Ont i huvudet än en gång.

Har än en gång stannat hemma för huvudvärk och känner av det än, det var ju bara två veckor sedan sist jag var hemma. 
Jag har skrivit ett mail till mamma nu och hoppas att hon förstår mig .
Blir alltid nervös när jag skriver mail till henne man vet aldrig vad man får tillbaks ..oftast känns det inte som dom förstår :(  
Eftersom jag dag ut och dag in känner mig stressad så är det väl det som ligger bakom mina käk och axel problem och nu har det blivit värre med huvudvärk .
Vet inte vad jag ska skriva om riktigt men får väl skriva senare.

Om mitt handikapp

Undra hur många egentligen som läser min blogg och hur många av dom jag känner?
Ibland känns det inte som jag har nått vettigt att säga men vill skriva av mig för det är så många negativa känslor jag känner men jag kan tänka mig att det inte är så kul att läsa men jag har verkligen ingen talang för sånt här jag skriver ju bara hur jag känner och oftast är det negativt.
Jag läste igenom mina inlägg igår och nästan alla handlar om min praktik och känslor runt det men jag vet verkligen inte hur jag ska göra med det .

När jag bestämde mig att börja med bloggen hade jag i tanken att skriva om mitt handikapp, jag har ju någon form av autism och det är väl asperger, när man söker om det så är det inte lätt att hitta andra med det så därför så tänkte jag att jag skulle skriva om det men har ingen aning om hur jag ska börja skriva om det har nån nått tips?

Skulle folk läsa bloggen om jag skrev om det? Kommer ju oxå skriva om annat men det skulle vara kul att hitta nån annan med typ samma problem eller att nån med apsgerger läser min blogg och ser att dom inte är ensamma...

Ska bara avsluta med ett klipp från youtube ....det är med Filippa Bark :)


En jobbig helg

Helgen som var var rätt jobbig.
Jag var som vanligt på grubban och åt middag och så som jag brukar på fredagar, har bara blivit så att det just är fredagar förutom när jag har nått annat att göra så kan det kanske bli lördag som jag far dit.
Kännde redan där att jag hade väldigt ont i huvudet och jag hade kännt av det förra veckan stannade oxå hemma i onsdags för jag mådde dåligt....men när jag kom hem så tänkte jag inte så mycket på det .
Jag såg Idol som jag hade spelat in och sen efter det så gick jag och la mig men jag kunde inte somna för jag mådde jätte konstigt, först och främst hade jag int i huvudet och mådde illa, tror huvudvärken kom från käken och nu har jag börjat känna av tinningen oxå när det är som värst :(  sen hade jag ont i magen men chansar ju på att det är mensvärk eftersom jag fick tillbaks min mens i torsdags, konstigt nog så blir min mens lite mer regelbunden ett tag efter at tdet kan ha hållit på i flera månader i sträck, men sen så hade jag typ hjärtklappning så jag kunde inte slappna av .....jag somnade inte föränn efter fem nångång.

Jag fick mig inte upp föränn efter tolv och jag mådde då inte bättre, kännde bara att dagen var förstörd och ville bara gråta, jag hade inga speciella planer för dagen men jag hade tänkt att städa men hade verkligen ingen ork till det då, visste att eftersom jag fick mig upp sent och var trött och mådde skit så skulle jag inte få nått vettigt gjort, det ända vettiga var att ta en promenad till kvantum och handla ....

Lyckades somna rätt tidigt iaf och sov nog rätt bra natten mot söndag men jag mådde lika dåligt när jag steg upp, jag försökte ju vila under helgen men kunde inte slappna av så det gick inte nå bra med det .
Kännde verkligen att jag ville gråta i söndags att jag inte kännde nån förbättring och var nära att skriva till mamma och berätta allt jag känner för jag vill få ett slut på det jag känner inför praktiken jag blir galen snart och det är nog delvis därför jag får ont i käken + axlarna ibland och inte har nåbn lust alls att fara dit egentligen och stannar hemma för det minsta lilla så känns det iaf nu ........men jag skrev aldrig nått för jag vet inte hur jag ska skriva för att dom ska förstå för just nu känns det inte som nån förstår mig därför känns det bara jobbigt att börja skriva ...

Efter att jag hade varit vaken i nåra timmar så började jag må lite bättre och fick orken till att städa så nu är det iaf gjort och det var då på tiden men det kändes trist att en hel helg gick åt att må skit ......nu mår jag bättre och det är väl tur det.


Umeås finaste trädgård? :)

Är lite seg på att skriva med tanke på att jag ska skriva om helgen som var och att det är helg imorrn. :)
Förra fredan så var jag ledig, så då passade jag på att fara till Umeå.
Men innan dess så gick jag och mamma på stan för att leta en jacka till mig och jag hittade en rätt snabbt så jag kunde åka med 14.00 bussen då var jag framme 15.45 och då tiog jag bussen från Nus till Isak & Idha .
På kvällen så hade dom bjudit ett till par till dom och det var rätt trevligt, medans dom spelade ett spel så såg jag Idol, efter det så for dom hem och vi gick och la oss.


På lördan så for jag rätt tidigt till Linnea, jag åt frukost hos henne.
Sen skulle vi gå till strömpilen, när vi var påväg dit så gick vi förbi en trädgård som är så lustig, ska lägga in en bild på det :) när vi kom till strömpilen så for vi gförst till systemet för vi skulle ju gå ut på kvällen och sen behövde Linnea handla .
Under den tiden så hade det börjat snöa rätt rejält så vi såg typ ut som snögubbar när vi kom hem igen .
På kvällen kom oxå Linneas kompis från hennes klass, det var trevligt och sen senare så gick vi ut på ett nytt ställe som hette typ Schlager baren eller nått sånt, dom spelade iaf en massa Schlager :) så det var kul lite jobbigt bara att det var så varmt där och jag har rätt lätt att få ont i huvudet och självklart fick jag det men det var ananrs en trevlig kväll men kanske väl dyrt att gå in men det var nått rixfm grejs för Roger Nordin ( från rixmorronzoo) och Maria (som tar över efter dom )så det kan ha varit därför det var dyrare .


På söndag så mådde jag bra och kunde åka hem med tvåbussen och jag hade riktigt lyx för jag åkte gratis :) för det var nå fel på biljett maskinen :) men det är ju bara att tacka och ta emot .


Ja, sen denna vecka har kännts jobbig men det får väl bli ett annat inlägg.


Här kommer bilderna från den där trädgården :)
   


Vad ser man sämre av?

Förra fredan så kom ju mina linser som jag skulle få prova och när jag fick dom så blev jag väldigt förvånad för på dom där små burkarna eller vad man nu ska kalla det för som man kan få linser i , på dom stod det inte vilka av dom som var vänser eller höger öga så jag var tvungen att chansa ...det ända som stod på dom där små förvaringsburkarna var styrkan på synfelen, på min närsynthet och mitt brytningsfel eller det var iaf en chansning jag gick ju efter.
Jag har sen förra fredan haft den lins med högre närsynthet i ögat men det som är grejen är ju att på den andra så är det högre brytningsfel om det nog är det vad ser man sämre av?
Jag har sett rätt dåligt sen förra veckan och idag så provade jag tvärtom och ser rätt bra nu och är lite förvirrad och tycker det är dåligt att dom inte kan skriva ut vad som är vad .

Första snön

Är inte vanligt att jag är uppe den här tiden på helgen men jag har varit vaken i snart en timme och kan inte somna om och då känns det bara onödigt att försöka somna om när man tänker att jag har ändå sovit rätt mycket inatt för jag gick ch la mig rätt tidigt.
Sen hinner man ju mer om man stiger upp tid kanske att jag ska städa om jag orkar det sen .
Igår så var jag bara hemma och såg på tv, ÄNTLIGEN åkte Sam ur idol men han borde ha åkt för längesen.
Jag ska på sunnanå och äta middag och nu är vi ju alla samlade för Isak, Idha och Sara har kommit hit så det känns kul det.
Vet inte om det finns så mycket att säga allt är precis som det brukar vara .....
Märkte iofs nu när jag steg upp att första snön har kommit och tog kort på det från min balkong :P

image2

RSS 2.0