4 veckor kvar

Har verkligen inte orkat skriva nått här och sen har jag bara varit på dåligt humör och haft lätt att bli ledsen, har kännt att jag har haft extra svårt med dom på Utisam till och med dom som inte är så jobbiga ...har oxå tyckt att själva jobbet jag gör nu är riktigt tråkigt och vill byta medans jag har tyckt om det förut är ett av dom roligare jobben jag har gjort och kul med omväxling men nu har jag gjort det ett tag så jag börjar bli less men förhoppningsvis så är det slut snart.
Jobbet är att först vika kartonger för att sedan stoppa i svampdukar dit i allstå sånt man använder i köket, jag har tre färger gul, blå och röd i varje kartong ska det vara 16 st av varje färg .
Många kartonger har det blivit .

Jag har fått det jobbet just nu för jag kommer att sluta så då ville dom passa på ..från början när det där jobbet kom var jag inte ensam om det men det var kanske bara första gången iofs som det var andra som gjorde det så det har som varit mitt jobb när det har kommit.
Har haft andra jobb som har med städning att göra, finns andra dukar som jag oxå har packiterat .

Nu är det bara 4 veckor kvar och det ska bli så skönt att sluta .
Nu är det ca två veckor kvar till mötet med mellansteget då får jag veta mer om det, vi kommer att börja 11 augusti, så jag hinner ha 6 veckor ledigt .

Det är oxå 6 veckor kvar till grynet kommer nu :) Längtar dit!

Ska snart fara till mormor & morfar, mormor fyllde år i torsdags men då blev hon inte firad men vi ska dit idag.
Det är ju oxå så fint väder så jag har kanske tänkt gå dit är ändå inte så långt dit men vi får se hur det blir .

Nedräkning

Tiden går verkligen fort.
Nu är det bara 50 dar till grynet är beräknad :)
Det är oxå nedräkning på hur många veckor det är kvar på Utisam och nu är det nog bara fem veckor kvar, det börjar märkas att det inte är mycke kvar nu.
Men skönt är det .
För snart är det SOMMAR! :)
Då blir jag Faster det ska bli kul det :) men det känns ändå lite konstigt.

Nya kort på pixbox

Nu har jag lagt in bilder på pixbox det var ju ett tag sedan :)
www.megaemsing.pixbox.se  det är mest fest kort men det är iaf under våren .

6 veckor kvar

Idag fick jag ett brev från Mellansteget, det var egentligen inget nytt bara typ en bekräftelse att jag hade kommit med och sen stod det att det börjar den 11 augusti, så jag hinner ha 6 veckor ledigt i sommar.
Sen ska jag på ett möte den 10 juni, då kommer vi att få veta mer om mellansteget.
Vet oxå att vi kommer hitta på nått dom första dagarna så vi lär känna varandra och då ska vi bestämma vad vi ska göra då, det sa dom att dom gjorde förra året.
Sen är det väl bara ett infomöte, men jag måste ta ledigt från utisam efter lunch men det gör inget skönt att slippa det.
Nu är det bara 6 veckor kvar till på Utisam och det känns så skönt .
I veckan har jag bara haft ett skit jobb men det finns inte så mycket mer jobb jag kan göra, inga som jag vill göra iaf så jag får väl stå ut tills det kommer nått annat att göra .
Har verligen inte varit på nått bra humör den senaste har haft skit lätt att bli lessen kanske inte har gråtit men om jag har velat så har jag säkert kunnat gråta varje dag ........om jag skulle gissa så är det mina P-piller ..kan inte komma på nån annan orsak.

Jag har lätt att bli nedstämd, men jag har inte så lätt för att gråta sen har jag bara kännt mig på dåligt humör som innan jag ska få mens .
Det finns saker som gör mig lessen nu så kanske är det av dom oxå som gör med extra lessen och orolig, men jag brukar ändå inte ha lätt för att gråta, jag har många gånger velat gråta för det kan ju kännas bättre då, eller så är det att jag inte kan hålla mig längre för allt känns jobbigt .....ja jag vet då inte ..är iaf inte på bra humör iaf .

En till sak som gör att jag tror att jag känner av endel biverkningar av p-pillrerna är att jag blöder lite och det står att man kan göra det dom första månaderna, men så länge det inte är mycket som det inte är så är det normalt, sen känner jag av det i magen men vad vet jag kan ju vara nått annat oxå.......

Nu till nått helt annat.
Nästa vecka är det ju ESC och nu i veckan så har dom ju börjat prata lite om det och vissa låtar spelas på radio, iaf på radio ske-å ........hörde Schweiz låt och jag hade hört den på tv då när den visades i söndagens inför ESC, tyckte då att den var okej, men igår så tyckte jag att den var väldigt lik Amy Diamonds låt "It can only get better", bara efter en stund började dom spela Amy Diamonds låt och då förstod jag att det var det det handlade om för sen började dom prata om det att dom var riktigt lika varandra, plagiat måste jag säga.
Sen senare på dagen när jag kom hem så såg jag att dom hade skrivit om det på aftonbladet och att dom har klippt ihop så att man kan lyssna på dom, lyssna ni oxå vad tycker ni???
Jag vet inte hur man ska länka och så men om ni vill och orkar kan ni ju söka rätt på båda låtarna och lyssna, finns ju så att man kan lyssna på aftonbladet ett tag iaf.....

Ska nu göra nått annat, Hejdå

Lugn helg

Har haft en lugn helg, i fredags kom Linnea hit och vi såg på Talang och sen på Berg flyttar in, sen satt vi och pratade innan Linnea for hem .
Gick och la mig rätt tidigt i fredags, mycket pågrund av att det blev nå fel på internet så jag kunde inte göra nått och sen hade jag ändå tänkt gå och sova tidigt .
Igår fick jag mig upp som vanligt innan tio, gjorde som inget speciellt på dagen igår och hade som inte tänkt göra nå speciellt igår heller men mamma ringde och undrade om jag ville komma dit och äta middag, morfar skulle dit oxå och eftersom jag var som uttråkad så passade det ju bra att fara dit.
Vi såg körslaget sen for jag hem, för då fick oxå morfar skjuts hem, hade oxå fått hämtning igår.

Idag fick jag mig upp ungefär lika tidigt om inte tidigare, har ännu inte gjort nått vettigt.
Men ska nog till grubban idag med ska nog cykla dit idag för att få min cykel fixad eller jag ska fråga pappa om han kan byta däck för nu har jag dubbdäck och jag vill ha tillbaks till sommardäcket, inte för att jag märker nån skillnad, har fått frågan om det går trögare men eftersom min cykel är väldigt trögcyklad så märker jag ingen skillnad.

Idag är det exakt två månader till Isak & Idhas bebis är beräknad att födas :) och det är ju typ ingenting tiden kommer ju att gå skit snabbt.



Arg och less

Från att jag har mått rätt bra idag till att jag mår skit, det tog bara nån minut tills att det förändrades och nu känns skitigt igen, det är nog INTE meningen att jag ska få vara glad helt enkelt.
Jag har kännt av rätt mycket fysiskt sendan en vecka tillbaks och då räknar jag som inte in det vanliga värken i min käke och i nacke som är dagligen, om jag inte hade haft så svårt för att ringa så hade jag kanske redan nu haft en tid till nån slags undersökning för jag skrev för en vecka sedan till anderstorp folktanvård men fick bara ett nummer till en sköterska hon som skrev tyckte jag skulle ringa dit och få råd, kom nu INTE och säg att men ring dit för NI fattar inte HUR svårt det är för mig att göra sånt speciellt när jag mår dåligt och blir ännu mer inåtvänd.
Men hur som helst jag har mått dåligt under en veckas tid men idag så har det varit rätt okej och jag lyckades sova inatt oxå så jag har nog varit lite piggare och då blir man väl gladare men icket fick man vara glad inte ...ååååå vad
arg och less jag blir jag står inte ut längre! :(
INGEN fattar nått, jag vill bara ge upp och lägga mig i  min säng och ALDRIG kliva upp!
Så har jag kännt i en evighet, men har tvingat mig till utisam för jag vet hur det blir och det känns som jag gör det för nån annas skulle inte min för om jag hade bestämt så hade jag slutar för längesedan ....

Nä, nu kanske jag ska sova så jag får nån sömn inatt!

Mått skit!

Dom senaste dagarna har jag varit rädd att det har varit nått fel på mig har mått skit konstigt och har haft ont i kroppen, har haft känningar i bitt vänstra ben det är svårt att beskriva hur det känns men det gör ont och känns spännt och som att det typ pirrar i det .
Mått illa haft onti nacken, käken huvudet ja typ i flera delar va kroppen ...sen har jag haft skit lätt att bli hungrig fast jag just ätit elelr jagh har som mått konstigt efter att jag ätit, sen att jag har svårt att somna för hjärtat slår, så kan det oxå vara på dagen att det bara kommer ...jag är ALDRIG utvilad trots att jag har sovit som jag ska .

Igår när jag skulle fara hem från grubban ville jag bara gråta, men höll mig tills jag kom hem men då bröt jag ihop som tur så pratade jag med Linnea så det kändes lite bättre .
Jag går omkring och oroar mig för saker och ting och det har inte bara med hur jag mår just nu utan en massa annat, det är mycket som känns jobbigt just nu .

Jag har tänkt att det kan vara p-pillrerna som gör att jag mår skit men jag har ju bara tagit dom i en vecka kan man redan efter så kort dit få känningar?
Dom ända känningar som jag kan koppla till det är att det gör ont i mina bröst och det är ju normalt att jag kan känna av dom runt min mens men det är mer i början och nu har mensen slutat men jag känner ändå av dom, kanske att det är bättre nu är förut men som sagt det är det ända jag just nu kan koppla direkt till mensen eller till p-pillrerna.
Om det är det vill jag sluta direkt, varför ska allt krångla för är det nått i mitt liv som går smärtfritt just nu!?!?!?!?

Hatar mitt liv som det är just nu, har börjat hitta fler och fler fel på mig själv den senare tiden .
Jag är rädd att jag kommer att tycka ett mellansteget kommer bli riktigt jobbigt och krävande från min sida, tror det inte är nån som förstår det förutom mina föräldrar och mest pappa då för han är den ända som har sagt nått om att det kan bli jobbigt för mig och det är efter att vi var på infomötet, det ända som är en tröst är att det BARA är ett år och det brukar ju gå snabbt, när jag tidigare har börjat på praktikplatser har jag börjat på obestämd tid och stannat allt för länge på båda ställerna och nu när jag börjar på mellansteget vet jag ju i förväg att det bra är ett år och att det kan leda till att jag kan få jobb efteråt.
Det var endel som redan nu vet att dom har fått jobb av dom som går på mellansteget nu.

Nu ska jag gå och vila en stund sen får jag se om jag far till grubban men det beror på, men först vila en stund jag är såå trött!

Majmånad

Har mått sådär sen förra hlegen vet inte varför men i början av veckan var jag helt slut och vet inte varför sen har jag haft lite svårt att sova har haft lätt att må illa och kännt av magen på ett konstigt sätt och har kännt mig uppjagad och då har ju hjärtat slagit fort.
Har oxå haft ont och bara mått skit .
Trodde inte jag skulle vara så peppad att festa i onsdags, men jag och Linnea började med att vi for till killen som jag köpte lägenheten av och där var det rätt skoj, men vi for vidare sen till a- torp på en fest som Kajsa var på, där var det oxå väldigt trevligt ....vi festade inte så länge utan vi for efter ett nångång men det var bara skönt, jag hade ju bestämt att jag inte skulle dricka så mycket för jag ville inte vara bakis dagen efter men fick nog i mig mer än vad jag hade tänkt mig men jag hade iaf tur att jag sov rätt okej den natten så jag mådde rätt okej igår .

Var som på bra humör på dagen men sen blev det var värre och jag vet inte varför men illamåendet kom tillbaks och jag blev uppjagad och hjärtat slog fort .
Just då var jag på grubban och det kändes lite jobbigt hoppas det känns bättre imorrn för jag har tänkt fara dit då .
Inatt sov jag rätt okej förutom att jag vaknade två gånger, men har mått sådär idag ......var skit längesedan jag mådde 100% bra var år sedan sist, likaså att vara pigg känner mig alltid trött hur mycket jag än har sovit .

Idag har som tiden gått fort steg upp vid tio tiden men har inte gjort nått vettigt har inte fått nått gjort.
Ikväll har Linnea varit här och vi såg på talang, sen Berg flyttar in och sen såg vi på melodifestivalen från 1984 :) det är alltid kul att se det är så B:igt gjort :P

Nä, nu ska jag sova är trött!


RSS 2.0