Polly 1 år idag!:)

Bilder från hennes kalas igår :)









30 grader

I torsdags var det meningen att jag och Linnea skulle gå en promenad men det blev bestämt medans vi gick att vi skulle gå till Olearys och ta oss nån öl det var ju så varmt och Linnea har ledigt nu några dar så hon ville fira det :)
det var bara skötn att sitta där på terassen och ta det lugnt och prata .

Linnea på Olearys!

Sen gick vi vidare vid älven!


Igår klippte jag mig och det kändes kanske inte som rätt dag, när jag vaknade hade jag fortfarande ont i nacken/ axlarna sen dagen innan .
Sen mådde jag sådär och det var skit varmt ute ..men det blev iaf bra är nöjd med frisyren :)
Idag har jag inte gjort nått för jag har mått dåligt och haft ont ....men måste fara och handla så jag borde fara snart .
Det är ju 30 grader varmt ute så man lär ju inte bli svalkad om man går ut.


Michael Jackson


Sommar!:)

Så skönt att det är sommar nu! :)

Nu är jag gladare :)

Idag valde jag att skicka ett mail till mamma om det här med Ubuntu, självklart var det kanske till fel person men pappa har ingen mail och förstod att han skulle få veta det ändå via mailet .
Jag skrev vad jag kände och så .
Sen ringde pappa idag så nu så löser sig nog det här :)
Han förstår ju varför jag inte tycker om ubuntu, sen så har han väl nämnt det oxå för hans jobbarkompis som hjälpte mig att sätta in ubuntu och han kan som oxå förstå att jag kanske inte var rätt person att ha det .
Men jag vet inte när han sa det ....pappa ska iaf ta upp det igen och han trodde att jag kanske skulle få hjälp med att sätta in windows redan nästa vecka om han nu har tid hans jobbarkompis men jag känner att bara jag får windows tills slut så har jag ingen bråska.
Har kollat igenom och rensat filerna som kom fram då när både min musik och bilder försvann, lite jobbigt att se hur mycket jag har gått upp i vikt från dom bilderna och då är inte alla från när jag mådde som sämst och gick ner i vikt .


Skaffa ALDRIG ubuntu

Just nu så är jag inte på så bra humör och det känns bara omöjligt att somna sen har jag ju mina myggbett som kliar, men jag for och köpte en salva idag och sen ska jag tvätta av benen i kallvatten innan jag ens försöker sova.
Det var ju ett tag sen jag tog upp det här med hur mycket jag HATAR ubuntu, vad ni än gör skaffa aldrig det ni blir bara förbannade .
Det tar tex en timme nästan att skicka en låt via msn i vanliga fall bara nån munit om ens det samma sak med kort helt värdelöst.
Jag har försökt nu på senaste tiden att säga att jag inte vill ha det såhär för ni anar inte hur mycket jag har suttit här och varit förbannad för att det bara jävlas .
Innan jag for till göteborg så ville jag prova om det gick att föra över låtar till min gamla ipod jag luckades och det kändes bra för att då fick jag nått att funka men vågade som inte med min nya för att det skulle hända nått vad tror ni händer då när jag tar mog att prova!?
Jo, det bara jävlas och det funkade inte ..men mamma förstod att jag behövde itunes för att reparera ipoden och tills saken är ju att jag INTE kan ha itunes på min dator med skit ubuntu.
Förra veckan försökte jag att säga att nu vill jag ha Windows tillbaks för att kunna ha Itunes men då blev pappa bara sur och sa att han skulle inte hjälpa mig och gick surt ifrån .
Idag så tänkte jag att jag skulle prova att reparera ipoden med Itunes så jag laddade ner det på grubbans dator för dom har nyss behövt fixa den för den pajjade för ett tag sedan så då har dom gjort om den och därför så var jag tvungen att ladda ner det igen och allt verkade funka bra tills jag insåg att ALLA mina låtar försvann och massa av Eriks skit låtar är i min ipod nu *SucK* och inte ens nu vill pappa hjälpa mig för dom fick då höra att jag blev irriterad men pappa sa då inget :(
Jag vill inte ge mig föränn jag har hört ett vettig argument till att jag inte ska få tillbaks windows för hitills har jag inte hört nått vettigt alls .
Men samtidigt så vill jag inte tjata om det .


Midsommar

Midsommarafton blev väldigt lyckad :)
Jag for till Linnea för att vi skulle få hämtning där av en kille som skulle till Ytterbyn så då var det ju bra att vu kunde åka med han .
Vi kom dit efter ett nångång.
När vi kom dit så var det inte så mycket folk men vi roade oss med skibo :) jag vann en gång.
Sen blev det kubb och vi tjejer ägde ju i kubb ;)
Vissa började dricka rätt tidigt men jag väntade iallafall till fyra tiden innan jag började dricka då var jag rätt hungrig och sen hade jag börjat få ont i käken och huvudet så det kändes inte så kul .
Vi fick inte mat föränn efter sen nångång tror jag att det var ...vissa stunder var jag rätt slö .
Men jag hade kul ändå och drack det jag hade med mig plus annat så nog blev jag onykter men jag började må dåligt mot slutet så då låg i en soffa kanske en timme :P
Men jag hade tur för jag fick skjuts hem och var hemma efter två .

Igår när jag vaknade mådde jag ovanligt bra för att vara jag :P
jag steg upp vid tolv och sen senare på efter middan for jag till grubban och där var Isak, Idha och Polly så det var kul.
Sen åt vi surströmming och gott var det :)
Nu idag måste jag till apoteket hoppas dom har öppet men citykompaniet har öppet idag så jag måste iallafall fara och kolla det för jag har massa myggbett på mina ben som kilar och jag hade lite svårt att sova inatt pågrund av det så jag hoppas jag hittar nått mot det .
Sen blir det grubban och träffa Isak, Idha och Polly :)



Dschingis Khan

Tysklands bidrag i Esc 1979 dom kom på 4:e plats det var då Sverige hade Ted Gärdestad med låten satellit och kom på 17:e plats.

Lång ledighet & Vigsel

Nu har min långa ledighet börjat på allvar för i onsdags så var det avslutning med mellansteget.
Då for vi till Rönnböcken och spelade långgolf iofs så gjorde inte jag det hade ingen lust sen började det regna direkt vi kom dit, sen efter det for vi och åt på Tatung .
Det känns som konstigt men jag tror mycket är att jag har varit ledig så länge nu med undantag att jag har varit på mellansteget som vanligt på onsdagar men jag har nästan saknat att längta till ledigheten för nu så känns det bara konstigt som att , jaha är det sommar nu?
Sen känns det som att det finns som inget att se framemot så jag vet inte känns lite jobbigt att vara ledig, hoppas att det ska hända nått i sommar för annars kommer det bara att bli tråkigt att vara ledig.
Jag kommer att vara ledig till september då kommer arbetsförmedlingen att höra av sig så jag vet ju inte när i september men man kan ju hoppas att det är i början iaf.

Eftersom det var student förra veckan så kom Isak & Idha till ske-å så då fick man träffa Polly sen var Sara & Axel hem så jag har träffat familjen i helgen så det blev lugnt.
Sen var jag och Linnea på Linda & Jimmys vigsel i lördags i byske kyrka hon var så fin :)
efter att ha varit på hennes vigsel så känner jag att jag skulle då lugnt kunna ha min vigsel sådär för jag skulle nog inte palla med att ha nått större än sådär .
Om jag nångång ska gifta mig för mig är det inte så viktigt.


På fredag är det midsommar är lite kluven hur jag känner inför det men lutar nästan åt fest men den ända fest jag vet om är i Ytterbyn och det känns väl kanske inte jätte lockande att fara dit men det kan ju oxå bli kul :) men jag vet ju att risken är stor att man inte for sova nått den natten för man kanske inte får sig hem och sen kanske det inte finns nånstans man kan sova och eftersom jag lätt blir bakis och sen inte brukar palla att inte få sova så känns det som jobbigt men jag kanske far ändå men vi får se är nåra dar kvar så jag har tid att bestämma mig.

Göteborgresan

I torsdags. så åkte vi bussen från busstationen 18.15 .
Bussen var framme i Bastuträsk 19.10 vi var tvungen att vänta kanske 20 min på tåget .
Det var lite pirrigt och kändes som jobbigt ibland på tåget för det är ju så trångt sen rymms man bara tre och tre i sovvagnarna om man vill ryms det fyra om inte nån lägger sig längst upp .
Vi som rätt dåligt den natten iaf jag om man inte är van att åka tåg så känns det ju bara konstigt .
Men vi var framme i göteborg innan 11.00.
Då gick vi till stor galleria som heter nordstan, jag hittade inget och den dan så var det rätt mycket folk och allt kändes bara grötigt där inne.
Så efter lunch så for vi till vandrahemet .
Vi var 10 stycken som for och vi som delade på oss så vi hade två rum där rymdes den fem i varje.
Sen på kvällen så hade vi invigning var inte alls på så bra humör och blev kanske inte jätte lycklig där det blev en massa politik snack typ en timme .
Sen fick vi mat och ja den kvällen var väl kanske inte jätte skoj enligt mig hade roligare när vi gick därifrån.
Den natten sov jag jätte bra måste ha somnat direkt nästan och vaknade när en av ledarna steg upp till saken hör att vi hade två stycken som snarkade i vårat rumm men just den natten hörde jag inget.

På lördan, så steg vi upp i tid för att äta frukost och sen for vi till kvinnohögskolan som inte låg så långt ifrån där vi bodde.
jag var först på en föreläsning om feminism och funktionshinder det var väl sådär.
Sen hade jag en workshop jag spelade på afrikanska trummor som jag inte minns namnet på det var rätt skoj och hon som hade det var bra tyckte jag :)
Sen var det lunch ...efter det var det en teater som jag inte tyckte var nått specieltt men sen fick jag se en film som var typ 20 min som hette dubbelt utsatt den var bra .
Sen var det tåänkt att jag skulle gå på nått som hette fittfakta men jag fick ont i huvudet så jag for tillbaks till vanrarhemmet då.
Senare på kvällen så var det ju festen som vi skulle fara på det höll till på ett ställe som heter Oakley's.
Det är nog en dyrt ställe men vi behövde bara köpa drickat :)
Det var god mat där och sen drack vi vin till maten, men det bästa var underhållningen :) det är typ som wallmans .
Vi skrattade skit mycket så det var en trevlig kväll synd bara att jag blev helt slut där mot slutet och hade fortfarande ont i huvudet .

Igår så var jag rätt slö när vi vaknade ville helt sova mer men det hade jag inte kunnat för vi var tvungen att checka ut oss senast elva och vi skulle ju till högskolan.
Först så lyssnade jag på när som bla berättade om mellansteget tror att vissa blev intresserade av hur det går till och så .
Sen var jag nog på den bästa föreläsningen men känns ändå lite jobbuigt efteråt.
Den handlade om föräldraskap, då fick vi höra tre tjejer berätta om sina uppleverser men det slutade lika dåligt för dom att dom var tvungen att lämna bort sina barn en tjej kunde knappt berätta för hon var så ledsen ..för hennes del hade dom bara tagit hennes hennes barn redan på bb så hn hade inte hunnit ta hand om dom .
Det gör ju att jag blir mer rädd att skaffa barn och hur lämplig jag är som förälder för hur mycket man vill ha barn så tror jag att det skulle vara jobbigare att förlora ett barn.
Etter lunch så for vi igår till stan då delade vi på oss och då följde jag med dom två ledare vi hade med oss och sen var det två andra som följade emd det blev oftast den indelningen.
Vi gick och kollade lite på nordstan igen men jag hittade iaf inget men det var som tur var mindre folk där men det var oxå folk där som röstade .
Sen så fikade vi lite och sen var det dags för oss att köpa mat till tåget jag köpte pizza att ha där.
Tåget gick 17.00 .
Jag mådde inte så bra på tåget fick on ti  huvudet och höll på somna redan vid typ 19-20 tiden och frös skit mycket men det berodde på att det var kallt i våran hytt men då satt dom på värmen .
Vi bestämde vid 22.00 att vi skulle gå och sova och då trodde jag att jag skulle sova skit bra men inatt har jag sovir skit dåligt igen så tåg är nog inget för mig inte om man ska långt iaf .
Vi var hemma i stan 10.00 sen tog jag bussen hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt .
Jag har haft det kul i göteborg och far gärna dit igen :) ska lägga ut bilder på facebook och kanske pixbox.



Pirrigt inför imorrn

Just nu så är jag nog lite nervös inför morgondagen för det är ju då som jag far till göteborg.
Men som tur är så äker inte vi föränn 18.15 och då ska vi åka buss från busstationen - bastuträsk där vi tar tåget.
Jag ska nog äta middag på grubban imorrn det var mammas ide och det känns nog bra det för då kan dom skjutsa mig till stan sen .
Jag tycker det känns lite jobbigt med själva resan dit ....jag har åkt tåg en gång tidigare och det var för 5 år sedan då åkte jag och Linnea till söderhamn och hälsade på en chattkompis
Då åkte vi nattetid som nu men då så steg vi på vid tolv på natten och då kunde vi inte prata elelr nått så det kändes jobbigt jag kom ihåg att vi kunde som inte prata med varandra föränn vår chattkompis skulle göra nått ärende så vi blev ensam en stund .

Vi ska nu åka tåg från 19.15-11.00 ca
Jag är mest orolig att jag ska må dåligt eftersom jag kan göra det på mornarna ...sen att jag kanske inte känner den där tryggheten som jag behöver.
Men jag hoppas att jag har kommit så mycket längre än för några år sedan då kanske det inte hade varit nån tvekan om att jag kanske till och med hade kunnat spytt av nervositet nu händer det inte så ofta .
Sen så vet jag att jag inte är ensam för det märks.

Jag hoppas det ska bli kul och gå bra för det är ju bara några dar och när vi väl är där har vi speckat schema så då kanske man inte hinner tänka och hemresan kommer nog att kännas okej för så har man ju klarat av resan :P
Nu ska jag gå och sova och det är så skönt att jag får sova så länge jag vill :)

HAHAHAHAHA

Ni har väl inte glömt det här?:)

Hör inte till handikapp längre :)

Idag har jag varit på handikapp.
Där har jag träffat en som jag inte efter ett tag insåg har träffat förut, det var henne + en annan som kom till grubban typ 2004 tror jag det var då berättade dom väl om dagligverksamhet.
Sen kommer jag ihåg att vi oxå har varit på hjorten huset och då var hon säkert med.
Hon visste så mycket om mig att jag tyckte det var konstigt och hon var då minst lika glad som mig om inte gladare att få slippa handikapp för hon har aldrig tyckt jag passat in på dagligverksamhet:P idag har jag skrivit på papper så nu är jag inte inskriven där längre :)
Hon tyckte oxå att jag har utvecklas sen vi senast såg så det kändes ju kul att höra men jag märker ju inte sånt själv.

Nu är det bara 3 dar kvar till Göteborg:)

RSS 2.0