En opeppad dag

Harit varit rätt seg idag och varit väldigt opeppad på att göra nått.
Har sett 4:e och 5:e filmen om Johan Falk.
Tycker att dom två första filmerna i den serien är rätt dåliga men 3.e, 4.e och 5:e filmen är bra.
Blev oxå opeppad när jag tittade ut och det snöar och är kallt ute så istället för att fara och handla får jag äta det som finns hemma.
Det är nog svårt att cykla idag och det känns inte som nån bra ide att gå och handla för då måste jag gå hem med en tung kasse och eftersom jag känner av min värk nu så är det nog inte så smart.

Vet inte varför men jag tycker det känns lite jobbigt att fara till jobbet imorgon allstå att jag blir lite nervig inför det och jag vet inte varför om det är att jag har känningar fortfarande, idag har jag iaf tagit fram mina käkövningar och dom till mina axlar så jag ska göra dom sen och hoppas det känns bättre imorrn.

Om det snöar såhär inatt så måste nog jag gå till stan imorgon men jag har ändå tänkt börja gå mer eftersom jag inte ska träna på friskis & svettis .
Men jag längtar till sommaren.


Huvudvärk som vägrar att släppa

Den här veckan blev kort för mig för jag var hemma med huvudvärk tisdag och igår.
Fick ont i huvudet efter lunch i måndags som aldrig släppte och som jag hade när jag vaknade med i tisdags därför var jag hemma då.
Huvudvärken släppte som på eftermiddan, men när jag vaknade i onsdags hade jag fått tillbaks den men for och jobbade ändå men hade rätt onti skallen och det gick inte över så igår stannade jag hemma igen och det var som att huvudvärken inte ville släppa igår och jag kände hur spänd jag var i nacken så jag försökte göra endel övningar.
Idag känner jag av det men det är iaf bättre men då har jag ju varit ledig idag.

Nu är jag på grubban, väntar på att det ska bli middag är väldigt hungrig så det ska bli gott det :)
Imorgon är vi bjudna på till Isak & Idha på middag dom ska göra palt :)







Anställd på Iss

Sen senast jag skrev har jag blivit anställd, eller blir det från 1:a feb på Iss .
Det gick ganska snabbt eftersom jag fick veta samma vecka jag började om efter julen att min praktik gick ut från 11 jan och då började ju hon från arbetsförmedlingen att få tag på chefen på Iss och fråga om kunde bli antälld där och samtidigt förlänga min praktik .
Så veckan efter det så fick jag veta att jag hade blivit anställd där :)
Annars händer det inte så mycket .

Om två veckor börjar melodifestivalen :)


Sandra Kim - J'aime la vie, Belgien 1986






Izhar Cohen & Alphabeta - A-ba-ni-bi, Israel 1978

Julen & nyårsafton 2009

Det blev att jag tog ledigt från Rönnskär mellan jul och nyår men det var ju bara tre dar som jag tog ledigt.
Men det har varit skönt med ledigt :)
Nästa vecka så ska jag vara där dom dar man inte är ledig så jag är där måndag, tisdag och torsdag eftersom jag är ledig på fredagar.

Julafton, var mysig och det var kul att se hur Polly hur hon var på julafton :P
det var kul när vi såg på Kalle då var hon tvungen att gå fram till tv:n och se var figurerna tog vägen, men sen har hon humor för hon skrattade på många ställen :)

Här är en bild på henne när hon ser på kalle :)


På juldagen var det tänkt att jag och Linnea skulle ut på Station 8, först skulle vi äta middag hos mig och sen till Kajsa för hon och Pavel hade inflyttningsfest.
Det slutade med att jag sålde min biljett och stannade på festen, sen slutade det med att jag sov över :P

På annandagen, så var jag bakis men fick mig först till Isak & Idha för där var Sara och Axel på besök jag var där en stund innan jag for hem för att vila för på kvällen var det middag på grubban.
Som tur var jag nog mest trött för jag mådde bra på grubban :)

Jag, Kajsa och Linnea hade "lilla" julafton förra söndan då när det verkligen var snöoväder som tur var så hade det blivit lite lugnare på kvällen så vi kunde ha det .

Sen har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt.
Men nyårs blev i Ytterbyn, det var trevligt vi åkte med bussen till Lövånger klockan 14.00 så vi var i Ytterbyn innan 15.00 .
Jag var klar redan men det var inte Linnea & Kajsa så dom gjorde sig i ordning och efter det så hade dom som skulle komma kommit och då åt vi middag .
Jag tog det rätt lugnt med drickandet och kände mig rätt så städan hela kvällen men det slutade ändå med att jag la mig i soffan, men jag bara låg där och lyssnade till alla andra :P
Sen hade vi turen att vi fick plats alla i en taxi som kom mitt i natten det måste ha varit den mest flummigaste taxi resa jag har varit med om iaf :P men hem kom jag iaf då var klockan 4.00 .

Linnea, Kajsa och jag vid tolvslaget!





RSS 2.0