Konstiga inlägg!!!!

Kan någon som läser detta berätta för mig varför alla mina inlägg på senaste har blivit så konstiga man kan ju inte dela in dom i stycken som man vill längre och hur gör man för att fixa det?

Sthlmsresan i korthet!

För exakt två veckor sedan for jag till sthlm.
(Ja, jag vet är lite sen på att uppdatera men men :P)
Det var en trevlig helg, på fredan tog jag det lugnt på dagen medans Linnea jobbade, sen på kvällen hade vi ost & vinkväll och bara hade det mysigt!
På lördan så for vi till stan för att vi båda ville hitta något att ha på oss på melodifestivalen, jag hade gått runt i ske-å utan resultat, men hittade rätt firt en topp jag kunde ha på kvällen :)
Själva melodifestivalen i globen var kul det var ju rätt låt som vann :) och såhär peppad för Esc har jag inte varit på några år förutom då kanske när jag skulle till Oslo men då hade vi en skitlåt som det gick skit dåligt med.
Ska lägga ut bilder från Sthlm! :)





Sthlm!

Är just nu på grubban för att äta middag innan jag ska ta flyget till sthlm.
Hade egentligen tänkt tidigare att jag skulle skriva om schlagern men har inte orkat :P
Det är ju för att fara och se finalen som jag far till sthlm, men för att göra det kort så hoppas jag på Loreen. För jag tycker om Loreen och Davids låt men tror att det kommer att stå mellan Danny och Loreen mellan dom två är det såklart Loreen för jag är inte så överdrivet förtjust i Dannys låt blev rätt besviken .

Men allt kan ju hända i finalen :)
Ska bli kul att se hur det ser ut i globen eftersom man aldrig har varit där .

RSS 2.0