte ens det är för jobbigt, det ända som var igår var att jag inte hade nån ork att göra middag föränn vid halvåtta eller nått .

Idag har bara tiden gått har som inte gjort så mycket har som väntat på att fara til grubban.
Jag kom dit efter att Isak & Idha hämtade mig runt fem tiden tror jag att det var .
När jag kom dit fick jag ett jobbigt besked men orkar inte skriva om det just nu, men det gör att jag känner mig lite nedstämd.
Var längesedan jag kännde den här klumpen i magen senast , var när jag mådde skit när det tog slut mellan jag och mitt ex om man nu kan kalla honom för det men en kille jag dejtade i flera månader men sen gick det bara åt helvete med allt ihop .
När jag fick veta det kändes det som jag bara ville vara ifred men jag är glad att jag ändå var där så länge jag var där idag men jag kunde och kan inte sluta tänka på det .

Imorrn ska vi ha påskmiddag med mormor & morfar, Åsa & Tommy och med familjen, det ska bli kul var som längesen man träffade allihopa tillsammans.
Ska nog försöka gå och sova snart är som trött men känner mig lite uppjagad men hoppas på att jag kan somna.

Ont i kroppen

Igår så cyklade jag omkull när jag skulle till Utisam och det var redan på sjungande, jag vet att på vintern är den vägen livsfarlig men chansade igår, det var backen som leder till gångtunneln om ni förstår den som man tar när man ska åt det hållet, där är det alltid skit halt, det gick rätt snabbt så jag hann som inte med och det var så halt att när jag försökte ställa mig upp så gled jag bara men fick till slut mig till kanten som jag fick mig upp och då tog jag en annan väg.

Kännde inte av det så mycket igår mer än att på kvällen så kände jag av axlarna och att jag var som trött i dom och att det var konstigt på högersida, brukar ju annars nu när jag har ont mest ha ont i vänstersida och problemet i käken sitter ju på vänstersida, hade oxå ont i huvudet igår och var som spännd .

Idag när jag vaknade så hade jag ont i kroppen, har som onti axlarna sen i typ ryggen, sen är det som i armarna oxå, sen i benen ..känns lite som träningvärk så jag måste ha spännt mig igår när jag föll :(
Jag är som trött i armarna sen gör det ont om jag känner vid halsen .....hoppas det går över imorrn, är som trött på all smärta nu .

Igår var jag oxå och kollade upp min mens blev som inte nå klokare, jag gick inte med på att göra nån gynundersökning, klarar inte av sånt jag är så spännd så det gör ont, men dom gjorde ultraljud på min mage istället och av det dom såg då så såg allt normalt ut .
Men hon tjatade på mig att jag måste dit nångång och göra ett cellprov det är ju viktigt så det msåte jag väl göra, hade ju en tid för ett år sedan men gick inte dit.
Det dom sa om min mens var väl att det man kan göra är ju att jag börjar med P-piller har ju provat det och blev nedstämd men det finns ju olika sorters P-piller sen så var det ju säkert andra orsaker till att jag var nedstämd just då som var orsaken kan ju gå bättre nu, hon har iaf skrivit ut ett recept ifall att jag vill börja med det men jag behöver ju inte prova det nu för nu har ju min mens slutat så jag har ju tid att fundera på det .
Det som gör att jag kanske ska börja med det är då vet man ju iaf när mensen kommer och slutar så man slipper gruva sig för det och så, eftersom jag nu inte gjorde en gynundersökning så gick efter vad jag har berättat och´min ålder och sånt så det finns väl inte så mycket att göra åt det ....

Lugn fredag & Schlagern

I fredags blev det att jag träffade Linnea & Kajsa.
Det händer inte så ofta att vi ses och framför allt inte utan att det är fest så därför så var det trevligt att vi kunde ses.
För min del så lär det ju bli nästan en månads upphåll från festande för nu i helgen var det två veckor sedan jag festade senast och nästa helg ska det inte bli nån fest för mig men om två veckor är det väl tidigast som jag kan festa men jag känner oxå att det är kanske bra att ta uppehåll, jag har så lätt att bli bakis och hela dagen går åt åt det så därför så känns det inge kul att festa när det blir så, sen om man festar för ofta så blir man ju less på det speciellt när man går ut för det händer ju inte så mycket när man väl är ute.
Men hur som helst så var vi hos mig i fredags dom kom efter åtta båda två och vi satt bara pratade och hade det trevligt :)

Igår hade jag tvättdag, så det var som det jag gjorde unger dagen passade på att tvätta klädseln till min vita fotölj som kanske inte var så vit längre och sen klädseln till min tre sits soffa och det var verkligen på tiden men jag ångrar det lite för nu har jag bara en soffa man kan sitta i och jag vill discha men får vänta tills det har torkat för jag var tvungen att hänga upp det över mitt badkar och vissa delar har inte torkat ännu :/  men jag står nog ut till imorrn så borde det ha torkat .

Igårkväll var vi ju hos Åsa, hon har ju fyllt år så vi firade henne.
Det känns som tomt nu när det bara var jag & Erik av barnen med dit men det var väl trevligt ändå.
Vi såg på melodifestivalen, jag tyckte det var rätt låt som vann och om inte Charlotte hade vunnit hade jag nog tyckt att bröderna Rongedal borde ha vunnit.
Hehe, pappa blandade ihop Sibel med Robinson - Zübeyde :) hörde att dom pratade om henne medans dom satt i köket och vi nadra i vardagsrummet och senare förstod jag att han hade trott att det var hon :P
Lite roligt att det står om henne i både Aftonbladet & Expressen idag hon hade tydligen varit på Björn Gustafsson på efterfrsten av melodifestivalen, hon tänkte ragga åt sin kusin eller hur det nu var men nån vakt eller nått hade fått bort henne och efter det flydde Björn från festen ...stackarn han får inte vara ifred från alla tjejer.

Idag har jag och Linnea varit ute och gått en promenad det var ju så fint väder så då måste man ju passa på :)
Nu ska jag gå och äta och sen se tv!

Lika envis

Endel tycker säkert att jag borde ha lagt ner det där med linserna för längesedan men varför det?
Det är ju inte mitt fel att det har jävlats hela tiden det brukar inte ta sån här lång tid men jag har sån otur och det fortsätter hela tiden, det är nästan som att nån försöker säga åt mig att jag ska ge fan i att ha linser för det har inte gått smärtfritt.
Nu ser jag inget på vänster öga det har inte blivit bättre, jag har kunnat se med den i typ en sekund men sen så blir det dåligt igen, både igår och idag så har jag sett suddigt trots att den högra linsen sitter rätt så jag ser som inget därför har jag inte orkat ha i dom idag.
Om nu aldrig min vänstra lins blir bra så kommer jag ju att höra av mig till optikern så kanske han har nån ide att prova annat så jag hoppas det löser sig i slutändan.

Jag hoppas jag kan vara lika envis på att jag ska lyckas när jag sätter igång för tredje gången med körkortet men det lär dröja för jag vill ha kört massor innan jag skriver in mig på körskolan sen vill jag kunna nått så jag ska nog be mamma om hjälp för jag har ju teoriboken hemma.
Så kanske att om jag håller på med det i typ ett år innan då borde jag ju kunna ta det snabbare och då kanske det blir billigare oxå men jag måste först få orken till det och viljan, just nu känns det lite jobbigt och nervigt.

På måndag har jag fått en tid hos en läkare ska kolla upp min mens då, hoppas jag blir nå klokare .
Mamma ska iaf följa mig dit så jag slipper fara dit själv.

Nu  i helgen blir det att ta det lugnt, imorrn ska jag nog träffa Linnea och kanske Kajsa det beror på men det var så längesedan vi träffades så det ska bli kul hur det än blir .
Sen på lördag så ska vi till Åsa som det låter hon fyllde ju år i måndags så därför så ska hon bjuda på middag, hon har alltid firande runt finalen av melodifestivalen :P så vi kanske ser den där, det hoppas jag iaf :)

Nästa torsdag så får vi sluta tidigare efter lunch så det ska bli skönt det att få nåra dar ledigt, har inga planer för vad som ska hända men får väl umgås med familjen eller nått.

Nu ska jag fortsätta se på tv!


Vill ha Vår & Sommar nu

Vad jag är så less på den här skit vintern om man nu kan kalla det för vinter.
Dom här två dagarna har man knappt kunnat cykla inte för att det har varit lätt att cykla överhuvudtaget på hela jävla vintern.
Jag har ju som inget annat val än att cykla om jag inte vill gå eller ta buss men jag tycker det är bättre med cykel för då kommer jag hem tidigare oxå för med buss är jag in te hemma föränn halv fem  nångång, när jag cyklar och inte gör nått annat som att gå på stan eller handla är jag hemma vid halv fyra så det är ju en timmes skillnad om jag skulle gå skulle det ta en evighet jag går sakta :P
Hatar att cykla på vintern, som idag har jag varit blöt i svett både till och från praktiken :( var oxå tvungen att fara en sväng till grubban min kedja hoppade så jag for till grubban för att se om pappa var hemma så han kunde hjälpa mig, om jag sätter dit kedjan så far den ändå efter nåndag så det blir bäst om pappa hjälper mig, och som tur var så var han hemma. Men tog säkert 20 min att ta sig hem för man var tvungen att gå typ hela vägen :(

MIna axlar och nacke mår inte bra av det för jag måste ju typ dra min cykel där det är mest slirigt igår mådde jag skit när jag kom hem och nu är jag helt slut, blir en överdrivet tidigt lväll ikväll för nu har jag börja kunna sova om nätterna igen ...inatt som jag rätt okej och natten före det som jag oxå hela natten .
Nu ska jag gå och duscha det behöva verkligen efter sånt här skit väder ....VILL HA VÅR & SOMMAR NU *LÄNGTAR*

Grynet 23 veckor idag :)

Jag for ju till praktiken igår fast jag var väldigt rädd att jag skulle bloda ner mig och med den rädslan blev ju dagen rätt jobbig och lååååång.
Sen upptäckte jag att dom byxorna jag hade på mig hade gått sönder igen :/ så måste jag slänga dom, snart har jag verkligen inga byxor att ha :(
Men jag for till grubban efter att jag slutat och frågade dom om dom kunde skjutsa mig till kvantum så jag kunde köpa endel saker och det kunde dom och det blev pappa som skjutsade mig och då for vi hem till mig först så jag kunde lämna det jag handlat och då passade jag på att byta byxor så jag slapp ha på mig dom trasiga.
Jag mådde sådär igår men jag hade ju vaknat typ tre ggr under natten pågrund av mensen + fökylningen, men vi tog det ju lugnt på grubban igår såg på tv som vanligt och sen vart det jobbigt att ta sig hem så jag stannade där till efter halv elva nångång, tycker inte om att vara ute och cykla på kvällen usch .

Fick veta igår att efter att jag hade farit hem i torsdags så hade mamma oxå fått känna grynet sparka :) så nu är hon/ han väldigt aktiv :P idag är grynet 23 veckor .
Vi har oxå fått se nyare ultraljudsbilder och då ser det ut som grynet sover och har en kudde fast hon/ han lutar sig mot livmodern :P  sen jämförde dom kort från när Isak var bara nåra dar gammal och tyckte att grynet hade likadan näsa så det kanske är en Karlsson näsa det :) 

Idag ska jag bara ta det lugnt och se på andra chansen och om jag ska säga vilka jag tycker är bäst av dom jag har hört och minns är lite svårt att minnas vilka som var med för det var ändå riktigt dåliga låtar som kom med där, men jag tycker Carola + Andreas & Sibel borde gå vidare dom har bäst låtar av dom som är med i andra chansen men man kanske ändrar uppfattning medans man ser det idag .

Jobbig natt

Usch vilken jobbig natt :(
Vaknade första gången vid tre tiden och tänkte att det var förkylningen och nacken som gjorde att jag vaknade, nu känns det bättre i min nacke och det är ju skönt men det som har har hållit mig vaken inatt är min mens + förkylning .

Jag blöder rätt mycket nu, min mens har varit sådär sär sen i typ januari nu´, jag har haft på känn att jag ska blöda såhär för jag har haft ont i magen fast jag inte hat haft nån mens, det kanske inte är riktigt som i höstas men nästan så nu är jag rädd att det ska upprepas, men hoppas nu att järntabletterna jag har tagit ska hjälpa för jag har tagit det sen jag började känna av att jag skulle börja blöda igen :(

Nu när nacken känns okej så är det mensen det är alltid nått :(
Men igår berättade jag för mamma att jag har problem med mensen så det lät som hon skulle ringa om det idag så jag får se om hon gör det, nu hoppas jag att om jag far till Utisam att det inte blir värre för jag vill inte att det ska bli som i höstas är rädd för det :(

Fick känna grynet :)

Idag har jag fått känna grynet sparka :) förutom jag så är det bara Isak & Idha som har kännt det :) men det kan ju ändras under helgen.

Har just kommit hem från grubban och vilket helvetes väder det var ute sista biten såg jag inget så det hade kunnat gå riktigt dåligt det.

Har fortfarande rätt ont i nacken men for idag till utisam, men mådde som illa ett tag när jag kom dit men som tur var gick det som över, om det är bättre väder imorrn och det går att cykla så ska nog jag fara på stan och köpa en vetekudde har tänkt på det så länge och ska prova det till min nacke men det beror på vädret .
Annars ska jag till grubban imorrn med och om det är sånt här skit väder imorrn med så ska jag be om skjuts hem imorrn tänker INTE cykla i sånt här skit väder nå mer, sen hoppas jag på att jag ska kunna ha mina linser snart och att dom ska funka hade typ behövt dom när jag var ute och cyklade .

Är så less på vintern nu vill ha vår & sommar!
Nu ska jag gå och se på tv men vi hörs!

100% bra

Igår kom mina linser så denna gången tog det en vecka som det brukar ta, den högra linsen ser jag 100% bra med medans jag ser skit dåligt med den vänstra linsen men tror väl att jag måste vänja mig för den linsen är ju annorlunda än den högra jag har den ska ju vrida sig så den kommer rätt i ögat är nog det som gör att jag ser skit dåligt, man kan ju iaf hoppas men man brukar ju prova linser i 1-2 veckor det är bara för mig det har tagit en evighet med linser .

Har blivit förkyld, igår vaknade jag med ont i halsen och mådde lite smått dåligt igår men for ändå till Utisam, idag mådde jag lika dåligt och stannade hemma och nu känner jag mig som mer förkyld förut har det varit mest halsen men nu är jag lite snuvig oxå.
Har oxå under dagen börjat få skit ont i axlarna igen :( trots att jag har ett träningsprogram jag går efter och försöker göra det två ggr per dag men ibland blir det iofs bara en gång, igår kom oxå sjukgymnasten så jag fick massage ....nu kommer han inte att komma föränn om nåra veckor och medans det ska jag göra dom där övningarna och om det inte har blivit bättre så ska vi väl komma på nån annan lösning, tycker inte att det har blivit bättre av att jag har gjort dom har ett tag nu kännt av axlarna och nacken lite mer än innan jag började med dom undra vad det beror på!?
Hatar oxå att jag vet att det kan bero på min käke :( måste väl till slut säga det, jag kan ju självklart bli mer avlappnad med övningarna och så blir det i käken oxå så lite hjälp är det väl käken oxå .

Igår fick jag veta att det ska vara ett möte med projektledaren för "Mellansteget" i april, men jag vet inte datumet men det är ju bara en månad kvar typ tills det mötet är .

Nä, nu måste jag börja med maten och gå från datorn för min nacke mår nog inge bra av det :(


Mina andra inlägg försvann :(

Å vad arg och less jag blir när allt bara jävlas det är nu andra gången allt försvinner för mig när jag ska uppdatera bloggen men det får inte bli så mycket till uppdatering för allt bara jävlas och jag har inte orken att börja om *SUCK*

Ni får nöja er med två videor så länge!
och ni kanske fattar varför jag visar dom iaf en?
jag förklarade det i dom andra inläggen men orka :(




RSS 2.0