Skrivet från mobilen!

Har fixat så jag kan uppdatera från mobilen. Så nu kan jag skriva när jag vill :) har inget speciellt att skriva om nu men det är lite grann som ett test för att se om detta funkar!:)


Störig granne!!!!!

Jag har på senaste känt att jag vill flytta till en större lägenhet men ändå inte tyckt att det har varit nån brådska med det tills nu .
Stör mig så mycket på min granne, kan ju inte vara helt säker men problemen kom han flyttade hit.
Jag märkte i höstas att jag hade en ny granne och vissa pusselbitar kom på plats för ibland kan jag inte avgöra var ljuden kommer ifrån.
Men allt passar in på honom, för ljudnivån har aldrig varit så jobbig föränn nu och att han spelar dunka dunka musik bli ju inte allt bättre direkt och att man hör skrik från lägenheten som man kan vakna av .
Det gjorde jag inatt så denna dagen är då förstörd hade ju tänkt fara och träna och sen fara till mamma & pappa som jag brukar men idag blir det en slapp dag hemma och inte få något vettigt gjort.
Jag gick och la mig en bra tid igår men hörde direkt av min dumma granne men lyckades väl ändå somna men vaknade av att hans flickvän skrek och gormade som hon kan göra ibland och sen började musiken spelas igen .
Kände iofs redan då att jag hade ont i huvudet som jag hade senare då när jag vaknade .
Ändå om han inte spelade musik så länge kunde jag inte somna om direkt och denna dag har varit förstörd för jag steg inte upp föränn 12.00 det brukar inte hända ofta .
Nu har jag inte så ont i huvudet men är bara seg och inte på humör att fara nånstans så det blir slapp här hemma och hoppas på att morgondagen blir bättre .

Utredning av käken!

Idag så kom samtalet jag har väntat på sen i juli.
Att dom ska ringa från tandläkarhögskolan i umeå för att börja utreda min käke.
Jag är glad att få det gjort men skit vad nervös jag blev tog säkert en timme att bli lugn, hoppas att nån kan följa mig dit vet inte om jag klarar att fara dit själv .
Blir bara nervös bara jag tänker på det .
Har blivit mer nervig sen jag var hos tandläkaren för nåt år sedan och först skulle laga ett hål och sen göra en avgjutning för bettskenan och det bara jävlades och jag fick panik klarar inte riktigt av sånt där.
Nu vet ju inte jag vad dom ska göra där borta och det är väl kanske det som gör mig nervös har ju svårt att ha en massa saker i munnen får ju kväljningar :(

Nu är resan bokad till stockholm, 8-11 mars till Linnea!
Jag & Linnea ska på finalen av melodifestivalen i globen 10 mars.

Imorgon så ska vi till Umeå för att fira att Sara har fyllt 25år så nu ska jag börja gå och sova så jag orkar med morgondagen!

Bodypump

Idag körde jag bodypump känns så skönt efteråt speciellt när man inte har tränat på ett tag och inte är så pigg när man ska träna men det är väl ett tecken på att träning är skit bra :P
Kommer nog att ha träningsvärk imorgon men det är värt besväret :)

Blir middag på grubban, far oftast hit på fredagar efter att jag har tränat .
Är som en bra start på helgen .

Imorgon blir det att städa + att ta bort julen .
Sen på kvällen så kanske det blir fest hos Kajsa men är kluven på om jag pallar det eller inte men vi får se. skulle vara skönt att inte vakna bakis på söndag :P

Träning!

Har börjat om att träna idag efter ett långt uppehåll :)
Ska försöka bli bättre på att träna eftersom att jag var inte så duktig på det i höstas så ska våren bli bättre.
Idag kändes det sådär när jag tränade man kan säga att det kändes att jag inte hade tränat på ett tag :P men ska träna bodypump imorgon och hoppas på att det ska kännas bättre då!
Nu duschen och middag!

Bättre på att uppdatera!!!!

Har tänkt bli bättre på att uppdatera min blogg detta år :)
Har ju redan hunnit med två inlägg i år och det är ju bra med tanke på hur sällan jag skrev förut.

Denna helg har jag bara tagit lungt men det var så jag ville det också var så trött och slut innan helgen så jag hade inte orkat med något annat.
Nu är min röst tillbaks också med tog ändå till fredan som jag kunde prata utan att låta som en kraxande kråka.

Ska se om det är något kul på tv som jag kan se på innan jag har tänkt gå i isäng!


Extra känslig och nere!

För min del så har inte 2012 börjat bra :(
För jag vet inte om det är förkylningen som har gjort det men sen i helgen har jag kännt mig extra känslig och nere.
Jag har sovit lite konstigt de senaste nätterna så det kanske är trötthet plus förkylning som gör att jag bara är slut och att mina mens kanske är påväg .
Idag har jag iallafall jobbat det var skit jobbigt att inte kunna prata med min hesiga röst men hoppas jag kan sova inatt .
Blir jobb imorgon och sen har jag ju ledigt igen och då ska jag bara vila och ta det lugnt så hoppas jag att bli piggare och mindre känslig.
Var längesedan jag kände mig såhär nere .

2012!

Hade en bra nyårsafton, är ju bra betyg på en fest om man glömmer bort tiden och far hem ca 5.30 :)
Dagarna efter nyårs har väl varit mindre bra .
I söndags var jag bakis plus att min förkylning gjorde att jag blev jätte hes hade redan börjat bli det under festen .
Likaså igår så kunde jag knappt prata, idag var det tänkt att jag skulle börja om att jobba men mår fortfarande dåligt men hoppas på att kunna jobba imorgon.

Bilder från nyårs!


Jag hoppas att 2012 blir ett bra år!

RSS 2.0