Hopp om sommaren :)

Äntligen känner jag att det finns hopp om att det blir sommar även i år :) har just kommit hem från att ha gått en promenad i solen var jätte skönt ute.
Har bara tagit det lugnt i helgen det var längesedan jag festade nu och börjar bli riktigt festsugen måste jag säga.
Det ända fest tillfälle som jag vet nu är den 17 april, det är 10 årsedan jag gick ut nian därför är det sån där klassåterträff som brukar vara på statt så då blir det fest.

Då kommer Linnea till ske-å så det ska bli kul men det är ju ett tag till dess så kanske att jag hinner festa innan det.
Snart är det ju bara två månader tills Olso :)
Var ju inte rätt låt som vann melodifestivalen men vi får väl hoppas det går bra ändå men det skulle kännas konstigt om inte ens sverige kom med i Esc i år, hörde på radio när jag gick promenaden och då hörde jag att sverige ska kvala i andra semifinalen allstå om det är som det brukar vara en tisdag och torsdag så får inte vi veta det föränn dagen innan vi far dit om sverige är med i år.

Nu ska jag ta itu med mitt diskberg!


Låtar som borde ha varit med i Melodifestivalen

Två låtar som jag tycker borde ha varit med i årets melodifestival men som inte kom med av olika anledningar.


Linda Bengtzing & Velvet



Sara Löfgren

Magsjuka

Jag har väldigt sällan något att skriva om därför så blir det inte så ofta som jag skriver längre men ska försöka bli bättre på det .
Den här veckan har jag bara jobbat en dag och det var i måndags, jag mådde som jag brukar när jag är där och lika så när jag kom hem jag kände väl som vanligt av mitt huvud men det gör jag ju typ jämt så det är ju inget konstigt ..jag är ju alltid så trött när jag kommer hem så jag vilade en stund och det händer varje dag så det är inte heller konstigt .

Jag kände att när jag skulle börja med min sena middag att jag mådde lite dåligt men det kan man ju göra om man har sovit sådär.
Det var inte föränn jag gick och la migh som jag förstod att jag kanske var sjuk för jag mådde konstigt och det blev då inte bättre och till slut så spydde jag och då insåg jag att jag hade fått magsjuka.
Det gjorde ju att jag var vaken till tidigmorgon.

Jag tror oxå att jag hade feber för jag hade ont i kroppen.
Min jobbiga huvudvärk var tillbaka och därför så var jag hemma resten av veckan .
Det är inte föränn nu som jag mår okej och hoppas att det är länge tills jag är borta igen för jag har lite ångest över att jag har varit borta mycket nu hade det till och med i tisdags när jag var sjuk på riktigt.
Har varit rätt så uppjagad den senaste tiden och jag vet inte varför .




RSS 2.0