Huvudvärk & Illamående

Igår stannade jag hemma för att inte riskera att det skulle bli en upprepning på det som hände i tisdags, kännde att jag blödde mycket igår men annars mådde jag väl bra .
Idag därimot vaknade jag med huvudvärk som sen blev till illamående så idag har jag oxå varit hemma, var tvungen att ta bussen till stan och köpa värktabletter sen tänkte jag att eftersom jag är som slö och har blött så mycket så köpte jag oxå järntabletter, var tvungen att gå och vila en stund när jag kom hem och det är inte föränn nu jag känner att jag mår rätt okej, ska oxå äta blodpudding så jag hoppas att jag kan bli piggare av det .
Konstigt nog så har jag inte haft så mycket mensvärk men nog har jag kännt av det men det har nog varit vä'ldigt lindrigt.
Hoppas att jag mår bättre imorrn, då blir det fest med Linnea & Kajsa.
Sen på lördag ska Isak & Idha komma till ske-å så då ska jag till sunnanå.
Igår fick jag hjälp med datorn så nu funkar msn som det ska igen :)

Ska fixa maten nu!

Känns som jag ska förblöda :(

Senasst jag skrev så var jag ju ledsen men det hade egentligen inte hänt nått speciellt och det bröt ut för att datorn krånglade och det har det väl gjort lite sen dess men kanske får hjälp med den i veckan men vi får se ...måste iaf få hjälp med den men vet bara inte vem riktigt jag ska fråga om inte han som jag har frågat kan men hoppas han får tid att komma hit.
Har idag oxå fått det bekräftat det som jag har trott varit orsaken till att jag varit nere ...jag fick nämligen tillbaks min mens efter att det har varit uppehåll i 2-3 veckor .......

Har varit riktigt jobbigt idag, märkte väl att mensen hade som börjat i morse men tänkte inte så mycket med det och for till praktiken men kännde mer och mer att jag fick mensvärk, och efter lunch böjade jag blöda så mycket att det kom igenom mina byxor, fick panik för jag blödde skit mycket och ja det syntes riktigt mycket att jag blödde :( jag stod ut i timme och var riktigt nervös men förstiod att jag måste säga till att jag måste fara hem och gjorde det i samband att det var 14.00 fikat, min röst höll typ inte lät som jag skulle börja gråta .....men det var ju skit jobbigt att säga men är så glad att jag gjorde de,
jag fick till och med skjuts hem så det var ju snällt.
Det har ännu inte slutat :( så jag tror det kommer bli en jobbig natt och jag vet inte hur jag ska göra imorrn vill ju inte fara nånstans om jag ska bloda ner stället .....känns som jag ska förblöda :(

På tal om mens och mensvärk har ni hört om det som hände i helgen hon som spydde i direkt sändning på tv4? Det kan man iaf kolla på youtube om man söker på mensvärk.....vet inte hur man lägger in sånt på bloggen så jag kan inte länka dit och så.

Hoppas nu att min mens bara räcker i en vecka och inte längre än så .......

Gråter :(

Allt bara jävlas med mig känns det som kan inte hålla tillbaks gråten ...
Jag har suttit nu i flera timmar med mina kort, det som har tagit längst tid är att sortera och bestämma vilka kort jag vill ha från Turkiet, jag har ju dels mina egna kort och sen vissa jag har tagit från andra ...
Sen har jag massa andra kort från i sommras och sånt så det är det över 200 kort och jag var nästan klar på crimson när det blev nått fel nu har jag verkligen ingen ork att börja om igen :( men jag var ju så nära att framkalla dom .

Blev ingen träning blev för trött sen är jag inte på nå bra humör för det .
Men får väl försöka träna till veckan.

Allt känns bara jobbigt just nu men ska väl försöka gå och sova tidigt så att jag är lite piggare imorrn .

Datavirus?

Min dator är nog påväg att pajja nu :(
Eller jag har troligtvis fått nå virus på msn så jag kan inte vara där så ofta känns lite trist eftersom det är där jag kan prata med folk, men eftersom jag sprider viruset via en länk så går det ju inte att vara ute nå länge ..tror att så länge jag pratar med nån så skickar jag inget, men om jag går bort från datorn så händer det nått konstigt ..är svårt att förklara men alla konversationer jag har påbörjat fösvinner och jag kan ibland inte klicka fram dom igen ....
Nyss så betedde sig datorn väldigt konstigt så jag är rädd att viruset kan ha spridits sig till själva datorn, iofs så går jag bara och väntar på att den ska pajja för tredje gången det här året ....har behövts byta grafikortet två gånger och jag väntar bara på att det ska bli en trdeje gång att det pajjar så att jag måste köpa en ny dator .

Känns som jag bara vill gråta är less på all skit varför händer dom just mig?
Det är väl ingen nyhet att jag mår skit av vilken situation jag är i just nu när det gäller mitt liv i allmänhet och min framtid :(  hatar bara tanken på att det känns som jag kommer bli tvingad ytterligare en gång till en ny praktikplats, som jag vet till 100 % att jag kommer känna mig missanpassad på eller vad jag ska säga att jag verkligen inte passar in där men inte kan visa det .

Vet ni hur det känns att vara i en situation med folk där du vet att du är rätt normal och ändå inte få fram ett ord att säga och det du får fram är nått mesigt mm, ja eller nej ....säger mest ja för jag har svårt för att säga nej .
Ni vet inte hur många gånger jag har fått frågan trivs du här Emma och jag svarar ja för att slippa följd frågan för jag skulle ändå inte få fram nått till svar ...iofs så kan det oxå bli så att jag inte ens svarar och då vet man ju kanske inte hur man ska tolka det .

Den här gången orkar jag inte med att tänka på att gå igenom det här igen för jag tror att alla tror att det bara är jobbigt med förändringar och ja det är det för mig men just nu så skulle jag göra allt för att bara få vara hemma och slippa all skit , är så less på att folk säger att det är jag som bestämmer vad jag vill göra men det slutar ALLTID annorlunda, kan säga såhär i efterhand att jag kände mig lurad och tvingad till kåge och så ska det inte få bli den gången .

I helgen har jag kännt mig rätt ensam och uppjagad hatar ibland helger, det är nog dom helger när jag inte har nåra som helst planer, igår skulle jag iofs tvätta men när jag steg upp var jag uppjagad och är väl det ännu, känns som det är mycket i mitt huvud just nu . Ska iaf försöka fara och träna idag annars blir det väl att ta det lugnt.

Ska väl se om jag kan återgå till det jag gjorde på datorn innan den blev helt knasig.


En riktigt trevlig kväll :)

Förra veckan var bara en plåga och jag märker att jag inte behöver så mycket för jag att jag ska bli ett nervrak, jag trodde att jag skulle ha skit helg och att allt skulle kännas jobbigt , men i fredags så ringde Kajsa och bjöd mig på fest och det är jag glad för :) var en en väldigt rolig kväll och jag blev inte lika trött och less som jag brukar föjde med ut oxå, trots att jag hade fått i mig en liter vin och sen köpte cider ute, jag började iofs dricka tidigt för att slippa bli så farligt full jag är ju lite farlig på att dricka snabbt :P
Jag har ju på senaste tiden kännt av huvudet oxå när jag har festat men kände inte av nått den här gången men jag vet ju att jag tål iaf vitt vin bättre än cider, igår när jag vaknade hade jag ont i skallen och jag vilade hela dagen men trots det så var det ju trots allt väldigt lindrigt om man tänker på hur jag kan må ..jag kan ju oxå bli känslosam att jag kan gråta för ingenting, men igår kände jag inte av det .

Igår så gjorde jag ju inget speciellt på kvällen såg jag på tv!
Har inte varit på sunnanå för ingen har varit hemma, mamma & pappa har varit i Forsliden, Erik har varit i Umeå, ska kanske dit idag och äta middag, dom skulle iaf höra av sig när dom kommer hem.

Nu har jag fått veta att jag hade haft rätt hela tiden om praktiken och att det var pappa som hade förstått fel.
Ville typ att han skulle ha rätt, för nu lutar det mer åt att jag inte vill dit men vill inte säga nått innan jag verkligen vet vad jag vill och det vet jag inte ..vill helst slippa tänka på det .
Vet bara att jag inte står ut längre på Utisam, är hellre hemma på heltid och inte gör nått speciellt det ända jag kan komma på som man kan göra i så fall är att börja lite grann med körkortet annars har jag inga ider om nått.

Nä, nu ska jag duscha!


Bortkopplad när det är som viktigast

Har väl haft en riktigt skit dag då allt har bara kännts jobbigt, har inte hänt nått speciellt egentligen förutom att jag såg en viss person på stan och det är ju alltid lika jobbigt.
Ändå om jag pratade av mig i telefon med Linnea igår så hade jag svårt att somna igår ..låg och tänkte en massa .
Har kommit på mig flera gånger om att jag kan i viktiga samtal så kan jag som koppla bort mig själv så jag missat det allra viktigaste ..tror jag gör det för att helt enkelt klara av situationen tex i möten som jag tycker är jobbiga.
Ett viktigt möte jag hade och som jag inte förstod det allra viktigaste var när jag fick min diagnos, jag hade inte förstått att jag hade någon form av autism föränn mamma och pappa sa det när vi får därifrån.

Samma sak var det när vi hade mötet i våras med en ur personalen, då när vi var hemma på sunnanå hos mamma & pappa, då kopplade jag bort mig själv och tänkte på annat mitt i samtalet om att byta praktikplats, sen när dom frågade vad jag tyckte kunde jag inte alls svara ..för hur enkelt är det att svara på nått när man inte har lyssnat, sen gör ju mitt handikapp det svårare, dom tolkade det som att jag tyckte det blev jobbigt tror jag, att dom tänkte ja men hon tycker ju att det är jobbigt att byta ställe och därför kan hon inte svara eller nått i den stilen ....

Sen nu för nån vecka sedan när han pratade med mig igen om att byta ställe, förstod nog inte jag riktigt allt och tycker inte vissa saker stämmer överens med vad han sa till mamma när hon ringde och sjukanmälde mig eller så var det jag som missförstod fel där jag skulle vara för jag har förstått att det stälelt kan vara på hedensbyn men det mamma och pappa säger är på degerbyn ..hmm vad är rätt ...har ingen aning om hur jag vill göra får bara en klump i magen .

Finns mycket som jag tänker på just nu, vill verkligen hitta nån men just att hitta nån är ju svårt och det blir inte lättare med mina svårigheter, känns som jag aldrig kommer hitta nån .....blir ju extra deppig av att träffa den där personen han är alltid på stan med hans tjej och det gör ont ..riktigt ont ibland .

Imorrn fyller Erik år så då ska jag till sunnanå och äta mat, sen kommer sakerna från Ikea, så det passade ju bra det , kommer kännas tomt att vara där imorrn det fattas ju som folk, Isak & Idha och Sara som oxå nu bor i Umeå. 
Men jag får fara ner dit snart och hälsa på dom .

Eftersom jag somnade sent så ska jag gå i säng nu, natti!
 

Ögoninflammation

Förbannat jag hade skrivit en långt och bra inlägg men det försvann :(  *ARG*
Men det är väl bara att försöka skriva ett nytt som kanske kan vara bra .
Känns lite bättre med förkylningen och hesheten har som försvunnit men då har jag kännt under veckan att jag har varit trött och haft ont i ögonen och idag när jag steg upp fick jag svar på det jag har fått ögoninflammation, som tur är så är det vädigt lindrigt eftersom jag inte känner av det just nu.
Det känns inge kul att jag inte kan ha linserna, det har verkligen inte gått så bra med linserna tg med dom till Turkiet och hade dom bara på dagarna för att slippa ha glasögon på stranden sen så är det ju skönt att se nått, men eftersom jag inte ser så bra så var det lite jobbigt sen såg jag väl extra dåligt för luften där gör väl att man ser extra dimmigt sen kunde det göra ont i ögonen om jag badade ....men eftersom jag vill vänja ögonen med linser så har jag dom så mycket som möjldigt men kan inte ha haft dom så mycket eftersom jag inte har vant ögonen ser fortfarande konstigt kanske att jag får mindre grumlig syn men annars är det som dåligt och denna vecka har jag inte kunnat ha dom nått pågrund av förkylningen.

Om Idol
Japp, det var som jag trodde lite pinsamt vissa gånger, men oxå väldigt roligt att se :) kännde inte igen nån .
Roligast var nog ändå tjejen med nummerlappen ...jassi vad ska man säga!?:)
Sen tycker jag alltid att det är lite pinsamt att höra sin egen dialekt ...men det var väl oxå lite svårt att säga vilka som var ske-å bor eftersom det var så många från andra ställen runt omkring.

Praktik
Lite nytt om det är att jag har fått förfrågan om att yta ställe men är väl som vanligt neggativt inställt pågrund av att jag vill vara på ett ställe med normalbegåvade människor allstå på ett vanligt jobb, ähh jag tror att vissa på det där stället är handikappad men tt det kanske kan finnas normala på stället men jag är livrädd att byta om det finns folk grövre handikapp än jag ..mitt psyke pallar in mer om jag skulle komma på ett nytt sånt ställe ....lät som att arbetet kan vara annorlunda oxå .
Självklart så är ju förändringar jobbiga för mig och det kanske är en del av det som gör att jag alltid blir neggativt inställd på det men jag tror att jag hade kännt mer pepp om jag hade kommit på ett vanligt ställe för jag vet att jag ändå vänjer mig rätt snabbt .
Nu mår jag bara dåligt av att jag inte vet vad jag ska göra och jag vet att jag kommer tycka folk i kin omgivning är jobbiga för folk förstår inte hur jobbigt det här är .....ändå om nu han som har pratat med mig säger att det är ännu ett nytt steg allstå att jag kommer närmare mitt mål så känner jag PANIK!!!!!!!
Vill helst slippa tänka på det men jag vet att det är jag som måste bestämma nått och ja jag vet varken ut eller in just nu.

Nu ska jag gå och äta och sen se på fotbollen!




Lite sjukt ändå

Självklart så fixade det sig med min tvätt så jag hatar bara att jag blir sådär fast det var väl rätt lindrigt för jag förstod väl att det skulle fixa sig , det hade ju varit värre om jag hade tagit nåns tvätt tid eller nått i den stilen .
Jag lyckades ju vakna tidigt, innan sex och kunde inte somna om hatar när det blir så ....sen bestämde jag mig för att stanna hemma igår och jag lyckades ringa själv ändå om jag var hes ....det är jag ännu och har hosta och är lite snuvig . Men idag så for jag eftersom jag bara är förkyld och får alltid dåligt samvete att jag stannar hemma fast jag inte är så sjuk egentligen iofs så har jag ju svårt att prata just nu och då känns det extra jobbigt att vara på praktiken och jag vet ju att dom tror mig när jag säger att jag är " Sjuk" speciellt denna gången när jag låter som en kråka .....lite sjukt ändå att jag känner mig lite handikappad när jag inte kan prata riktigt :P

Äntligen har Idol börjat men hitills så har det väl inte varit nån höjdare med , men man får hoppas på Skellefteå imorrn :) är lite rädd att det kan bli som från Umeå förra året att det blev rätt skämmigt :P det var bara typ åtta som gick vidare ......men man får väl hoppas på det bästa :)

Nu är det dags för sängen! Godnatt


Låter som en kraxande kråka

Denna dagen kunde väl ha varit bättre .
När vi for hem från Alanya och hade åkt buss i två timmar kännde jag i min hals att nått var konstigt men tänkte att det är säkert bara att jag inte har druckit på under det tiden vi hade fördats ....men det fortsatte som men jag har som inte tänkt på det men under den veckan som har gått så har jag kännt av halsen och i fredags började jag känna av att jag blev lite hostig och sen när jag festade i lördags så slutade det med att jag var hes .
Igår var jag oxå det men märkte som inte det föränn en Idiot ringde till mig och hade trott att jag hade lagt ut en annons på blocket och lät sur när jag sa att han måste ha ringt fel eftersom jag har då inte lagt ut nått , det har iaf inte ringt nån mer hit angående nån annons så han måste ha sett väldigt fel .

Idag så har jag nästan haft borta min röst och jag märkte som det på praktiken ..jag har ju väldigt svårt att prata där och får bara fram nått mesigt svar men idag kom det knappt ut nått och det är som jobbigt när vissa där inte ger sig föränn dom får ett svar och idag så blev det ju skit jobbigt när jag förstod att jag kan inte prata .

Sen när jag kom hem så blev det att ta itu med min tvätt och sen efter middan så kom mamma och pappa hit och då märkte jag hur hes jag var på riktigt det var skit jobbigt att prata ..men nu har jag beställt en soffa och en kontors stol från Ikea :)
sen så har jag sett på den nya svenska serien " Upp till kamp" den var skit bra, så efter det så hde jag ju tänkt hämta min tvätt men då märkte jag att dörren som leder ner till tvättstugan var låst :( så jag har inte fått tag på min tvätt jag är riktigt uppjagad och vet inte vad jag ska göra ...men jag måste iaf sova och jag får väl stiga upp typ sju redan och se om jag kan hämta tvätten för den är ju där .....åååå varför får man inte tvätta efter nio vem har bestämt det!? Det visste jag men inte att dörren blir låst så att man inte kan hämta tvätten efter det varför har dom inte kunnat skriva det då ...japp det löser sig säkert men jag blir uppjagad över sånt här tills att jag vet att det löser sig :(


Debut i bloggen :)

Har skaffat en blogg jag med nu :)
Igår blev det fest och jag har inte festat på allvar på väldigt länge men jag har som inte haft suget efter det heller varför vet jag inte riktigt men har bara inte mått så bra på senaste tiden har inte varit så sugen på att göra saker ting .

Jag och Linnea åt middag här innan att en annan tjej skulle komma och festa med oss, sen när hon kom sa hon att en kompis till henne skulle komma senare så då blev vi fyra stycken, det var kul medans vi var här ..men när vi gick ut så kännde jag direkt att jag blev trött och ville hem, det blev så att jag och Linnea for till Olearys först för det var så längesedan, där hände typ nada ...så senare for vi till station 8 , där var det väl kanske inte så jätte kul men jag träffade iaf på Isak då blev jag glad för jag visste inte att han var i stan :P  dom spelade skit musik och det var bara väldigt trist där inne ......

Idag har jag ju självklart varit bakis :/  har och gråtit en massa och plågats av alla tankar som jag har om mitt liv ..speciellt om mitt handikapp och min praktik .....förra veckan var en riktig plåga och jag fick ännu mer att tänka på oxå ...så jag vet varken ut eller in just nu.

Nu måste jag gå och fixa mat för jag har inte ätit nått idag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0