Diskad

Den här låten blev diskad från melodifestivalen, Svt och låtskrivarna kunde inte bestämma vem som skulle sjunga den och det tycker jag är synd för den är bra tycker jag.
Låtskrivarna ville att Sara Löfgren skulle sjunga den men Svt Rickard Wolf.



1:a advent

Det är första advent idag, det känns konstigt igår så städade jag och tog fram julpyntet men har som ingen julstämning. Men har haft det tidigare men det var nog när det fanns snö.
Nu är det iallafall minus grader så då kanske snön kommer.

Nu har jag gjort ännu en vecka på rönnskär, och då har jag varit där från 8.30-14.20 jag känner verkligen av att jag viker tvätt hela dagar är helt slut när jag kommer hem .
Sen står vi ju och viker tvätt så det kan kännas i fötterna innan man får gå hem.
Nu är det som bestämt att jag ska vara där dom tiderna.
Jag är ju inte där på fredagar så nu ska jag försöka gå på stan då och se om jag hittar julklappar så jag är ute i god tid i år.


 

Söta Polly & Nya byxor

Igår fick jag träffa Polly :) imorrn ska jag fara och se på lägenheten som dom flyttade till i måndags.
Pappa skolade in Polly på dagis igår :P så efter det så var hon på grubban till Isak kom och hämtade henne .
Hon var lika söt som vanligt :) hon blev helt uppspelt när vi slog på tv:n och kom in på nån barnkanal och dom visade reklam för leksaker .


Idag var jag tvungen att gå på stan och hitta byxor för jag märkte att dom ända byxor jag har kunnat ha har gått sönder :(
HATAR prova byxor det är det värsta jag vet blir alltid på dåligt humör efter det för det passar verkligen inte jag måste ha en konstigt kropp för det passar verkligen inte :( sen märker man verkligen hur mycket jag har gått upp på senaste :(
Det slutade med att jag köpte några som satt sådär men jag behöver ju byxor så jag får stå ut med dom .

Imorgon ska jag vara på Rönnskär till halv tre det känns jobbigt eftersom jag blir tillräckligt trött av att vara där mellan 8.20-11.30 .
Men jag är väl inte van helt enkelt att stiga upp halv sju .
Nästa vecka ska jag prova att vara där från 8.20-14.30. som imorn.


Stockholms resan

Jag och Kajsa åkte på fredan med flyget som gick ca 9.50.
När vi kom fram till Sthlm så åkte vi först till centralen för att låsa in våra väskor, sen gick vi på stan tills Linnea skulle sluta sin kurs som hon var på.
Under den tiden hade jag börjat må rätt dåligt fick ont i skallen och ont i fötterna , var rätt less på stan efter några timmar på stan .
Vid fem tiden så träffade vi Linnea på centralen då vi hämtade våra väskor och sen for Kajsa till sin syster och jag följde med Linnea hem.
Vi for och handlade till middan, men det slutade med att jag mådde så dåligt att det inte blev nån middag för min del .
Vi såg Idol och slappade i hennes säng , hon har nämligen inte så mycket möbler så det blev sängen :P men det var skönt för jag mådde skit.

På lördan så mådde jag bättre och vi for på stan för att träffa Kajsa, vi gick endel på stan , sen gick vi och fikade . Jag valde verkligen fel skor för jag hade skit ont i fötterna den här dagen oxå och bättre skulle det inte bli.
För vi hade bestämt att vi skulle gå ut på kvällen så vi förfestade hos Linnea sen hade vi fått tipset om att Berns är bra .
Så vi gick ut och skulle prova det men så bra gick det inte ....kvällen slutade med att vi inte fick oss in nånstans och skulle hem och redan då hade jag svinont i fötterna kunde knappt gå så mitt humör var inte det bästa.
Sen när vi var påväg hem så märkte att Linnea & Kajsa var borta och dom var ingen stans när vi åkte tunnelbana, jag märkte försent att dom hade klivit av och det var då jag och Linnea fick ögonkontakt men som sagt det var försent och tåget åkte iväg fick panik men klev av på nästa stopp och då ringde Linnea och lotsade mig på rätt tåg till dom.
Dom klev på tåget men dom var inte på samma ställe så då försökte Linnea förstå var jag var och mitt i allt ihop så kom hon till mig, men då var Kajsa borta.
Linnea pratade med henne via telefonen och fick då veta att hon hade klivit av tåget när jag förstod det kunde jag inte hålla mig och det var typ det roligaste som hände under kvällen :P hon fick vänta på nästa tåg så åkte vi dit vi skulle av för att komma till Linnea och då väntade vi på henne .

På kvällen när vi förfestade!
    

Söndagen så tog vi det lugnt men var på bio.
Efter det så skulle Kajsa äta middag med sin familj för hennes föräldrar var oxå i stan, så jag och Linnea gick och åt pizza. Sen for vi hem och slappade hela kvällen .
Vi gick och la oss rätt tidigt för Linnea skulle upp och jobba dagen efter, jag och Kajsa gick även på stan i måndags och då hittade jag en tröja .
Sen så for vi till hennes syster för att vi skulle få hämning därifrån för vi skulle åka bil hem med Kajsas föräldrar.
Vi åkte vid 17.00 och var hemma vid 2.00 tiden.
I tisdags tog jag det bara lugnt men det var skönt eftersom jag skulle börja på Rönnskär dagen efteråt sen var jag trött för det hade inte blivit så mycket sömn under natten gick och la mig sent och så.

Det var nog tur att jag hade lite brist på sömn för jag sov jätte bra natten mot igår trots att det kändes lite pirrigt :) det har känts bra att börja på Rönnskär och tiden går skit snabbt när man är där har oxå hunnit träffa pappa för han har kommit förbi både igår och idag .
Jag har vikt kläder och lagt dom på rätt plats på en hylla som man lägger kläderna på för att man ska sortera dom . Är lite rädd att det kan kännas extra bra för att hon från arbetsförmedlingen oxå är där och jobbar så då har jag trygghet från hon ändå om jag inte känner henne så bra , men det ska nog gå bra att vara där utan henne när hon slutar vara där för just nu åär det inte bestämt när hon ska sluta där.
Imorn är jag ledig och nästa vecka är jag där från måndag - torsdag och då blir torsdagen längre för då är jag till 14.30.



Nästa onsdag

Idag så for jag och hon från arbetsförmedlingen till Rönnskär, för att träffa chefen för ISS och hon som ska bli min handledare.
Idag när jag steg upp så var det ända jobbiga att jag hade fått tillbaks min värk som jag har ibland i min ena axel/nacke annars så mådde jag väl rätt okej men det är så störigt att det kommer utan att jag vet varför.
Men jag fick mig iaf iväg och åkte ned rätt buss och sen kom vi dit och då mötte chefen upp oss vid grinden, man måste ju använda kort för att få sig in på Rönnskärsområdet, så hon hämtade upp oss med bil :P Men det kan vara en bit till vissa ställen så det är bra att ha cykel eller nått på området.

Det var inte så långt till ISS .
Där träffade jag några andra som jobbade och då min handledare vi satt och pratade ett tag.
Det känns bra efter första mötet dom är väldigt trevliga och vill bara mitt bästa .
Dom är precis som sånna personer som jag gillar :) svårt att förklara men glada och trevliga.
Nu är bestämt att jag ska börja onsdag nästa vecka och då ska jag börja 8.10 så det blir att stiga upp tidigt.

Efter att jag kom hem idag har jag varit rätt slö och trött , haft ont så jag har inte gjort mycket, hoppas det känns bättre imorrn.


RSS 2.0