Linneas fest & din sko

Linneas fest i lördags blev väldigt lyckat det blev en massa skratt :)
det var väldigt blandat med folk som var där som kände henne på olika sätt.
Jag lyckades bli rätt onykter så jag la mig för att ta igen mig på festen :P lyckades till och med bli fotad tydligen .
Sen slutade det med att jag var tvungen att spy och sen var väl den kvällen slut för min del ...men klockan var nog iaf runt två tror jag ..lite svårt det där när man var tvungen att ställa om klockan .
Som tur var hade jag ju väldigt nära hem .
Sov inget den natten på grund av att jag mådde skit och var tvungen att spy typ hela natten ......
Så i söndags var jag helt slut men mitt på dagen så slutade jag iaf må illa .

Igår mådde jag inte bra så jag började inte min praktik föränn idag.
Jag är på Din sko, jag knöt sko snören i typ två timmar innan jag skulle äta, sen efter det så skulle jag hjälpa en tjej och he ut skor på hyllor, det sista jag gjorde var att skära bort flärpar från kartonger,  om ni förstår? ...Dom kallar det för vingar.
Just nu känns det ganska bra ..när jag har varit och städat så har jag varit snurrig och har kunnat kännt mig nedstämd innan jag har kännt mig varm i kläderna, men vi får ju se hur det slutar har ju bara varit där idag från 10.00-13.40.....mina tider har jag inte riktigt fått men slutade tidigare idag för jag tog som ingen lunch jag gick bara och åt sen började jag jobba igen.

Hur dum får man bli???

Jag blir så arg på mig själv att jag gick med på att få Ubuntu istället för Windows, jag märker bara hur dåligt ALLT har blivit vill ha tillbaks Windows.
Nästan så att jag hellre är utan dator helt än ha det som det är nu .
Jaghar forfarande ingen musik inga bilder :(
Jag fick hjälp med datorn i torsdags men dom kunde inte fixa så att det kom tillbaks det ända dom fixade som är lite bättre är att jag kan lyssna på cd på datorn utan att det ska hacka, sen funkar det att kolla på olika videor typ på aftonbladet, svt och youtube det gick inte tidigare ..
ÅÅÅÅÅÅÅ jag blir så arg och less.
Varför ska jag vara så dum?

Linnea fyllde 25 år i tisdags därför ska hon ha en fest ikväll hoppas jag är glad då ich att det blir kul men jag tror det blir bra, festen är ju oxå här på sjungande bara nåra meter i från mig för det är i kvartersgården :)
Linnea har ju oxå en blogg nu, www.linneagranlund.blogg.se

Blev verkligen skit negg nu men måste fixa endel saker som att tvätta, diska och handla ....men skulle vilja sova är så trött har varit det hela veckan ....







För stunden rätt less

Det blev ingen lugn helg.
I lördags så kom Kajsa & Linnea hit, vi såg Robinson som jag tyckte var skit tråkigt och var väl inte helt koncentrerad för vi förfestade medans vi såg det .
Men bra att vi iaf hade nån underhållning för jag har fortfarande INGEN musik på min dator :( vill ha tillbaks den och kunna ladda ner, men vi lyssnade på gamla skivor som jag och Linnea har brännt så vi minns dom låtar vi lyssnade på när vi började gå ut :) sen blev det station 8 .

Jag köpte väl lite väl mycket ute men jag har väl ingen ångest över det för jag tror inte att jag hade mått så mycket bättre iaf när jag vaknade igår.
Det var inte så illa att jag behövde spy eller att jag mådde illa hade bara huvudvärk och sen blev nack ont .
Det är så störande att jag har den jävla värken hela jävla tiden jag hade säkert klarat mig om jag inte har min värk förstår inte varför jag får nackont  och ibland för då blir ju huvudvärken värre.

Har oxå problem med käken att ibland när jag äter får jag jätte ont och känns konstigt, sen jag har fått min bettskena så har ju käken blivit annorlunda på gott och ont ....men hoppas på att det är bara positivt.

Har haft besök idag av mellansteget, vi var väl här i typ 20 min sen gick vi vidare till en annan tjej som bor här på sjungande.
Hon bor i en etta som är ombyggd det var en tvåa förut så ni som har varit i en tvåa på sjungande kan tänka sig hur den ser ut om man tar bort sovrummet, men annars ser det likadant ut .

Nu är klockan alldeles för mycket så nu ska jag sova!

Min andra praktik

Nu är min andra praktik omgång över.
Känns skönt det :)
Igår fick jag mina omdömen och jag var lite orolig över det men orkar inte förklara varför ..men det gick iaf bra i slutändan.
Jag ska börja om med praktik redan vecka 14 och ni som inte vet det så är det vecka 12 nu.

Min dator funkar ju men hittar hela tiden saker som inte funkar eller så funkar det sådär ..men det låter som att kanske nästa vecka så ska den bli fixad .

Är på grubban, men här händer som vanligt ingenting.
Hade tur att inte Erik var hemma för då hade han väl suttit vid datorn hela tiden, men han skulle till Stockholm i natt för dom skulle spela nånstans där.

Blir nog en lugn helg i helgen, men måste städa för på måndag så ska mellansteget komma hem till mig ..vill inte det men vi ska till en annan tjej sen som bor på sjungande.
Men jag hade ändå behövt att städa det ser förjävligt ut i min lägenhet just nu.
Sen borde jag träna har inte gjort det på ett tag så nu är det dags att försöka träna innan det blir uppehåll för sommarn.

Orolig

Har inte mått nå bättre idag heller:( förstår inte varför jag har sån här huvudvärk och var den kommer ifrån ..sover dåligt oxå eller när jag väl somnat så sover jag väl men vaknar som tdigt och är slö resten av dagen inatt har jag sovit sex timmar men då har jag varit slö och vilat typ helöa dagen så jag har inte gjort nått vettigt.
Jag börjar bli orolig för min huvudvärk .

Jag har oxå ångest hatar helger nu :(
Får bara ångest och oro av det .
Hoppas att jag slipper känna av det imorrn för det har som varit så dom senaste måndagar att jag haft svårt att koncentrera mig pågrund av att jag har haft nått att tänka på och haft en klump i magen .

Ska gå och se på tv och försöka få i mig nått att äta för det var ett tag sen nu jag åt så jag är hungrig!

Melodifestivalen

Det blev så att jag såg melodifestivalen själv så det blev lite trist.
Vet inte riktigt om det finns så mycket att säga om det.
Jag tycker att det har varit riktigt dåliga låtar iår, men det har ändå varit rätt blandat och det var väl kul att ingen av dom som var med hade vunnit tidigare, jag har tyckt att Sarah Dawn Finers låt är bäst men har väl kanske inte tyckt att det har varit nån vinnarlåt, så förutom den har jag inte vetat vem jag har tyckt som skulle ha vunnit så jag är som inte besviken att det var Malena som vann, kanske att det kan gå med hon och nu kan ingen komma och säga att vi skickar samma låt igen som dom brukar .
Sen ska väl första gången komma när sverige inte är med i ESC det kan bli iår men man hoppas ju det ska gå bra ...

Senare innan vi for hem så körde dom singstar med abba låtar, det var bara jag och Tommy som inte körde .
Vi for oxå en snabbsväng till mormor & morfars hus för att kolla en sak om lampa, det var ju så att Ingegerd var oxå där så dom tog hjälp av henne att försöka lista ut hur man skulle få lös lampan, men dom fick inte lös den ...
Är väl inte så kul att fara dit och hoppas nu att jag har varit där för sista gången .

Ska sova nu och hoppas på att få bra imorrn!

Valde rätt beslut & 4 dar kvar

Ikväll blir det middag hos Åsa som fyllde år i tisdags, sen så lär vi väl se på melodifestivalen det har som blivit en tradition :) hade pratat med Linnea om att vi skulle se det tillsammans och festa men det blev helt uteslutet eftersom jag vaknade med huvudvärk och ont i halsen, nu är jag seg och har ont i huvudet .
Sen så kände jag att eftersom middan skulle bli så sent så kändes det mer rätt att vara med Åsa, har inte träffat henne på länge, sen skulle Per vara med och han träffar jag inte heller ofta .
Kan nog bli en trevlig kväll ändå :) sen är det ju alltid skönt att slippa vara bakis ....sen behöver jag fixa endel saker imorrn som tex handla och sånt och om man är bakis kan det bli jobbigt .

Så jag valde rätt beslut.
Jag vet inte vem/ vilka som ska vinna ikväll bara vilka jag inte vill .
Så jag får se hur jag känner när jag ser programmet.

Nu har jag bara 4 dar kvar av min praktik, sen börjar jag min praktik på Din sko 6 april.
Ska bli skönt att få vara i stan, sen börjar jag tidigast 10.00 eftersom dom öppnar då.
Ska gå och försöka komma nån vart i Stieg Larsson, Män som hatar kvinnor.


Storklump i magen & datakrångel

Jag som skulle ha en sån skönt helg slutade med en stor klump i magen och gråt , idag så har jag inte mått nå bättre.
Hatar måndagar tror det är att städmomenten är väl kanske inte dom roligaste varken måndag eller tisdagar sen tror jag att det ibland kan bli för mycket så det blir snurrigt i hjärnan eftersom jag har kännt mig rätt off så mycket den senaste tiden och har lätt att känna kaos.

Men i helgen så är det datorn som har gjort att jag blivit uppjagad.
Jag och pappa for och köpte en ny skärm i lördags, när jag skulle fixa i ordningen så passade ingen av dom två sladdar som vi fick med oss .
Till slut provade jag en av dom gamla och då passade iaf den men då var det en som inte funkande .
Det slutade med att datorn sen inte ens gick igång när jag sen skulle sätta tillbaks den gamla skärmen.
Jag trodde att ett gamalt fel hade blivit på datorn så jag blev uppjagad :/

Igår var det ju tänkt att pappas jobbarkompis skulle komma hit och fixa min dator eller sätta in ubuntu istället för windows, men då blev det ju att dom var tvungen att fixa felet på datorn först som inte var nå farligt ..uran det var att grafikortet hade ramlat lös.
Nu har jag ubuntu, och först blev jag inte så glad för all min musik är borta och min musik :( men det låter som att det går att fixa tillbaks så jag får hoppas på det .
Det ser ju annars ut på datorn msn ser b-ig ut tex men man kan ju iaf prata med folk .
Allt blir så stort på min skärm för det inte går att fixa till det men det trodde dom oxå gick att fixa ....men det kanske kan ta ett tag innan allt känns bra med dator

Jag har iaf fått träffa Idha & Polly igår & Idag och då blir man iaf glad :)

Din sko

Jag har ju känningar  mer eller mindre av mitt huvud ibland blir jag rätt slö av det .
Senast jag var hos tandläkaren för en kontroll av bettskenan så märkte han skillnad så det går mot rätt håll iaf men att det kan gå rätt upp och ner och det har jag verkligen kännt .
I säkert två veckor tid så hade jag problem med huvudet och jag var inte på topp psykiskt heller.
Förra veckan hade jag jätte ont i huvudet och hade så från torsdan till söndan, men söndan kan vara ett undantag för då var jag bakis ..men kände likadant i huvudet i fredags .
Då bad jag pappa skjutsa hem mig redan vid 22.00 och jag var inte hemma länge föränn jag gick och la mig .
jag förstår inte var värken kommer ifrån om det är käken eller om det är mina p-piller som gör det .
Ibland stannar jag hemma för det är en jobbig huvudvärk .

Men i veckan har jag varit lite piggare och inte haft sån där huvudvärk, tror dom märkte igår på mellansteget att jag mådde bättre.
Inte för att dom märker om jag mår dåligt men dom tyckte jag hade pratat mer .
Jag har ju lättare att prata när jag mår bra så är det .

Har bestämt nu att jag ska göra praktik på din sko, från vecka 15 sen så är praktiken i 3-4 veckor.
Min nuvarande praktik slutar om 2 veckor.
Sen ska vi ha en teorivecka.
Vi vet inget mer om Göteborg men förra veckan hade dom iaf kontaktat dom som håller i det där och då sa dom att vi skulle anmäla oss för det är redan 50 som har anmält sig och dom har bara 100 platser, så vi får se hur det blir.

Skönt med helg snart :)
Ska bara slappa sen på söndag får man träffa Polly, för då kommer Idha och Polly till grubban :)


RSS 2.0