Britain's got talent

Förra året så blev ju Paul Pott känd för att han var med i Britain's got talent





I år blir det nog Andrew Johnston

Trött, trött & trött

I lördags blev det fest igen.
Då åt jag först middan med Linnea och sen kom två tjejer till en av dom gick i Linneas klass på gymnasiet och den andra är kompis till henne så hon har man träffat förut.
Det var riktigt trevligt när vi var här och jag fick i mig rätt mycket vin som typ förra helgen, men jag var ju glad och social :)
Vi gick ut på station 8 och för en gångskull stannade jag där hela tiden .....
Jag har ändå rätt stor koll på vad som hände ändå om det är lite svårt att återberätta kvällen .
Men jag tyckte att det var en kul kväll .

I söndags så var jag bakis mådde inte lika bra som jag gjorde veckan före, sen hade jag dagen efter ångest och den ångesten sitter väl kvar, men varför tänker jag inte skriva om dom som vet dom vet och jag hoppas det INTE kommer ut .

Jag har varit så grymt trött både igår och idag hade gjort vad som helst för att få stanna hemma och sova, har mått illa och så när jag kommit fram till Utisam har väl mått bättre när jag fått i mig lunch men fatatr inte vad det beror på .
Fick iofs min mens i lördags så nu har jag kunnat börja med P-pillerna, så det kanske är min mens som är boven iaf till illamåendet för jag har kännt av magen trots att jag inte blöder mycket .
Har inte varit lika pepp på att äta frukost denna vecka har som varit trött och seg, igårkväll somnade jag oxå sent trots att jag försökte gå isäng tidigt men jag har kännt av hjärtat igen :( kan inte slappna av och sova ....men hoppas det ska gå bättre nu ikväll för jag ska gå och sova efter jag har skrivit detta och hoppas på det bästa .

Slutar efter lunch imorrn så det är iaf positivt sen så har jag tagit ledigt på fredag men jag är verkligen hur trött som helst så det ska bara bli hur skönt som helst, har oxå fått ont i kroppen igen imorse när jag vaknade kände jag av ryggen, ibland känner jag av den när jag sovit, sen var det det vanliga nacken och käken .....

Vet inte vad som händer imorrn på valborgs men ibland känns det som det kvittar ska inte festa nå hårt om det är fest vill sova ut så mycket jag kan nu när jag är ledig är inte så peppad på att festa heller så det blir lugnt för min del . Ska sova nu! Natti

Kändes som jag var på dårhus

Äntligen helg!
Igår kändes det verkligen som jag var på dårhus, men jag har ju bestämt att jag slutar den 27 juni så det är bara två månader kvar där nu *SKÖNT* .
Jag for som vanligt till grubban sen och jag stannade bara där till efter middag senare for jag till Linnea .
Vi såg på tv och satt och pratade, gruvade mig för att fara hem för jag hade bara min vårjacka på mig och igår var det ingen värme så jag visste att jag skulle frysa jätte mycket när jag väl skulle cykla hem, jag hade så rätt första biten var riktigt jobbig men innan jag hade kommit hem kändes det ju bättre.
Kom ju hem till en varm lägenhet så jag var tvungen att vädra men det gjorde i sin tur att jag fick svårt att somna var frusen och sen mådde jag lite illa :/ 

Men är nog bara hungrig hoppas jag men ska gå och göra frukos snart.
Ska skriva idag till anderstorp folktanvård om min käke för jag vill ha hjälp med den nu, hoppas det går att fixa.
Men mest troligt måste jag kanske ha natt tandställning, känns inge kul för jag har haft det rätt mycket ...nu var det iaf ett tag sedan men det käns inge kul det men om det är det som krävs för att käken ska bli bättre måste jag ju ha den men får se vad dom skriver .....

Nu ska jag gå och göra frukost!


Lessen

Allt känns bara jobbigt just nu :(
Är lessen.
Har kännt att hela veckan har varit jobbig, har satt press på mig själv att göra saker men misslyckats med det som att ringa om ny lins nu är iaf det gjort, sen vill dom på utisam ha in semesterpappren i veckan och jag har inte fått veta riktigt när vi börjar men förra året var det typ vecka 33 och det gör ju att det är onödigt för mig att börja om på utisam efter ledigheten för jag hinner ju knappt det, sen vill jag ha tid över så jag kan samla mig själv för att börja på mellansteget det känns lite jobbigt för det kommer att krävas så mycket av mig själv .

Idag har jag fått veta ytterligare ett tråkigt besked när ska dom ta slut?
Iofs så var det väntat och jag har varit förberedd men blir så lessen .
Jag är uppjagad så det kanske är därför jag bryter ihop eller att alla känslor en längre tid kommer upp nu :(

Har tänkt att försöka ta itu med mina käkproblem nu hade tänkt skriva till folktanvården där jag går och fråga men förstod inte hur man gjorde så jag ska göra det imorrn när jag är på grubban, mamma kanske förstår hur jag ska göra .

Ska se på tv!

Hundvalp, linserna och frukost!

Ja, i fredags så kom pappa hem efter ett tag, fick då veta att mamma var i Umeå hos Isak & Idha, men jag stannade där och åt middag.
Nu är nog Tuva, våran hunds dagar räknade :( för pappa kom hem jätte glad för att visste en person som skulle få finnspetsvalpar, det är tydligen svårt att få tag i det och pappa vill ha det, han vill jaga med hunden och våran hund som nu är en gammal och skruttig hund är inget att ha om hon nånsin har varit det .
Jag skulle inte bli förvånad om Tuva är sjuk för hon hostar jätte mycket och det låter inte bra men mamma eller pappa har inte kollat upp det och dom lär ju aldrig göra det om dom ändå måste ta bort henne nu .
Mamma ska plugga till hösten därför så tycker dom att det passar bra med en hundvalp nu .
Jag tycker självklart att det är tråkigt och jag är nog den ända som gör det :( men jag får väl stå ut med det,  kanske att den andra hunden blir mer älskad .

Jag bakade tekkakor i fredags, dom blev lite brända men går att äta :)
vet inte vad som blev fel för dom var inte i för länge och jag tror inte att jag hade på för varmt ..har lite svårt för att veta vad som är rätt värme på min ugn, men det kan oxå ha varit att jag hade dom för högt upp i ugnen ....

Fick ju mina linser förra veckan, tror ni inte att vänsterlinsen är konstigt!?
Den känns jätte konstig och jag ser skit dåligt var nära att ringa dit idag, men tänkte att jag skulle ändå prova linserna och då kändes det inte lika mycket i ögat och sen såg jag sämre med högerögat.
Provade sen att byta plats på linserna och då kändes allt skit bra inte att jag såg 100% med båda ögoen men det blev bättre men jag såg fortfarande dåligt med vänster öga.
Men jag tog senare ut linserna och satte in dom sen så som jag hade först och det är likadant med vänster öga medans jag ser bra med höger ...varför råkar jag ALLTID ut för linser som det är fel på!?!?!???
Jag kommer nog att ringa dit imorrn för det sa optikern och då hoppas jag att dom kan beställa en ny vänster lins och hoppas på att det nu är rätt lins i rätt öga och att det blir rätt sen ...blir så less på att allt i mitt liv ska ta som jävla lång tid och bara krångla vet inget som går som det ska just nu :(
Jag har så lätt för att jaga up mig just nu och må skit .....

Imorrn, ska jag försöka börja äta frukost innan jag far till Utisam, jag har haft svårt att äta frukost sen jag var 13 år så det är ju ett tag sedan dess äter bara det när jag är ledig, men jag ska försöka äta det imorrn,

Vill ändra på mina ätvanor ..kanske att jag mår bättre av det ..sen ska jag försöka röra på mig mer ..friskisen slutar snart men man kan ju gå promenader när det har slutat, ska försöka träna innan det slutat för sommaren.
Som det är nu så äter jag inget föränn lunch och innan dess så är jag skit hungrig och ibland är det riktigt plågsamt, sen blir det ju att man äter all mat får för man är hungrig ...sen blir det ingen mat föränn middan .
För att jag ska kunna äta frukost måste jag stiga upp tidigare men jag ska försöka stiga upp sju det går nog bra att stiga upp då för nu är det ju ljust ute så nu är det ju mycket lättare att göra det och jag vet att bara jag vill så kan jag äta utan problem det var bara förut jag mådde så illa att jag kunde spy, jag kan ju må dåligt på helgerna när jag är ledig oxå men jag får då i mig frukost iaf .

Nä, nu ska jag göra nått annat en stund sen ska jag gå och sova väldigt tidigt har jag tänkt ..är så trött! Bye


Känns lite öde

Det är fredag allstå är jag på grubban men det känns lite öde, bara Erik hemma och han sover i soffan annars är mamma & pappa borta och vet inte vart dom är men bilen är borta så dom är väl på nått ärende.
Så grymt skönt med helg :) ska inte stanna här allt för länge idag ska hem och baka tekakor hade jag tänkt det var trots allt typ två veckor sedan jag bestämde mig för att jag skulle baka men har inte kommit mig för ännu men det tar ju lite tid att göra det oxå men idag passar det perfekt.

Imorrn ska jag städa och det är verkligen på tiden och det behövs verkligen, nu är det en massa sand i hallen men det är ju bara ett tecken på att det är vår, hoppas att det har slutat snöa nu .
Det blir fest imorrn, vet inte hur många som kommer till mig imorrn men det kan komma mer än vanligt men det kan oxå bara bli jag och Linnea plus nån mer .

Jag och Linnea ska iaf äta middag först, där kan det ju oxå komma nån mer som äter med oss men nu vet jag inte så mycket om imorrn mer att det ska bli fest och det var ett tag sedan nu så det ska bli kul..eller det var typ tre veckor sedan.

Mina linser kom ju i veckan och det går fortfarande inge vidare bra med dom nu är felet det att det blir lätt suddigt och jag ser dåligt ....eller att det är dåligt på nån av linserna, det kan ju vara att jag har torra ögon för jag har kännt av mina ögon rätt mycket på senaste tiden så jag hoppas bara att det är det som är problmemet och med träning så ska jag kunna se bra med linser för jag tror inte att det är nå fel på nån av mina linser nu utan isåfall lins sorten. hatar att det ska ta sån tid att prova linser för vissa kan ju bara prova ut endel par på engång medans jag måste vänta en vecka på att få prova ett par ..nu är jag inne på mitt andra par men det är för att det har varit en massa krångel i mellan ...tror ändå jag ser bäst med dom jag har nu men det är väldigt sällan jag ser bra med båda linserna samtidgt och det är ju jobbigt .

Har insett nu att jag har bara nåra veckor kvar innan jag slutar på Utisam :) jag har inte bestämt när jag slutar men måste göra det till veckan vi har nämligen fått ett papper vi ska fylla i hur vi ska vara lediga i sommar men jag vill sluta på Utisam när jag tar semester så det är ju bara för mig att bestämma när jag ska ta ledigt :)

Förkyld

Har varit så trött denna vecka vet inte varför men har somnat senare än vad jag har gjort den senaste har haft lite svårare att somna hoppas bara att det är den här veckan som det är så.
Tex när jag har kommit hem från praktiken och lagt mig i soffan och sett tv har jag haft skit svårt att hålla mig vaken har inte orkat göra nått.
Idag när jag vaknade kände jag att jag börjar bli förklyd så jag har mått lite dåligt idag, trött och less och det jobb jag har gjort idag har inte varit det roligaste sen fick vi göra om endel jobb oxå för det var då fel, ja ibland är det kanske tur att jag inte kan visa min ilska utan för idag har jag bara varit så trött och less .

Trodde att mina linser skulle ha kommit idag men dom hörde inte av sig och jag blev feg så jag gick inte dit eller ringde och frågade om dom hade kommit.
Blev inget sunnanå för mamma och pappa skulle bort och äta, så idag gick jag lite på stan och tänkte väl att om dom inte hör av sig så ska jag gå och fråga om linserna men jag klarade inte av det och sen tänkte jag att jag kan ju ringa när jag kommer hem men gjorde inte det heller, men om dom inte har komit nästa vecka då ska jag ringa dit iaf .
Jag är ju förkyld och då är det ju ändå¨inge bra att ha i linser i ögonen.

Har bara tagit det lugnt ikväll sett tv.
Imorrn så ska jag om jag mår bättre kanske baka te kakor :) ska försöka hinna det i helgen sen måste jag städa det är på tiden att jag gör det, nu ska jag passa på att gå och sova är så trött, godnatt!

Infomötet

Igår var informationsmötet med mellansteget, det var på Efyran, det är där fom håller till.
Dom berätta mycket av det jag visste redan eftersom jag har läst deras papper, men dom berättade hur det går till och samtidgt som jag känner att det är jobbigt så är jag är lite peppad men mest känns det jobbigt.

Dom berättade nämligen att man är på praktik fyra dar i veckan och den femte dagen har man teori och då innhehåller den mycket diskussioner och det är ju inte riktigt min starka sida, sen lät det som att dom håller mycket på med rollspel och det är ju kanske inte heller nått jag tycker om, dom visade lite av vilken typ av rollspel det är är och det är mer skecher dom gör.
Nu måste jag bara tänka ut var jag vill vara nånstans och sånt, men det är iaf tur för vi kommer att göra en massa studiebesök så då får man kanske nå förslag då.

Efter att dom hade informerat om det så skulle vi få fika och vi blev kvar till sist men det kändes som bra för då fick vi som bra kontakt med dom som håller i det, dom är riktigt trevliga och gulliga :) så det känns ju iaf tryggt, det lät oxå som att alla som har sökt dit kommer att gå med i mellanstegetså det är ju bra då är det ju bara typ 2 månader kvar tills jag slutar på Utisam :)
Idag sa han jag har mest kontakt med ur personalen att han tycker det är tråkigt att jag ska sluta hehe, jag jobbar ju kanske snabbast av alla så det kanske kan märkas om jag far därifrån :P

Blev som mycket info igår så jag måste nog smälta det och nu hoppas jag på att få sluta på Utisam samtidigt som man får semester och ledigt till i augusti då när jag börjar tror det är när skolan brukar börja om .

Ett nytt försök hos optikern

Har varit hos optikern idag.
Ja, vad ska man säga ännu än gång så har jag fått veta att det är linsen som är fel på och då menar jag min vänstra lins men det är ju oxå possitivt för då finns det ju en chans att jag kommer att kunna se bra med linser framöver....optikern sa att jag ska se bra med den nya vänster linsen och det var inte föränn han petade på den så att den for rätt som jag såg bra men den vred sig konstigt efter ett tag.
Men som sagt det var nå fel på den så jag ska få en ny sån + en ny höger lins så nu hoppas jag att jag slipper sånt här skit och att det ska funka den här gången.

Sen nångång framöver ska jag skaffa nya glas i glasögonen eller nya glasögon, men det får tiden utvisa hur det blir men det måste göras ser dåligt i glasögonen .

Hehe, lite roligt att idag är det 99 dar tills Isak & Idhas bebis är beräknad :)
Tiden har verkligen gått fort, känns som det var nyss jag fick veta att dom ska barn .
Men våren går ju alltid fort, tror inte man brukar uppleva att hösten går lika snabbt .


Kan alla sjunga?

En sak som jag har tänk på är varför är det så att funktionshindrade har svårt att sjunga?
Det är så tydligt när vi har sjungit för nån som har fyllt år det låter inte vacker och det blir lätt otakt. det kanske är det som är felet att dom inte har nån taktkänsla och visa tar ju i så det blir så falskt men tänk om då vissa av dom kan sjunga men bara gör fel?

Man borde ha lika lätt för att sjunga som "Normala" trots ett handikapp, eller tänker jag riktigt galet, självklart kanske det beror på vad för handikapp och gravt man har

Mamma har sagt till mig att när jag var liten kunde jag sjunga och att det lät bra då, har sjungit i kör men sen har jag knappt sjungit nått .
Tror det sitter i samma sak som med pratat att jag tycker det är jobbigt så jag vet inte om jag kan sjunga eller inte .
Jag sjunger inte med när vi sjunger för nån, är lite svårt oxå att hålla sig för skratt ibland :P

Att ha allt inom sig

Nu känner jag mig nedstämd igen och vet väl egentligen inte varför men hatar bara vissa saker med mig själv just nu.
För nåra veckor sedan så tog arbetsledarna upp på vårat måndagsmöte som jag verkligen hatar dom säger aldrig nått viktigt men i grunden så vet jag väl att jag är rädd för att bli utfrågan mitt bland dom för det har jag blivit men inte just av arbetsledarna utan av dom som jobbar där, dom som är jobbiga.

Men dom tog iaf upp att vi ska på en utflykt det gjorde vi förra året oxå ...jag verkligen HATAR sånna där saker. medans alla andra gläds åt det blir jag mortsatsen, jag vet inte vad jag ska göra för att slippa det vill inte med vet inte när det är men det är säkert som förra året typ i maj .
Det är inga roliga saker heller .

Ibland önskar jag att jag skulle ha lättare för att gråta för är det bra att ha allt inom sig?
Men å andra sidan skulle jag kanske gråta hela tiden då, det är mycket som känns jobbigt just nu .
Jag går heldagar och oroar mig för saker och ting .
Är det nån som vet om det kan vara farligt om man har haft blodsmak i munnen typ nästan varje dag i en längre tid och vad det kan bero på????
För det har jag, är så less på all skit nu och får bara panik när jag känner av min käke det blir typ värre varför är jag så feg, varför har jag inte tagit itu med det nu är det snart ett år sedan jag börja få problem men har inte gjort nått åt det , kan jag alltid vända mig till mamma & pappa ? Jag har sagt det flera gånger om min käke men får ingen respons jag vet inte vad jag ska göra :(
jag skäms så mycket av att be mina föräldrar göra saker åt mig .

Får ofta höra att jag ser så pigg ut, men det kan jag säga att det känner jag inte av vet knappt hur det är att känna sig pigg är jämt trött oavsett hur mycket jag har sovit .
Men självklart så hjälps det väl lite att gå och lägga sig i tid och nu är klockan väldigt mycket och jag borde sova!

Man blir såå glad :):):):):):)

Ja, nu kan man blogga igen blogg.se har ju inte funkat på ett par dar .
I lördags så blev det att jag följde med Linnea till en kille som hon gick i samma klass som på Bf, sen var han förra ägaren till min lägenhet :)
Det var rätt skoj jag & Linnea var dom ända tjejerna där med undnatag för att en tjej kom snabbt dit med sin pjkvän men dom festade inte hon var till och med gravid så det blev ingen fest fär inte, sen var dom inte där nå länge.
Linnea lyckades med att bli riktigt onykter :P hon deckade innan vi skulle gå ut och för att få henne att vakna hotade jag med att ringa till hennes pappa då vaknade hon till liv igen men ibland så somnade hon om igen, sen när hon som vaknade så var hon väldigt på att gå ut och väldigt ostabil, men när hon fick på sig sina högklackade skor blev hon ovanligt stabil folk blev förvånade ;) vi fick skjuts till stan och där blev det lite tjaffsigt Linnea ville helt plötsligt inte gå in på balzac medans alla andra skulle dit så hon gick på station medans jag gick in själv på balzac men hittade åt dom andra ......vi var inge länge på balzac var där max i 40 min ungefär och det var sådär, kändes konstigt att vara där utan Linnea fär jag känner ju inte dom andrta så bra vissa hade man ju träffat för första gången, men jag tog en taxi hem .

Dagen efteråt så var jag ändå inte så jätte bakis sov nog ändå nåra timmar iaf ändå om jag säkert vaknade tidigt men jag somnade om och vakande på allvar runt tolv ett tiden, så jag måste med andra ord ha druckit lagomt för jag slapp spy och må jätte dåligt men jag kände ju av det men var inte lika slö senare på dagen som jag brukar vara.

Å det är vår idag, nu kan man cykla och tycka det är kul ...men bara nästan :P snön har smält bort på vägarna det är bara på vissa ställen det är kvar snö .
Man blir såå glad :) :) :) :) :) :) :)

RSS 2.0