3:e advent & Lucia

Har varit en skön helg .
I fredags var jag på grubban för att tvätta mina kläder som hade blivit filiga och fått mjölk på sig efter att jag cyklade omkull i torsdags.
Jag hade varit och handlat nämligen och allt jag hade handlat var bara att slänga sen .
I fredags kom oxå Polly till grubban för mamma & pappa skulle vara barnvakt till henne.
Polly var lite blyg för vi hade matlag men hon var väldigt glad Seija roade henne :P men hon tydde sig till mamma & pappa och dom andra försökte prata med henne så blev hon blyg.
Jag cyklade hem för att se på Idol och det var rätt som vann :)

Igår så träffade jag Idha. Polly och Samantha på stan det var trevligt, lyckades handla en julklapp till så nu har jag bara nån kvar så det är skönt kanske att jag hinner klart till veckan ska försöka det iallafall.
Senare på kvällen tog jag bara det lugnt och såg på tv.

Nu är jag på grubban igen för att hämta min kläder .
Imorgon fyller Isak år så då ska vi fara dit och fira han :)





Huvudvärk & Julklappar

Sen jag började på Rönnskär så har jag haft ont i huvudet varje dag och det är en rätt jobbig huvudvärk .
Jag är också väldigt trött men det kanske inte beror på samma sak och det känns som att jag hellre är trött än har ont i huvudet.
Jag somnar alltid en stund när jag kommer hem.
Det som jag tycker är jobbigast är att huvudvärken kan kännas som värst när jag är där eller så är det då jag tänker på hur ont jag har och vill bara hem .

Jag går och lägger mig tidigt men mår ändå dåligt när jag vaknar och oftast blir det kanske lite bättre just när jag har ätit lunch men sen så efter våran rast så då börjar det om igen så var det idag .
Jag vet inte om det kommer från käken eller om det är nått annat som gör det men hoppas på att det blir bättre snart för det är jobbigt att ha ont varje dag.

Snart är det jul men jag har bara köpt en julklapp ännu men ska gå på stan i helgen för att köpa fler :) är ju ledig på fredag så då passar det bra att köpa julklappar .
Har som ingen julstämning ännu trots att det har kommit snö men senaste dagarna har det ju tinat och varit slask inte kul när jag cyklar om mornarna har varit nära att missa bussen .
Får hoppas på att det blir kallare och kommer mer snö.



RSS 2.0