Känns som att sommaren är lååångt borta!

Nu har jag bestämt hur jag ska vara ledig i sommar.
Jag har ju bara 4 dar att ta ut men har tagit ut min ledighet i fyra torsdagar, eftersom jag är ledig på fredagar så passar det ju bra .
Jag har tagit ledigt vecka 27 ( min födelsedag :)), 28, 30 och 31 .
Hoppas att jag kommer att få fint väder under min ledighet för nu verkar det ju som att sommaren är långt borta :(

Men om det blir en skit sommar var det väl lika bra att att jobba hela sommaren eller så kommer jag att missa en bra sommar och det skulle vara lika tråkigt eftersom jag älskar sommaren och hatar vintern så skulle det vara tråkigt att just missa sommaren.

Än så länge så är det inte riktigt bestämt hur jag ska göra på midsommar men det blir antingen att jag far till en fest i Ytterbyn eller att jag stannar och är själv.
Det känns bra att vi slutar tidigt dagen före midsommar för då slutar jag alltid så jag kan ta 11.35 bussen :)
Varken Linnea eller Kajsa ska till festen det är därför jag inte riktigt vet hur jag ska göra ännu och mamma & pappa ska vara bortresta .

6.54 :)

Jag syns tvärt i det här klippet det är jag i blå klänning på 6.54 :)

Olso

Förra fredag så steg jag upp innan 05.00 för att hinna med flyget till arlanda som gick 06.30 .
Där skulle jag träffa Linnea för att vi skulle ta flyget till Olso som gick 09.10 .
Var lite nervös för att åka flyget själv och så men inte just för själva flygningen och mådde lite dåligt men ändå bättre än vad jag hade gjort under hela förra veckan har ju haft riktigt onti huvudet rtt mycket nu och har varit borta rätt mycket från jobbet.
Men jag och pappa for till vårdcentralen förra veckan för att kolla upp min huvudvärk och mest troligt är det spänningshuvudvärk så jag fick en remiss till en sjukgymnast.

Flygresan gick bra och sen fick jag ju träffa Linnea och sen så kändes allt bättre :)
vi var framme i Olso ca 10.30 sen tog vi tåget till Olso och sen när vi var framme så letade vi nått ställe att äta på .
Efter lunchen så gick vi en långpromenad för att kolla in endel ställen bla slottet och vigelandparken.
Vi bodde hos en klasskompis från högstadiet men han jobbade så vi väntade tills han hörde av sig då gick vi tillbaks för att sedan fara hem till honom.
Det blev att vi fixade mat och sen blev det bestämt att vi skulle gå ut på kvällen så vi förfestade lite grann hos honom och sedan på kvällen gick vi ut på olika pubar innan jag & Linnea bestämde oss för att fara tilbaka för att gå och sova.
Vi var helt slut efter dagen :)

På lördan så gick vi till Operahuset först sen så gick vi till hamnen, Olso är en jätte fin stad och jag tycker verkligen att ma ska åka dit men det är ju väldigt dyrt där och det är väl det ända negativa med det därför så gick vi inte i några affärer för att shoppa, sen har dom ju samma utbud som i sverige .
Vi var hemma i godtid för att göra oss klara för kvällen, Linnea hade skaffat sverige flaggor och vi fick en massa kommentarer men det var mest för den flaggan Linnea använde ..bla så skrek ju Robert Wells när han såg Linneas flagga :P men det var verkligen bra stämmning på eurovision song contest.
Därimot var det synd att vi såg så dåligt där vi satt och det blev jobbigt i längden att försöka titta på bildskärmarna, tex så missade vi varför spaniens bidrag fick köra igen ..det var inte föränn dagen efter när vi såg löpet på norska kvällstidningen vad som var orsaken.
Det var vrkligen rätt låt som vann så det var ju tur det :)

Det var en riktigt kul helg och det blir säkert nån mer gång som vi åker till Esc men vi får se när kanske och om det blir.



RSS 2.0